Frankrijk, Eurre
L’Ail Drômois is een Groep van Economisch Belang (GIE) opgericht in 1995 dankzij de impuls van landbouwers die gespecialiseerd zijn in de teelt van knoflook en sjalotten, met als doel hun inspanningen te bundelen voor de commercialisering en ontwikkeling van de sector. Zo beheert onze groep de kwaliteit van zijn productie, van de aanplant tot de consumptie. Een knowhow, verrijkt met meer dan 50...
Portfolio (8)
...Gecrushte Tomaten met Knoflook - 6194055550857 - Conserven Verpakking per doos: 24 UVC Palletverpakking: 78 Dozen Producttype: Gepeld, Gecrushed en Saus Familietarief: Tomaten en Harissa Subfamilietarief: TOMATEN...
Portfolio (124)
Frankrijk, Marseille
...Ingrediënten: Teentjes knoflook (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie, peterselie (0,5%), basilicum (0,5%). Antioxidant: ascorbinezuur E300, zuurteregelaar: citroenzuur E330, smaakversterker: natriumglutamaat E621. De volgende allergenen worden verwerkt in de productiefaciliteit: selderij, lupinen, visafgeleiden, melkafgeleiden, noten. Dit potformaat is ideaal voor winkels, delicatessen, groentewinkels,… Wij verzenden door heel Frankrijk (Bordeaux, Toulouse, Nice, Parijs, Lille, Straatsburg, Rennes,…) met de mogelijkheid van franco port.
Portfolio (145)
Frankrijk, Grigny
...De peterselie en knoflook die het peterselie-knoflookmengsel vormen, worden vers gewassen en vervolgens gesneden voordat ze IQF worden ingevroren. Dit kwaliteitsproduct is gemakkelijk in gebruik, en dankzij de ZIP-zak behoudt het al zijn smaken en aroma's. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Capdenac Gare
...MY'COKYL bevat knoflook die helpt het microbieel evenwicht in de darmen te behouden en te verdedigen tegen schadelijke micro-organismen zoals schimmels.
Portfolio (151)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Paris
...Knoflook is een ingrediënt dat leven en kleur geeft aan veel culinaire recepten, zowel Franse als Indiase of Thaise. Je kunt heel gemakkelijk knoflookpasta maken om deze vervolgens toe te voegen aan de kleine gerechten die je bereidt. Voor het maken van knoflookpasta heb je slechts 3 ingrediënten nodig: water, knoflook en olie. 3 ingrediënten: water, knoflook en olie.
Portfolio (20)
Frankrijk, Graulhet
... smeltend in de mond, variëren de aroma's van de zwarte knoflook afhankelijk van de droogtijd en doen ze een beetje denken aan balsamicoazijn. Het heeft een optimale houdbaarheid van 1 jaar, maar in Japan bewaren sommigen het 10 jaar. Net als een goede wijn verbetert het met de leeftijd; als je de rijping wilt stoppen, bewaar het dan in de koelkast. En in de keuken? In de mond komt er een prachtige zachtheid vrij, licht zuur, die niet zonder meer aan drop doet denken; het maakt deel uit van de Umami-smaken. De smaak is zo zacht dat je het puur en heel kunt proeven, op elk moment van de dag.
Portfolio (1)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Castelnaudary
...Haricots lingots oorsprong Frankrijk, gekookte jus (op basis van varkensvlees, specerijen, groenten, knoflook, tomaat), zout, peper. KOKS TIPS: Ze kunnen worden toegevoegd aan een cassoulet of gewoon een vleesgerecht begeleiden. Probeer ze aan het gerecht van de geroosterde kip toe te voegen aan het einde van de kooktijd. Gekookte bonen: een heel eenvoudig recept maar zo lekker!
Portfolio (37)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Spinazie*(55%), aardappel*, Salers* **AOP (rauwe melk van koeien* **, zout, melkzuurbacteriën en rijping)(15%), water, zonnebloemolie*, zout, rijstmeel*, knoflook*, witte peper*. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op roggebrood of op een traditionele baguette. U kunt uw broodjes ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of...
Portfolio (37)
Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 862 ergie (Kj) = 3545 vetten (g) = 95 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 13.2 koolhydraten (g) = 0 waarvan suikers (g) = 0.4 eiwitten (g) = 0.2 zout (g) = 0.5 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Corsicaanse olijfolie 95%, gedroogde cèpes 0.4%, knoflook 0.006%, wilde peterselie 0.004%, zout, peper Inhoud: 25 cl Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Mandelieu
...Ben je een fan van de Mediterraanse keuken? Hier is het product dat jouw twee basis ingrediënten samenbrengt: een kwaliteitsolijfolie en knoflook. De knoflookolijfolie van François Roméo laat je toe om je pasta's, salades, vis, maar ook je vinaigrettes op smaak te brengen en hun smaak te versterken voor het grootste plezier van iedereen. Laat je meevoeren op een smaakvolle reis! Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fleur de sel Camargue Knoflook en Fijne Kruiden biologisch, decoratieve metalen doos, Ingrediënten: Fleur de sel uit de Camargue 80% Knoflook en fijne kruiden zijn de basis van de Provençaalse en Mediterrane keuken. Gemengd met de Fleur de sel uit de Camargue, brengen ze je naar het zuiden van Frankrijk voor een voorproefje van vakantie! Netto gewicht: 70g Ronde metalen doos...
Portfolio (198)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe, biologische verse eieren, biologische basilicum, biologische knoflook, biologische spinaziepoeder, allemaal gemaakt in Frankrijk. Gemiddelde voedingswaarden per 100g droge pasta: ENERGIE: 1515kj / 362kcal EIWITTEN: 14g KOHYDRATEN: 69,9g waarvan suikers 1,9g VETTEN: 2,4g waarvan verzadigde vetzuren 0,5g Vezels: 4,1g ZOUT: 0,02g Allergenen: Bevat gluten, eieren en mogelijke sporen van soja. HOE TE KOKEN: Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707736 Referentie:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Mietesheim
...De Knoflook- en Peterseliejam is een karakteristieke mosterd met relevante smaken, die zeer gewaardeerd wordt in de mediterrane keuken. Het is een traktatie in combinatie met gegrild vlees en vis, en met salades. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, zout, knoflook 0 0 0,5%, peterselie 0,4%, sjalot, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
... inbegrepen in de emmer GEBRUIKSAANWIJZING: • Bewaren op een koele en droge plaats • Meng met het gebruikelijke voer: 1 dosis van 30 g per dag gedurende het hele jaar (1 kg = 1 maand kuur) SAMENSTELLING: • Gedroogde knoflook in semoule...
Portfolio (26)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Mougins
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Gegeleerde sauzen, zowel zout als zoet, in IQF blokjes van 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 of 12x12x12 mm • Boter en kruiden in IQF blokjes van 8x8x8 mm KENMERKEN • Klaar voor gebruik • Mogelijkheid tot aanpassing van de weerstand tegen koude behandelingen en de textuur bij verhitting TOEPASSINGEN • Markeringen voor worstjes, gehaktballen, nuggets… • Toppings op pizza VERPAKKING • Zak van 10 tot 15 kg • Doos van 10 kg BEWARING • 12 tot 18 maanden bij -18°C ENKELE VOORBEELDEN VAN RECEPTEN • Knoflook / peterselie • Ketchup • Tomaat • Mexicaans • Curry • Mosterd • BBQ • Kaas...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Malo
...Witte pallets van 42 mm diameter, 15 mm dik Gepasteuriseerde diepvriesproducten om te koken Typische brandade parmentière smaak - tonen van peterselie, knoflook en vis...
Portfolio (43)
Frankrijk, Toulouse
CIDS FRANCE biedt een breed scala aan CBD-producten voor een professionele klantenkring (groothandel, wederverkopers,...) die erop gericht is de laatste trends op de markt te kunnen presenteren. Onze producten zijn rijk aan cannabinoïden: CBD-bloemen, pollen en CBD-harsen, CBD-oliën op basis van hennep of MCT Full spectrum, Full spectrum CBD e-liquids… Voor al onze producten leveren we recente an...
Portfolio (136)
Frankrijk, Renaison
...Om je eigen harissasaus te maken: meng 1 deel Harissa-kruiden met 1 deel olijfolie voor de authentieke harissasaus. Onze mix is sterk in chili en knoflook en kan je bereidingen aanvullen. Let op: de mix van Harissa + olijfolie moet op het laatste moment worden gemaakt.
Portfolio (56)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Boterachtige vulling met knoflook en peterselie. Ideaal om je slakken te vullen, het is ook perfect als maître d'hôtel-boter voor je gegrilde gerechten en plancha. Gewicht: 5x250g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Paris
...Versterkt met fijne kruiden en olijfolie, onthult deze heerlijke mezze van biologische zongedroogde tomaten al zijn smaken op een canapé van pita-brood, een toast of een bruschetta. Gemakkelijk te bereiden, het zal uw pasta's, cakes, polenta... heerlijk op smaak brengen. Ingrediënten: zongedroogde tomaten* 95%, extra vierge olijfolie* 2%, witte azijn* 2%, oregano* 0,5%, basilicum* 0,5%, knoflook*, zout (*uit biologische landbouw). Zonder conserveermiddelen of additieven. Minimale houdbaarheidsdatum: 24 maanden. PCB - CARTON: 6 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Vourles
...Voorbereiding voor falafel en groenteburger met amberkleurige brouwerijgrutten. De Malti’mix zijn bereidingen die gebruikt worden om het maken van zowel hartige als zoete recepten te vergemakkelijken. Samenstelling: Kikkererwtenmeel*, Amberkleurig gruttenmeel (afkomstig van graanmout)* (35%), Gepelde zonnebloempitten*, Havervlokken*, Chiazaad (Salvia hispanica)*, Knoflook*, Ui*, Zoete paprika...
Portfolio (7)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play