Frankrijk, Rabastens De Bigorre
... betrekt zijn varkensvlees met label bij een gerenommeerde leverancier uit de regio, bekend om zijn Label Rouge-vlees. De sleutels tot ons succes zijn: de smaak, de balans van smaken en de smakelijke textuur! Met een knowhow die van generatie op generatie is doorgegeven, worden de producten vervaardigd op basis van recepten in de puurste traditie. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten...
Portfolio (27)
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd...
Portfolio (40)
Frankrijk, Meaux
Holy Farm is een bedrijf gevestigd in Kameroen dat zich richt op de productie en verkoop van landbouwproducten (zoals peper, ananas, watermeloen en avocado) evenals op veeteelt (met name varkens en pluimvee). Al onze producten zijn volledig vervaardigd in Kameroen. Om onze producten te bestellen, neem contact met ons op!
Frankrijk, Sendets
...La Maison de l'Ail Noir is gespecialiseerd in de productie en distributie van een verscheidenheid aan producten op basis van zwarte knoflook, zoals zwarte knoflookteentjes, knoflookbollen, zwarte knoflookpasta, geroosterde pinda's met knoflook, cashewnoten met knoflook, Olivade, knoflookkoekjes, makreelrillettes en varkensworst en terrine van varkensvlees, enzovoort..... La Maison de l'Ail Noir...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Mérignac
... van suikerriet- en hennepvezels. We zijn de eersten in onze sector die deze producten aan het publiek aanbieden! Met de wens om u mee te nemen op reis met onze rhums arrangés en onze planteurs, blijven we in hetzelfde doel met de creatie van terrinerecepten. Onze terrines TIMAL worden gemaakt met 100% IGP Sud-Ouest varkensvlees, zonder andere toevoegingen dan onze specerijen en condimenten. Let op: Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren.
Portfolio (2)
Frankrijk, Evreux
Bedrijf gespecialiseerd in de fabricage van professionele barbecues sinds 2010, op maat en op bestelling, want uw barbecue moet bij u passen! - Koken op houtskool, horizontaal of verticaal, op gas met keramische straler of lavasteen, elektrisch... er is vast een barbecue die aan uw eisen voldoet! Specialist in het koken van kip in spatchcock-stijl, varkensvlees en varkens van meer dan 100 kg...
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Petite TPE gelegen in Fontanes in het Zuidwesten van Frankrijk, zijn wij fabrikanten van vleesproducten, op basis van eend en varkensvlees uit het Zuidwesten. Wij zijn een conserverij van foie gras, beheerd door Michel Monteil, een meester-ambachtsman. Wij verwerken edele producten (de beste stukken van het label rouge varkensvlees, de zwarte truffel uit Périgord, Sichuan-peper, Guérande-zout, en...
Frankrijk, Lahontan
...FIPSO INDUSTRIE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van varkensvlees. FIPSO is de enige Franse slachterij die varkensvlees naar de Verenigde Staten en China exporteert. De producten van FIPSO hebben verschillende labels. Sommige producten uit de productie zijn geïdentificeerd: IGP varkensvlees uit het Zuidwesten, IGP Jambon de Bayonne, label rouge varkensvlees van boerderijen met vrije uitloop en een keten zonder GGO's.
Frankrijk, Flamanville
...Herontdek de smaak van boerderijproducten met "het huis van de producenten" in Flamanville, in het departement Manche. De directe verkoop op de boerderij maakt het mogelijk om lokale producten rechtstreeks op de exploitatie aan te schaffen. Wij bieden rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, gevogelte, groenten, zuivelproducten en cider aan. Ontdek en reserveer onze boerderijproducten op onze website en kom naar de winkel in Flamanville om ze te proeven!
Frankrijk, Pont-Aven
...Terre & Paille presenteert zijn boerderij in Bossulan, Pont Aven in Bretagne. Het is een familiebedrijf dat al vele generaties bestaat. Momenteel biedt Terre & Paille directe verkoop van varkensvlees en vleeswaren aan op de boerderij. Deze keuze is gemaakt om dichter bij de consumenten te komen, direct contact met hen te hebben en zo beter aan hun behoeften te kunnen voldoen. Varkens die op stro...
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, Reillanne
Het bedrijf Dufour is gespecialiseerd in de productie van vlees, of het nu gaat om lam in carcasse of gesneden, kalfsvlees, varkensvlees of rundvlees, het bedrijf kan het leveren klaar om te koken of klaar om te consumeren. De Groep DUFOUR kan een breed scala aan kwaliteitsmeervleesproducten leveren, van de carcasse tot de verpakking in schaal.
Frankrijk, Sisteron
De boyauderie sisteronaise, opgericht in 1985, is een voedingsmiddelenbedrijf. Haar specialiteit is de traditionele bereiding van eersteklas darmen, zoals de productie van voetenpakketten, schapendarmen, varkensdarmen en runderdarmen, … Het is dankzij haar vakmanschap dat haar traditionele producten worden erkend om hun smaken.
Frankrijk, Pamiers
Het bedrijf werd opgericht in 1984 met de overname van een kleine lokale vleeswarenfabriek in Ariège. Gedurende vele jaren heeft de familie Commenges zich beziggehouden met de verkoop van kwaliteitsvleeswaren. En in 2000, aan het begin van de nieuwe eeuw, hebben we, gewapend met onze lange ervaring in de verwerking van varkensvlees, besloten om zelf producenten te worden. De vleeswaren van...
Frankrijk, Olonne Sur Mer
... producenten: Limousin rundvlees, Limousin kalfsvlees, Franse varkensvlees, lam, paard en Challans gevogelte. Het menu en de gerechten evolueren met de seizoenen. De cateraar werkt samen met lokale producenten en bereidt traditionele gerechten met verse producten. U heeft de keuze uit verschillende vleespakketten (rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, gevogelte en gemengd), buffetten (groenten, salades, tabouleh, paté/rillette, assortiment charcuterie, bijgerechten, verschillende vleessoorten en kaasplank), verschillende warme gerechten, grillades en garnituren.
Frankrijk, Castets
... producten. Onze ambachtelijke conserven zijn gegarandeerd zonder additieven, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. We ontvangen onze verse producten en bevorderen zoveel mogelijk korte ketens door onze grondstoffen te kiezen bij lokale producenten, met goede kleine groenten (tomaten, groene bonen, witte bonen, doperwten...), goed vlees (varkensvlees, eend...), uitstekende...
Frankrijk, Nogent Sur Oise
...is onze Made in France chorizo een specialiteit van varkensvlees, gecombineerd met specerijen volgens een uniek recept dat de reputatie van onze chorizo waarborgt. Onze producten: Droge hamworst, Chorizo schouder, Chorizo sticks, Chorizo PP D32 stick, Gesneden chorizo, Chorizo blokjes, Chorizo kruimels, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Gesneden chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo...
Gemaakt 60 jaar geleden, is GROUPE ALTITUDE, gevestigd in Aurillac, een coöperatieve landbouwonderneming. De groep verenigt melk- en vleesproducenten (rundvlees, schapenvlees, varkensvlees). Daarnaast ontwikkelt het ook drie andere vakgebieden: de agro-distributie, de genetica en de landbouwontwikkeling. Het doel van GROUPE ALTITUDE is om zijn leden de middelen te bieden om de producten van hun...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
Wij vervaardigen en distribueren in heel Frankrijk en Europa een assortiment diepvriesproducten uit de Réunionse gastronomie, zoals - bouchons, nems, samoussas, samoussasdeeg, bacalao-balletjes, bonbonpiments, Creoolse worstjes en gerookte worstjes, sarcive, magere gerookte varkensvlees en gerookte kip. De leveringen worden verzorgd door een toonaangevende koeltransporteur op de markt om een...
Frankrijk, Amancy
... recepten, online verkoop, de authentiek eerlijke prijs-kwaliteitverhouding... Geen geheimen, alleen gezond verstand en smaak, stap voor stap. Aan de basis, de beste grondstoffen, uitsluitend Frans vlees. Keuze van de meest smaakvolle, magere stukken varkensvlees, schouders, hammen, buik... Geen water dat de weegschalen doet zwellen! 'Huis'-kruiden, die de specerijen en aroma's van het Savoyard land...
Frankrijk, Coudray Au Perche
Varkensvlees, dat is ons vak. We zijn zelfs specialisten. Maar 30 jaar geleden hebben we besloten om varkens anders te benaderen. Een kwaliteitsvarken, van vleesras, afkomstig uit een lokale keten en geproduceerd volgens strikte specificaties (Label Rouge varkens op stro, Bleu-Blanc-Cœur varkens en gecertificeerd, en binnenkort een BIO varken). We maken er smakelijke producten van voor het...
Frankrijk, MONTREUIL BELLAY
Producent van andouillettes voor supermarkten, RHD, horeca, groothandels, inkoopcentrales. Fabrikant van andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel en andouillettes Champenoises van puur varkensvlees. Andouilles van het land 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Andouilles La Saumuroise 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Fabrikant van traditionele witte bloedworst, extra magere worstwaren vacuüm verpakt. Andouillettes au Saumur Champigny vacuüm verpakt. Producent van vleeswaren voor supermarkten, RHD...
Frankrijk, Saint-Brice-En-Cogles
...Onze fabriek is geïdentificeerd met het gezondheidsmerk: FR 35 -257-002 CE ABERA is actief in de groothandel en detailhandel van varkensvlees, karkassen en varkensvleesstukken. We bieden professionele service en zorgen voor flexibele leveringsvoorwaarden van vlees tegen aantrekkelijke prijzen. Bij ABERA werken we hard voor onze klanten en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen. Met...
Portfolio (5)
Frankrijk, Lannion
Frankrijk, Viodos-Abense-De-Bas
Frankrijk, Montmerle Sur Saone
Frankrijk, Chateauroux

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play