Frankrijk, Condé-Sur-Marne
Na 16 jaar het bewerken van de Champagnelanden, zijn we sinds 2015 producent van pasta, met ons merk Les Nominettes. Onze pasta wordt gemaakt van zachte en harde tarwe die ter plaatse wordt verbouwd, afkomstig uit duurzame landbouw. Les Nominettes zijn een 100% streekproduct, dat de excellentie van eenvoud benadrukt. Onze productieatelier ligt aan de voet van de Reims-berg. Om de kwaliteit van onz...
Portfolio (17)
Frankrijk, Baie-Mahault
BE2I is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige agrovoedingsproducten uit Afrika en andere delen van de wereld. Wij waarderen de natuurlijke rijkdommen van ons land, terwijl we de principes van duurzame landbouw en eerlijke handel respecteren. Onze productlijn omvat delicatessen, exotisch fruit, Guadeloupese en Martiniquese rum, evenals sheaboter en nog veel meer producten...
Bijpassende producten
Verse Eieren
Verse Eieren
Andere Producten
Or ou goud 24
Or ou goud 24
Portfolio (51)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
Cocotine : Het merk van hoogwaardige verse en diepgevroren eiproducten van de Groupe Eureden. Onze kracht en ons verschil: de coöperatie. Meer dan 200 referenties van eieren gelegd in Frankrijk. Dankzij onze 230 boeren kunnen we u een volledige traceerbaarheid van het veld tot het bord garanderen. Een vereenvoudigde traceerbaarheid dankzij een afneembare en herpositioneerbare sticker, aanwezig op het gehele assortiment. Een assortiment van alternatieve eieren, kippen met een beter dierenwelzijn, vrije-uitloopkippen en biologische eieren.
Portfolio (52)
Frankrijk, Plouvorn
...Internationale leverancier van geautomatiseerde apparatuur en innovatieve oplossingen voor broederijen en laboratoria. Ontwerp & Service over de hele wereld Brede expertise en multidisciplinair team Innovatieve technologieën voor de tools van morgen Een breed scala aan producten aangepast aan verschillende maten en snelheden •Handmatige & Geautomatiseerde Mirage •Wegen & Kalibreren van Eieren •Markeren van Eieren •Detectie van omgekeerde en gebroken Eieren •Overdracht van cellen van boerderij naar incubatieplaten •Transport systemen...
Frankrijk, Sarrance
Viviers de Sarrance is een selectie- en fokcentrum dat zich richt op de forel. Onze taak is het produceren van bevruchte foreleieren (meer dan 50 miljoen per jaar) die worden verkocht aan aquacultuurbedrijven over de hele wereld om hun kweek te voorzien. Dankzij ons genetische selectieprogramma, dat in 1995 is gestart, is de stam "VIVIERS" internationaal bekend om zijn groeiprestaties. Verschillen...
Frankrijk, Seiches-Sur-Le-Loir
Igreca heeft erkende expertise in de voedingsindustrie. Sinds 1947 is Igreca gespecialiseerd in oplossingen voor eiproducten, waarbij het voldoet aan hoge eisen van kwaliteit en voedselveiligheid.
Frankrijk, Melle
Melle et une Pâte is een pastafabrikant gevestigd in Melle, nabij het Marais Poitevin (79). Wij produceren uitstekende droge en verse pasta met lokale grondstoffen. Onze pasta is uniek en we bieden originele smaken aan: berenknoflook, zeewier, brandnetel, saffraan, engelwortel, eekhoorntjesbrood, spirulina, hennep, pepermunt en Espelette-peper. Wij zijn er trots op een echte kwaliteit van onze pro...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint Quentin Fallavier
Gojo biedt u mengsels aan om uw leven te vereenvoudigen terwijl we voor u zorgen. Ze stellen u in staat om gemakkelijk hartige of zoete recepten te maken door alleen vloeibare ingrediënten toe te voegen (eieren, plantaardige melk, olie…). De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn allemaal biologisch en glutenvrij. Gojo heeft ervoor gekozen om in zijn bereidingen alleen...
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
... catalogus, zorgvuldig ontwikkeld zonder eieren, melk en boter, belooft pure verwennerij voor alle smaken, inclusief diegenen die specifieke dieetwensen volgen. Onze aanbieding begint met de "Nougat Cacahuète, ook wel 'Nouga Péyi' genoemd", een iconische lekkernij uit de Antillen, waar de knapperigheid van geroosterde pinda's de zoetheid van nougat ontmoet voor een onvergetelijke smaaksensatie. De...
Portfolio (3)
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Frankrijk, Villefranche Sur Saône
...concentraten, post-mix, aperitieven, cocktails, vloeibare eieren, eiproducten, zuivelproducten en andere agrovoedings- en niet-voedingsindustrieën. Ons team ontwerpt, fabriceert, installeert, start op, traint uw operators en zorgt voor een reactieve klantenservice. We zijn internationaal aanwezig op de meeste continenten en bieden een breed scala aan machines. Handmatige, semi-handmatige, semi-automatische en automatische vulmachines, evenals een grote keuze aan randapparatuur voor het verpakken van flexibele zakken.
Portfolio (27)
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
...chocolade-animatie, proeverijen, verkoop in de winkel, markten in bedrijven. Een creatie voor uw evenementen: Kerst (bûches, gekonfijte kastanjes, hartige macarons, speculaas), Epifanie (galettes des rois, verzamelbonen, kronen), Valentijnsdag, Pasen (chocolade-eieren, konijn, hen, eieren zoeken), Moederdag, Vaderdag, enz. Service: verzendingen, leveringen, afhalen in de winkel, bestellingen en...
Frankrijk, Paris
...De boutargue Koskas is ontstaan uit de heer KOSKAS Chalom in Tunesië (rue des Tanneurs in Tunis) en verhuisde vervolgens naar Parijs, rue Ramponeau. In 1991, onder de impuls van de heer KOSKAS Jacques, werd de eerste winkel die uitsluitend gewijd was aan de verkoop van boutargue of poutargue (gedroogde eieren van mul of tonijn) opgericht in Frankrijk met als slogan "Koning van de Boutargue". Deze...
Frankrijk, Ivry Sur Seine
Boutargue of Poutargue, afhankelijk van de verschillende edities, varieert de Larousse gastronomique tussen de spellingen maar blijft trouw aan dezelfde definitie: Zoute, gedroogde en geperste eieren van mul. De boutargue komt voor in de vorm van een afgeplatte worst, meestal bedekt met was om een betere conservering te garanderen. Natuurlijke product zonder conserveermiddelen, zonder...
Frankrijk, Ploufragan
... apparatuur en processen te waarborgen. Voor het team van Ovoconcept heeft technologie alleen zin als deze perfect aansluit bij de doelstellingen die samen met de klant zijn vastgesteld. We geven de voorkeur aan dialoog en een globale benadering van het project om de best passende oplossing(en) voor de vraag te bieden. We zijn gespecialiseerd in pluimveeverwerkingsprocessen, partners en makers van oplossingen voor professionals in eieren en eiproducten. Fabricage van agrovoedingsmateriaal, automatisering en robotica, palletiseer-/depalletiseerrobot, inpakrobot, dozen en boxen, transportbanden.
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
... oogst om ons meel en onze pasta's te maken. Onze meel wordt koud gemalen op granieten molens uit Tarn, onze molen is van Franse fabricage, waardoor we alle voedingsstoffen van de granen behouden. Onze pasta's zijn zonder eieren, zonder zout, zonder conserveermiddelen en zonder additieven om een ongeëvenaarde smaak en kwaliteit te garanderen. Zorgvuldig om de meest veeleisende smaken te bevredigen...
Portfolio (10)
MAISON CRAQUELIN, een ambachtelijke koekjesbakkerij gelegen in de Provence, produceert en verkoopt 100% natuurlijke koekjes op basis van Franse boter, Franse bloem en eieren van Franse scharrelkippen. Onze ambachtelijke koekjes zijn vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en additieven. Van het kneden tot het vormen en bakken, onze koekjes zijn 100% ambachtelijk. De gebruikte ingrediënten...
Portfolio (12)
Frankrijk, Flagnac
... Cantal en de Lot. De groenten, kazen, eieren, melk en brood komen uit Occitanie. •Aligot Express heeft in zijn R&D-werkplaats verschillende regionale diepvriesrecepten ontwikkeld, die voldoen aan de eisen van restauranthouders, zoals: •Aligot: Beschikbaar in verschillende formaten die passen bij elke werkwijze. •Aper’ligots: Aligot-balletjes om te consumeren als tapas, in salades of als...
Portfolio (5)
Frankrijk, Colombes
Cristal Benito, artisan-cristallier sinds 1952, zet zijn vakmanschap als kristalsnijder in voor uw ideeën. Cristal Benito, maker van unieke kristalstukken, vervaardigt kunstobjecten in kristal, op maat gemaakte stijlstukken in kristal. Onze catalogus bevat kaviaarbars, vazen, geschenkdozen, schalen, Fabergé-stijl eieren, likeurbars, glazen, flacons, Art Deco wandlampen … Cristal Benito biedt...
Portfolio (8)
Frankrijk, Blagnac
...La Maison Baumont is een familiebedrijf uit het zuidwesten van Frankrijk, gespecialiseerd in truffels. Dit bedrijf biedt u advies om truffels optimaal te gebruiken en stelt culinaire creaties voor rond zijn specialiteit, zoals "Sint-Jacobsschelpen met honing en truffel" of "eieren in cocotte met paddenstoelen". Dankzij de online winkel vindt u zowel verse witte als zwarte truffels, of de zomerse...
Frankrijk, Motreff
... nieuwe systemen, zoals bijvoorbeeld het automatische verzamelen van eieren in eendenhouderijen. SEMAVI is een team dat klaarstaat om bij u of in het atelier in te grijpen om aan uw behoeften te voldoen. We maken de verbindingen van onze banden door middel van lijmen (rubber) of door ultrasoon lassen (polypropyleen)."}...
Frankrijk, Vern Sur Seiche
Gespecialiseerd in de productie en verkoop van zelfklevende etiketten op alle soorten materialen, biedt 4B Packaging een oplossing voor al uw verpakkingsbehoeften. Productie van artikelen in papier of karton. Productie van verpakkingen voor eieren. Gevormde producten van papierpulp voor verpakking. Fabrikant van etiketten. Productie van kaarten in papier of karton. Productie van papieren gadgets. De productie van filterpapier en filterkarton. Productie van trommels, spoelen, busjes, blikjes, enz., in papier en karton.
Frankrijk, Boulogne Billancourt
... om te geven. Een ambachtelijke benadering, een uniek ontwerp Elk koekje wordt ambachtelijk gemaakt met eenvoudige en goede ingrediënten (meel, boter, suiker, verse eieren, vanille, cacao, specerijen...), en vervolgens geduldig en zorgvuldig met de hand versierd op basis van originele modellen (gemaakt met een 3D-printer). EEN EERSTE LEKKERE LIJN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN Heerlijke Boxen in...
Frankrijk, Wittenheim
... durumtarwe en water, maar de Alsacische pasta van VALFLEURI bestaat uitsluitend uit durumtarwe en verse eieren, wat ze uniek maakt en hen specifieke kenmerken geeft. De kwaliteit en de rijke samenstelling met verse eieren maken de Alsacische pasta van VALFLEURI een hoogwaardig product dat gewaardeerd wordt door fijnproevers.
Frankrijk, Montgaillard
De koekjesfabriek Védère is de ambassadeur van de Pyreneeën. Zij behoudt de rijke patisserie-traditie van deze hooglanden en laat ons de recepten van onze grootmoeders herontdekken, gemaakt met streekproducten. Bij Védère zijn de granen gerijpt onder de zon van Gers, de eieren komen van de Gascogne-boerderijen en de boter heeft niets van zijn romigheid van vroeger verloren. Omdat de drie fundamentele waarden van het huis terroir, traditie en authenticiteit zijn. Védère werkt aan een duurzame en ethische ontwikkeling.
Frankrijk, Flagey
AGRODOUBS is de dochteronderneming van COQUY, de eierverwerkingsfabriek (eiwitten, dooiers, gepasteuriseerde eieren). Het werd opgericht in 1990 om de overproductie te valoriseren. Het heeft twintig jaar ervaring in de diepvriesbereidingen voor desserts en is gespecialiseerd in culinaire bereidingen voor hotels, restaurants, chocolatiers en de voedingsindustrie. AGRODOUBS werkt met een...
Frankrijk, Castelnaudary
Gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogprecisie matrijzen met hoge prestaties, ontwerpt en produceert PLASTISUD matrijzen, voornamelijk in de volgende drie gebieden: Medisch (deksels voor verpakkingen, petrischalen, lichaam van inhalatoren, buizen voor voorgevulde spuiten), Verpakking (schalen, deksels van Nestlé met onbreekbare band van Carte d’Or, ijsbakken, Kinder-eieren met scharnier) en...
Frankrijk, Neuvic
Domaine HUSO is gespecialiseerd in de productie van kaviaar en beslaat 19 hectare aan de samenvloeiing van de Isle en de Vern. De steuren worden gekweekt in een van de vier vijvers van het domein. Ze worden grootgebracht vanaf hun geboorte tot het moment waarop hun eieren kunnen worden geoogst. De kwaliteit van het water, het voedsel en de zorg voor de vissen bepalen de levenskwaliteit van de steuren en hun eieren. De extractie van de eieren en de productie van de kaviaar vinden ter plaatse plaats op het domein HUSO.
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play