Frankrijk, Yssingeaux
...Lid van de Nactarome-groep en merk van de Groupe Nactis Flavours, Sevarome is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voedingsaroma's, bereidingen van noten, aromatische ingrediënten, maar ook van texturizers, stabilisatoren en voedingskleurstoffen, voor de voedingssector en de voedingsindustrie van zoetwaren. Sevarome werkt zowel voor de sectoren van de Bakkerij-Patisserie, als de...
Portfolio (55)
Frankrijk, Libourne
... brood en geroosterde hazelnoten. De infusie kan worden gedaan met theebenodigdheden (infusiebol, theepot, filters) of met koffiebenodigdheden (piston, filter, v60, chemex). De dranken kunnen warm of koud worden geconsumeerd. BIBO verkoopt zijn gebrande ingrediënten met de mogelijkheid tot maatwerk. Het gebruik is niet beperkt tot dranken en kan ook in de keuken, bakkerij, patisserie, als condiment...
Portfolio (15)
Frankrijk, Collégien
...SPSI is een Franse fabrikant van apparatuur voor de bakkerij-patisserie, erkend om zijn innovatieve machines, waaronder dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes en vibratietafels. Ontworpen en geassembleerd in Frankrijk, profiteren ze van het label Origine France Garantie, een waarborg voor kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf heeft als doel de repetitieve taken van ambachtslieden te verlichten, terwijl het de traditionele processen respecteert. SPSI is ook aanwezig in meer dan 20 landen, met wereldwijde levering.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Ciotat
... expertise te ontwikkelen. De verworven knowhow stelt hen in staat om ons een sublieme versie van deze kleine bevroren gebakjes aan te bieden. In 2019, op verzoek van talrijke verkooppunten in de Provence, wordt er een merk voor de GMS opgericht, met als doel de Fransen kennis te laten maken met deze smakelijke patisserie, een ware idylle van traditie en smaak.
Portfolio (10)
Frankrijk, Montauroux
... tot uw dienst voor de ontwikkeling en verbetering van uw recepten. Handmatig werk in de patisserie en bakkerij is zeer tijdrovend en kan snel repetitief en vermoeiend worden. Het is omdat de mens niet onfeilbaar is dat, naarmate de creaties vorderen, de resultaten op de taarten onregelmatig kunnen worden. Het is deels om deze problematiek waarmee bakkers, patissiers en biscuitiers worden...
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint Julien Aux Bois
Fabié, de Franse fabrikant van zoete taarten, is de specialist op de HORECA-markt en in luchtvaartcatering. Onze expertise stelt onze klanten in staat om onderscheidende producten aan te bieden, dankzij een Franse traditie in de patisserie. Wij zijn actief in de sectoren van afhaalmaaltijden, hotel- en restaurantwezen, thuisservice, luchtvaartcatering en ook in de grootdistributie. Dankzij een...
Portfolio (5)
... reserveringen. Hoofdactiviteiten: chocolaterie, patisserie, snoep, koekjes, ijsmaker en catering. Prijzen in chocolaterie en patisserie. Partnerschappen: Too Good To Go, Deliver, UberEats, Le Voyage à Nantes, chocoladebeurzen. Verbonden bedrijf: Carli Traiteur.
Frankrijk, Saverne
Wilt u Bredele naar uw dierbaren sturen? Kunt u niet naar onze winkels komen en wilt u genieten van een van onze koekjes? Delice D’Alsace is onze online winkel, waar u een selectie van producten vindt, waaronder ons brede assortiment Elzasser koekjes (bredele) en andere specialiteiten. Met 20 jaar ervaring selecteert het huis Haushalter, gelegen tegenover het majestueuze kasteel van Rohan in Saverne, Elzas, het beste en creëert het lekkernijen voor zijn fijnproevers. Onze ambachten: Bakkerij, Patisserie, Chocolaterie, Suikerwerk, Deegwaren, Koekjes, Catering, IJsbereiding.
Frankrijk, Bagnolet
... betekent kiezen voor kwaliteitspatissiers en authentieke producten, onder een servicecontract geleverd binnen 24 tot 48 uur, in positieve of negatieve koude. Onze waarden: ambachtelijke kwaliteit, ons vak, onze passie. Kévin Bézier, patissier en chocolatier, werkt al 20 jaar in de high-end patisserie. Hij heeft zijn opleiding genoten in prestigieuze instellingen zoals Lutétia, Georges V, de Ritz-Escoffier school en andere gastronomische instellingen in Parijs en Londen. Met zijn ervaring en kwaliteiten ontwikkelt hij in 2010 Pâtisserie Consulti.
Frankrijk, Carros
...Mic Mac Pâtisserie is een ambachtelijk bedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in de productie en distributie van hoogwaardige macarons. We hebben een breed scala aan smaken beschikbaar. We bieden schalen van 12 macarons in een unieke smaak aan. We kunnen binnen 24/48 uur in heel Frankrijk leveren. U plaatst uw bestelling rechtstreeks op onze beveiligde website www.micmacpatisserie.com nadat u...
Portfolio (10)
... via WhatsApp te plaatsen. Wij gebruiken geen dierlijke vetten of gelatine, onze heerlijke gebakjes zijn dus geschikt voor een halal, koosjer of vegetarisch dieet. Wij leveren in de departementen: 45, 75, 77, 78, 91, 92, 93, 94 en 95. Het huis Pâtisserie Créative.
Frankrijk, Malemort Sur Correze
GILLES PATISSIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van diepgevroren patisserie desserts. GILLES PATISSIER past zich aan de verschillende verkoopnetwerken aan, zowel in traditionele producten als in themaproducten (Pasen, Kerst...) en biedt een breed scala aan uitzonderlijke desserts aan. Om dit te bereiken, vertrouwt het op de creativiteit en de flexibiliteit van het bedrijf om aan de verschillende verwachtingen van de klanten te voldoen.
Frankrijk, Valence
... bakkerij (koude en overgehydrateerde deeg). De COMPACT-serie omvat 3 modellen variërend van 2,6 m² tot 3,6 m² kookoppervlak. Van vergelijkbare constructie als de MICROTEC-ovens, is deze serie meer geschikt voor kleine productie, kookprocessen in de winkel en patisserie.
Frankrijk, Lourmarin
Premium gemberconcentraten om te verdunnen. RTD (klaar om te drinken) voor snacks, horeca en catering. De concentraten worden in Frankrijk verkocht in delicatessenwinkels en biologische winkels. Onze dranken zijn van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk, biologisch en laag in suiker. Ze zijn een perfecte vervanging voor frisdranken, vruchtensappen en siropen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het maken van cocktails en in de keuken en patisserie.
Portfolio (4)
Frankrijk, Poursac
...E471, E472 bijvoorbeeld), in doseringen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Neem gerust contact met ons op als u dergelijke behoeften heeft, en wij kunnen u offertes aanbieden. Toepassingsgebieden/kwaliteiten: PATISSERIE SMEERMIDDELEN VOOR VOEDSELCONVEYORS BESTENDIGHEID TEGEN HOOGTEMPERATUREN VOEDSELVEILIGE VRIJGEVER CONFISERIE IJS MARGARINE.. Wij leveren alle soorten oliën...
Portfolio (17)
Frankrijk, Chemillé-En-Anjou
... afvalsortering: vuilnisbakken, asbakken, schoonmaakpunten, desinfectiezuilen... Wij zijn ook betrokken bij de circulaire economie met onze PolyAl by Guéry-lijn: straatmeubilair gemaakt van gerecycleerde melkpakken, met een garantie van 15 jaar! - BAKKEN: Bakondersteuningen voor de voedingsmiddelenindustrie (vormen, complete aanhangwagens en platen). Apparatuur en materialen voor bakkerij-patisserie en voedingssector (collectieve catering, traiteur, chocolatier...): patisserie-trappen, wagens, roosters, bakplaten, anti-aanbakvormen, tin, siliconen, spuitmondjes, frames, ringen, keukengerei...
Portfolio (8)
Frankrijk, Talant
...DECO RELIEF is de specialist in materialen en ingrediënten voor patisserie en chocolade. DECO RELIEF is een merk van professionele kwaliteit. Onze siliconen mallen hebben tal van voordelen (flexibiliteit, gemakkelijk loslaten…). Door de mallen te combineren met de kleurstoffen en aroma's van ons merk, kunt u een aantrekkelijke suikerbewerking realiseren met een breed scala aan kleuren en smaken...
Portfolio (192)
Frankrijk, Montauroux
... te investeren in apparatuur en veel tijd te verliezen in het ontwikkelen van recepten, neem contact met ons op. Wij zullen uw productie-eenheid zijn en de producten maken volgens uw specificaties. - U heeft al een biscuitfabriek of patisserie en wilt uw productassortiment uitbreiden, omdat u niet de tijd of de juiste machines heeft, wij hebben een breed scala aan machines met verschillende...
Portfolio (43)
Frankrijk, La Crèche
... toepasbaarheid en winstgevendheid bieden, terwijl ze ook bijdragen aan de kwaliteit van de eindproducten. We beantwoorden de uitdagingen van de koude met producten die snelle diepvriesmogelijkheden, gecontroleerde fermentatie, positieve of negatieve koude opslag, snelle koeling of snelle diepvriesmogelijkheden bieden. Voor elke behoefte, voor elke situatie, ontwerpt, test en implementeert PANEM 'maatwerk' oplossingen. We beschikken over een interne timmerdienst. We vervaardigen verkooplinialen in alle technische domeinen en voldoen aan de ventilatiewarmtebehoeften van professionals in de bakkerij en patisserie.
Frankrijk, ORNANS
... Emballages de onbetwiste marktleider in transparante patisserie- en cateringdozen voor grote en middelgrote oppervlakken en de voedingsmiddelenindustrie in Europa. Cellen, FL-dozen, manden en FL-schaaltjes en films voor fruit en groenten. Schaaltjes, patisserie-dozen, cateringdozen, servies voor de voedingssector. Servies en schaaltjes, verpakking voor de collectieve horeca. Voedselverpakking. Thermoformbladen.
Frankrijk, Sallèles D'aude
...LA TOULOUSAINE DES FARINES is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bloem voor patisserie/bakkerij. Het is in Sallèles d’Aude, in het hart van het Zuidwesten in het departement Aude, dat de Toulousaine de Farines sinds 1982 is gevestigd. De Toulousaine des Farines is de partner van alle spelers in de sector van de Bakkerij/ Patisserie/ Koekjesindustrie in het zuiden van Frankrijk en in het Spaanse Catalonië.
Frankrijk, Lyon
... zoetekauwen, zowel particulieren als professionals. Meer dan een gewone patissier, is Guillaume een complete artiest. Zijn passie voor patisserie komt tot uiting in zijn creaties. Hij weet zijn creativiteit tot onvoorstelbare grenzen te duwen en combineert de grondstoffen op een manier die een unieke creatie vormt, waarbij smaken, texturen en smaken perfect in balans zijn in een bouquet van meerdere...
Frankrijk, Comines
... Wafels Luikse Wafels, Klassieke Wafels, Gevulde Wafels. Pasta om te smeren Originele Speculoos LOTUS om te Smeren 400g, Originele Speculoos LOTUS om te Smeren Crunchy 380g. Frangipanes Frangipane 4x1p, Mini Frangipanes 6x1p. Dinosaurus DINOSAURUS Chocolade 4x3p, DINOSAURUS Melkchocolade 4x3p, DINOSAURUS GEVULD Chocolade 6x2p, DINOSAURUS GEVULD Melkchocolade 6x2p. Patisserie Pur Boter Le Glazik Bretonse Madeleines, Vierkwarts, Mini Taarten, Galettes, Bretonse Taarten.
Frankrijk, Besse-Sur-Braye
... verantwoorde, veelzijdige, functionele en gemakkelijk te industrialiseren verpakkingen voor toepassingen onder een gemodificeerde atmosfeer. Voor de behoeften van verse en diepgevroren patisserie voldoet ons assortiment bakjes aan de eisen van industrialisatie, mechanische bescherming en conservering (gasbarrière) van het product. PLASTOLOIR is ook een constante zoektocht naar nieuwe vormen en functies van verpakkingen die de gevestigde normen uitdagen: nieuwe openings-/sluitsystemen, ergonomie in de vormen...
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Frankrijk, Guignicourt
... constante kwaliteit te garanderen. Met verschillende formaten en gewichten zijn onze producten ook perfect afgestemd op de verschillende markten: grootwinkelbedrijven, commerciële horeca en gespecialiseerde netwerken van bakkerijen en patisserie.
Portfolio (1)
Frankrijk, L'union
... kwaliteitsgarantie ISO 9001/2008. Wij ontwikkelen onze producten als oplossingen voor de problemen en behoeften van onze klanten en bieden ongeëvenaarde technische en technologische ondersteuning in onze sector. CARIF biedt meer dan 600 referenties van ingrediënten voor professionals in de bakkerij, patisserie en meelindustrie. Vertrouw ons uw behoeften of de technische problemen waarmee u te maken heeft toe en...
Portfolio (12)
Frankrijk, ARGENTON SUR CREUSE
Fabrikant van gebakken en bevroren patisserie voor grote en middelgrote oppervlakken, voor de horeca, voor brasserieën, sandwichzaken,... Fabrikant van bevroren verpakte patisserie. Fabrikant van industriële patisserie. Fabrikant van koekjes, muffins, brownies, chouquettes, chocolade chouquettes, macarons, petit fours, cakes, vierkwarten, chocolade moelleux, madeleines in bevroren verpakking. Fabrikant van rauwe of gebakken patisserie.
Portfolio (5)
Frankrijk, Boufféré
...Aan het einde van de jaren '70 koopt Gilles FONTENEAU een ambachtelijke bakkerij-patisserie in Chavagnes-en-Paillers. Van oorsprong en uit liefde voor de Vendée, vormt hij met passie de brioche in zijn bakkerij. Al snel komen de prijzen om zijn inspanningen te belonen. 1981 en 1988 brengen hem in de schijnwerpers en in 1992 ontvangt hij de eerste prijs voor de beste Vendéense brioche. In 1983...
Frankrijk, Buc
Het huis Léonie combineert op meesterlijke wijze de oudste tradities van de Indiase patisserie met de wereldwijd erkende Franse knowhow. De meester-patissiers van het huis - afkomstig van elite-instellingen in Frankrijk - werken samen met de beste Indiase chefs om verfijnde recepten te ontwikkelen met unieke smaken, voortkomend uit een perfecte fusie van de meest nobele ingrediënten van deze twee...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play