Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 99% van niet-EU herkomst (cacao, suiker, gember, kaneel, cacaoboter). Waarden per 100g: Energie 2440Kj, 591Kcal, vetten 55g, waarvan verzadigde vetzuren 34g, koolhydraten 24g, waarvan suiker 0.8g, eiwitten 0g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Talant
...Het Boek van Recepten Chocolat Ô Chocolat biedt recepten van Jean Philippe Walser, voor de chocoladeliefhebbers. Een hoofdstuk is gewijd aan de basis technieken van tempereren, de geheimen van glazuur... Dit receptenboek is gericht op zowel beginners als meer ervaren patissiers, je vindt er heerlijke recepten zoals Chocolade Marshmallow, Chocolade Eclairs met nougatine en romige karamel, Chocolade Kokos Flans... Referentie: BEL25 Op voorraad: 13 Producten Afmetingen: 140 Pagina's Taal: Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Thiais
...De cacaomolen is ontworpen voor koks of patissiers en maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden pasta te bereiden in vergelijking met industriële raffinaderijen. Met deze molen kunt u 'Bean to Bar' chocolade maken met een raffinagecapaciteit tot 20 micron, een perfect verfijnde en ongrijpbare textuur, vloeibaar en elastisch, waarmee u uw mallen perfect kunt vullen.
Portfolio (82)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...Deze chocoladefontein is speciaal gemaakt van roestvrij staal en heeft een functie om de chocolade warm te houden. Deze fontein is geschikt voor 700g chocolade. Voor maximale veiligheid heeft deze chocoladefontein met 3 watervallen aparte schakelaars voor de motor en het verwarmingselement. Deze professionele chocoladefontein is perfect voor chocolatiers of patissiers. Vermogen: 230 V / 275 W Afmetingen: 210 x H 390 mm...
Portfolio (188)
Frankrijk, Choisy Le Roi
...De "TWIN CHEF LCD" is ontworpen om te voldoen aan de eisen van patissiers en ijsbereiders die hun eigen creaties snel en in kleine hoeveelheden willen maken, zodat ze altijd een vers product hebben. Uiterst flexibel, het stelt in staat om ijs, sorbets, evenals een breed scala aan producten te maken: crèmes, ganache, chocolade-dough, jam, fruitgelei, enz., waardoor de operator de vrijheid heeft om...
Portfolio (30)
Frankrijk, L'union
... - Bereidingen voor mousselinecrème - Bereidingen voor bavarois (zeer ruime keuze aan smaken) - Bereidingen voor botercrème (puur boter) - Mixen voor amandelcrème - Diverse premixen (cake, chocoladecake, muffins, koekjes, ...) - Natuurlijke of chocolade génoise mixen - Talrijke mixen (meringue, wafel, crêpe, donut, ...) - Glazuren (natuurlijk of gearomatiseerd)...
Portfolio (12)
Frankrijk, Lyon
Guillaume en zijn team herinterpreteren klassieke patisserieën om verfijnde en luxe producten te creëren en weten zich te onderscheiden van andere patissiers met hun verrassende creaties. Voor uw evenementen, verjaardagen, bruiloften, doopfeesten..., zal de patisserie met plezier op maat gemaakte producten voor u realiseren, die voldoen aan uw verwachtingen, een betaalbare luxe voor alle...
Frankrijk, Varetz
... - ingredientenverwerkers tot PAI-producten van de IAA Agrovoeding. DIENSTEN PLANETGOUT: 1. KWALITEIT, SENSORIEEL & SMAAK TRAINING. Een betere koper, fabrikant, smaakmaker worden door kennis van kwaliteit, sensorisch & smaak - 2. PLANETGOUT KWALITEIT & SMAAK ADVIES Expertise Audit HACCP - ISO 22000 - tot ISO 9000 Voedsel - ISO Cacao-chocolade Expertise op 200 producten: evaluatie van kwaliteits- en smaakniveau...
Frankrijk, Benfeld
... klanten of om een evenement te creëren. In het laboratorium experimenteren erkende patissiers met wat hun volgende creaties zullen zijn. PCB ontwerpt en creëert hoogwaardige decoraties voor alle liefhebbers van de gastronomie: patissiers, chocolatiers en restaurateurs.
Frankrijk, Perpignan
In 1995 werd de dochteronderneming DIPA opgericht en ontwikkeld door de groep Cemoi. DIPA is opgericht om te voldoen aan de verwachtingen van professionals in de horeca (chocolatiers, patissiers en ijsbereiders) die specifieke eisen stellen aan chocolade en snoepgoed. DIPA profiteert zo van de kwaliteit van de chocolade die door Cemoi wordt geproduceerd, die onder andere een fabriek in Ivoorkust...
Frankrijk, Amiens Cedex 3
... van de verschillende geldende wetgeving. Opgericht in 1955 door een bakker-patissier uit Amiens, heeft Florensuc meer dan 60 medewerkers in Frankrijk. Florensuc biedt een breed scala aan decoraties voor ambachtslieden en industrieën. • De ambachtelijke markt: Patissiers, Bakkerijen, Cateraars, Restaurateurs • De industriële markt: Fabrikanten van gebak, brood, banket en ijs. 60% van de omzet komt uit export naar 60 landen. Certificering Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Frankrijk, Vailly Sur Aisne
... aan te bieden: kruidnagel, pepercollectie, gemalen sumak, vanille, za'atar, roze bessen, kaneel, combava, zouten, ... Onze klanten zijn delicatessenwinkels, professionals in de voedingssector, restauranthouders, chef-koks, patissiers, maar ook bedrijven of ondernemingscommissies voor zakelijke geschenken en culinaire geschenkpakketten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play