Frankrijk, Montelimar
...Een perfecte harmonie tussen de delicatesse van nougat en de intensiteit van chocolade. Deze ambachtelijke chocoladepasta biedt een verfijnde smaakervaring, perfect om uw broodjes te verrijken, uw desserts te begeleiden of gewoon voor een heerlijke pauze. Referentie:502253 Gewicht (in kg):0.22 Verpakking:12 BTW:5.5%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Brignais
... met een kleine pollepel het beslag in de pan om rondjes van ongeveer 10 cm in diameter te vormen. Laat de eerste kant bakken tot er kleine luchtbelletjes op het oppervlak van de pancake verschijnen. Draai om en laat bakken tot de tweede kant mooi goudbruin is. Garneer de pancakes naar wens: honing, ahornsiroop, chocoladepasta..
Portfolio (26)
Frankrijk, Wissous
...Chocoladepasta Communie Ref: FINE020 Inhoud: 220 g...
Portfolio (186)
Frankrijk, Appietto
...Hazelnoot-chocoladepasta met canistrelli-stukjes zonder palmolie van de Biscuiterie d'Afa. De krokante textuur, gegeven door de canistrelli-stukjes in deze nieuwe pasta, zal zowel jong als oud verwennen. Ideaal voor gebruik in uw desserts, ijs, pannenkoeken of gewoon om met een lepel te consumeren! Als u van onze canistrelli houdt, dan zult u ook van onze pasta houden! Gewicht: 250 gr...
Portfolio (118)
Frankrijk, Talant
...Gluten, Ei, Pinda's, Noten, Melk, Soja, Sesam, Zwavelanhydriden en sulfieten. Gebruik: Kneed de pasta zodat deze kneedbaar wordt, vorm het en haal het onmiddellijk uit de mal. Gebruikstip: Kneed de pasta zodat deze kneedbaar wordt, vorm het en haal het onmiddellijk uit de mal. De plastic chocolade hardt na 24 uur uit. Let op, de chocoladepasta kan niet tegen warmte, waardoor deze smelt en glanst. Verpakking: Pot van 500gr kneedbare chocoladepasta. Referentie: D30.1 Op voorraad: 10 Producten Afmetingen: 500 Gr GewichtPrijs: 0.5...
Portfolio (192)
Frankrijk, Olivet
... (tarwe, maïs, haver) voor een Ka'ré ment Chocolade ontbijt! Nieuwe recept voor de chocoladepasta: zonder palmolie! Ingrediënten: Granen* (rijst*, maïs*), chocoladepasta*, rietsuiker*, rijstvlokken*, magere cacaopoeder*, zout. * 100% van de agrarische ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw Oorsprong: EU en niet-EU Allergenen: Gluten en noten. Mogelijke sporen van soja, sesam, melk en pinda Verpakking: zak van 375 g Gebruikstips: Te consumeren met melk, yoghurt, appelmoes... of gewoon zo.
Portfolio (114)
Frankrijk, Etaples
Wat is "Les Douceurs de Louis ®"? Ontdek "Les Douceurs de Louis ®", het gloednieuwe, uiterst smakelijke merk van BIA Chocolaterie. Waar kunt u op rekenen? Duik in de wereld van producten die in Frankrijk zijn ontworpen, waarbij unieke recepten worden samengevoegd met uitzonderlijke ambacht. Elk artikel is zorgvuldig vervaardigd uit ingrediënten van Franse oorsprong, in onze werkplaats gelegen ...
Portfolio (13)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
Frankrijk, Peyruis
...Vitrinestukken GROOT VITRINE-Ei Leeg, gelijmd en versierd met een mooie strik. Het ontwerp is met de hand geschilderd op een chocoladepasta. Het thema is naar keuze.
Portfolio (51)
Frankrijk, Marseille
... het slechte cholesterol) in antioxidanten zoals vitamine E. De ongepelde hazelnoten kunnen op verschillende manieren worden geconsumeerd: - Gewoon zo - Als aperitief - In zoete bereidingen (brownies, chocoladepasta, praliné...) CROC'ELLA is een ambachtelijke fabriek van gedroogd fruit, gelegen in de regio PACA in het departement Bouches-du-Rhône in Marseille. We distribueren ook olijven (Italiaanse en Marokkaanse) en Italiaanse producten (antipasti). Bij CROC'ELLA vindt u gedroogd fruit: - Gedroogd - Gepeld - Zoutloos geroosterd - Gezouten geroosterd...
Portfolio (145)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De likeur: Altijd trouw aan zijn zeer selectieve criteria bij het kiezen van fruit, levert La Fabrique de L'Arrangé hier een zeer smakelijke rumarrangement waar de Bourbon vanille en de hazelnoot uit Piemonte perfect integreren met de landbouwrum uit Martinique. De smaak is fris, vanilleachtig en roept aroma's op van chocoladepasta (zonder zwaar te zijn). Een heerlijke favoriet om gekoeld van te...
Portfolio (321)
Frankrijk, Montauroux
...Gevulde koekjes met jam of smeerbare crème. Smaken: framboos, citroen, aardbei, sinaasappel, abrikoos, chocoladepasta of hazelnoot. Andere smaken op aanvraag beschikbaar.
Portfolio (43)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...Een chocoladepasta met pure chocolade en een vleugje zwarte knoflook voor een zeer chocoladeachtige smaak. U zult de bijzondere smaak en de rondheid van de zwarte knoflook aan het einde van de mond ervaren, terwijl de umami-smaak de chocolade versterkt en naar voren brengt. Ideaal op pannenkoeken of op een sneetje brood. Onze zwarte knoflook is gemaakt van biologische witte knoflook IGP uit de...
Portfolio (5)
Frankrijk, Plérin
...Voor alle chocoladeliefhebbers zal dit recept met alles chocolade je verleiden. Je zult genieten van de krokante koek, de smeuïgheid met deze hart van palmolie-vrije chocoladepasta, en dat kleine snufje fleur de sel. De Maxi Cookie met een Maxi Smaak voor al je meest verlangende momenten. Energie: 2165 kj / 518 kcal Vetten: 28 g Waarvan verzadigde vetzuren: 12 g Koolhydraten: 61 g Waarvan suikers: 42 g Eiwitten: 6 g Zout: 0.52 g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Objat
Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Corrèze-regio te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verwennen. Altijd op zoek naar vernieuwingen, stellen we onze knowhow tot uw beschikking om u verfijnde en heerlijke producten aan te bieden. We zijn trots op onze toewijding om al onze producten te vervaardigen in onze productieatelier in...
Portfolio (109)
Frankrijk, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en distributie van chocoladeproducten zoals pure chocolade, witte chocolade, gevulde chocolade, bittere chocolade, enzovoort, en is gespecialiseerd in de productie van chocolade op basis van agave, de productie van chocoladepasta en mini pralines. De CHOCOLATERIE DARDENNE vervaardigt chocolade op een...
Frankrijk, Quiberon
... vullingen zoals pralines, ganaches, caramels, nougatines, marsepeinen... Bezoek de online winkel van Henri Le Roux om de verfijning en elegantie te ontdekken! U vindt er onze assortimenten van pure of melkchocolade, onze chocolade tabletten van grote cacaobonen met nobele oorsprong! Laat u ook verleiden door de caramels van Henri Le Roux, naast de heerlijke CBS® zijn er meer dan 10 fruitige smaken om te ontdekken! En niet te vergeten onze andere lekkernijen: de Caramélier®, een smeersel met CBS® (Caramel au Beurre Salé), of de Bonsoncoeur®, een fijne chocoladepasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play