Spanje, San Vicente Del Raspeig-Alicante
...De Praliné de Almendra biedt een verrassende smaak en een aantrekkelijke aroma, waardoor het een pasta is die direct klaar is voor gebruik in de meest uiteenlopende patisseriecreaties. Dit product is ideaal voor degenen die willen innoveren in hun recepten, met een unieke smaak en een zachte textuur die zich aanpast aan een breed scala aan culinaire toepassingen. Perfect voor chefs en patissiers...
Portfolio (8)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 99% van niet-EU herkomst (cacao, suiker, gember, kaneel, cacaoboter). Waarden per 100g: Energie 2440Kj, 591Kcal, vetten 55g, waarvan verzadigde vetzuren 34g, koolhydraten 24g, waarvan suiker 0.8g, eiwitten 0g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Talant
...Het Boek van Recepten Chocolat Ô Chocolat biedt recepten van Jean Philippe Walser, voor de chocoladeliefhebbers. Een hoofdstuk is gewijd aan de basis technieken van tempereren, de geheimen van glazuur... Dit receptenboek is gericht op zowel beginners als meer ervaren patissiers, je vindt er heerlijke recepten zoals Chocolade Marshmallow, Chocolade Eclairs met nougatine en romige karamel, Chocolade Kokos Flans... Referentie: BEL25 Op voorraad: 13 Producten Afmetingen: 140 Pagina's Taal: Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Thiais
...De cacaomolen is ontworpen voor koks of patissiers en maakt het mogelijk om kleine hoeveelheden pasta te bereiden in vergelijking met industriële raffinaderijen. Met deze molen kunt u 'Bean to Bar' chocolade maken met een raffinagecapaciteit tot 20 micron, een perfect verfijnde en ongrijpbare textuur, vloeibaar en elastisch, waarmee u uw mallen perfect kunt vullen.
Portfolio (82)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...Deze chocoladefontein is speciaal gemaakt van roestvrij staal en heeft een functie om de chocolade warm te houden. Deze fontein is geschikt voor 700g chocolade. Voor maximale veiligheid heeft deze chocoladefontein met 3 watervallen aparte schakelaars voor de motor en het verwarmingselement. Deze professionele chocoladefontein is perfect voor chocolatiers of patissiers. Vermogen: 230 V / 275 W Afmetingen: 210 x H 390 mm...
Portfolio (188)
Frankrijk, Choisy Le Roi
...De "TWIN CHEF LCD" is ontworpen om te voldoen aan de eisen van patissiers en ijsbereiders die hun eigen creaties snel en in kleine hoeveelheden willen maken, zodat ze altijd een vers product hebben. Uiterst flexibel, het stelt in staat om ijs, sorbets, evenals een breed scala aan producten te maken: crèmes, ganache, chocolade-dough, jam, fruitgelei, enz., waardoor de operator de vrijheid heeft om...
Portfolio (30)
Frankrijk, L'union
... - Bereidingen voor mousselinecrème - Bereidingen voor bavarois (zeer ruime keuze aan smaken) - Bereidingen voor botercrème (puur boter) - Mixen voor amandelcrème - Diverse premixen (cake, chocoladecake, muffins, koekjes, ...) - Natuurlijke of chocolade génoise mixen - Talrijke mixen (meringue, wafel, crêpe, donut, ...) - Glazuren (natuurlijk of gearomatiseerd)...
Portfolio (12)
...Lubeca is de toonaangevende fabrikant en leverancier van marsepein grondstoffen en nougat massa's, chocolade couvertures, evenals amandel- en hazelnootbereidingen. Als halffabricaten voor verdere verwerking leveren wij onze producten vanuit Lübeck naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Onze klanten zijn banketbakkers en bakkers, chocolatiers en patissiers met een hoge eis aan kwalitatieve...
Geef in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak met de chocoladedecoraties en –cups van Dobla. Om de branche steeds nieuwe impulsen te geven werken wij samen met gerenommeerde patissiers en chef-koks voor het ontwikkelen van creatieve, innoverende en verrassende chocolade-decoraties. Waar ter wereld uw bedrijf zich ook bevindt, Dobla levert u de kwalitatief...
Italië, Schio
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines voor de verwerking van chocolade en banketproducten. We werken samen met internationaal gerenommeerde Chocolatiers en Patissiers, die vertrouwen op onze knowhow en dagelijks onze machines gebruiken in hun prestigieuze ateliers. Wat ons onderscheidt is een lange ervaring en een diepgaande kennis van de markt. De klant is onze belangrijkste...
België, Lebbeke
...Barry Callebaut is 's werelds grootste chocoladefabrikant. Barry Callebaut's klantenbestand bestaat uit multinationals, nationale merkproducten en ambachtelijke gebruikers van chocolade (chocolatiers, patissiers, bakkers en cateraars). Naast de fabricage doet het bedrijf ook onderzoek naar chocoladerecepten: in de afgelopen jaren hebben zij bijvoorbeeld tandvriendelijke chocolade gelanceerd: chocolade met een hoog niveau van antioxidanten (verkocht onder de merknaam Acticoa).
... activiteiten uitgebreid met de verpakking en verkoop van glucose-siroop en de productie en distributie van verschillende soorten voedsel voor bijen. Momenteel voorzien we de grootste groothandels in de voedingsindustrie in Polen en Europa, via welke we duizenden bakkers en patissiers bereiken die ons merk vertrouwen. We werken ook samen met toonaangevende industriële producenten; onze producten zijn te vinden in veel populaire producten die op Poolse en Europese tafels worden geserveerd. We breiden ons aanbod voortdurend uit – meer informatie is te vinden in het tabblad Nieuws.
Frankrijk, Lyon
Guillaume en zijn team herinterpreteren klassieke patisserieën om verfijnde en luxe producten te creëren en weten zich te onderscheiden van andere patissiers met hun verrassende creaties. Voor uw evenementen, verjaardagen, bruiloften, doopfeesten..., zal de patisserie met plezier op maat gemaakte producten voor u realiseren, die voldoen aan uw verwachtingen, een betaalbare luxe voor alle...
België, Antwerpen
DelRey is al meer dan 60 jaar een begrip voor de chocoladeliefhebbers in Antwerpen. Elke dag creëren topchocolatiers en -patissiers op ambachtelijke wijze in het eigen atelier exclusieve pralines, koekjes, patisserie en ijstaarten. DelRey realiseert pralines, entremets, macarons, ijs en ijstaarten, bruidstaarten en chocoladecreaties. ...
Frankrijk, Varetz
... - ingredientenverwerkers tot PAI-producten van de IAA Agrovoeding. DIENSTEN PLANETGOUT: 1. KWALITEIT, SENSORIEEL & SMAAK TRAINING. Een betere koper, fabrikant, smaakmaker worden door kennis van kwaliteit, sensorisch & smaak - 2. PLANETGOUT KWALITEIT & SMAAK ADVIES Expertise Audit HACCP - ISO 22000 - tot ISO 9000 Voedsel - ISO Cacao-chocolade Expertise op 200 producten: evaluatie van kwaliteits- en smaakniveau...
België, Mouscron
... Products, maar ook onder de merken van distributeurs. We gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo maken chocolade van Callebaut, fruitpurees (en geen poeder), de echte mascarpone uit Italië... deel uit van onze recepten. Ons team bestaat uit ervaren en professionele patissiers, waar handwerk nog steeds een belangrijke rol speelt. Onze producten blijven dus ambachtelijk.
Frankrijk, Benfeld
... klanten of om een evenement te creëren. In het laboratorium experimenteren erkende patissiers met wat hun volgende creaties zullen zijn. PCB ontwerpt en creëert hoogwaardige decoraties voor alle liefhebbers van de gastronomie: patissiers, chocolatiers en restaurateurs.
Frankrijk, Perpignan
In 1995 werd de dochteronderneming DIPA opgericht en ontwikkeld door de groep Cemoi. DIPA is opgericht om te voldoen aan de verwachtingen van professionals in de horeca (chocolatiers, patissiers en ijsbereiders) die specifieke eisen stellen aan chocolade en snoepgoed. DIPA profiteert zo van de kwaliteit van de chocolade die door Cemoi wordt geproduceerd, die onder andere een fabriek in Ivoorkust...
België, Welkenraedt
...gekonfijt of in chocolade. De figuren zijn bestemd voor de grootdistributie, voor export, voor de Duty Free-markt,... Een assortiment artikelen wordt geproduceerd voor de markt van chocolatiers, als aanvullende artikelen voor pralines. Een semi-fabricaat is bestemd voor de industriële bakkerij-patisserie.
België, Erembodegem
... chocoladesector. Belcolade staat gekend voor zijn doorgedreven klantenoriëntatie. Een snelle en flexibele levering is daarbij vanzelfsprekend. Hiernaast ontwikkelen we ook specifieke smaken naar gelang jouw individuele noden. Belcolade biedt een uniek en onbeperkt smaakpallet dat flexibel inzetbaar is. Zo streven we ernaar ’s werelds beste chocolatiers, bakkers en patissiers te inspireren en ondersteunen.
Duitsland, Aschaffenburg
De MÜLLER-DEKOR GmbH is al jaren de betrouwbare partner voor bakkers, patissiers en horeca. Het productportfolio van MÜLLER-DEKOR is uitgebreid en omvat onder andere: • Taartshow • Cupcake-show • Marsepein decor • Tragant decor • Chocolade decor • Goud + Zilver + Diamanten • Taart tops • Etageres • Rolmassas + Coatings • Voedselkleuren • Gereedschap • Verpakkingen • Decor accessoires...
Frankrijk, Amiens Cedex 3
... van de verschillende geldende wetgeving. Opgericht in 1955 door een bakker-patissier uit Amiens, heeft Florensuc meer dan 60 medewerkers in Frankrijk. Florensuc biedt een breed scala aan decoraties voor ambachtslieden en industrieën. • De ambachtelijke markt: Patissiers, Bakkerijen, Cateraars, Restaurateurs • De industriële markt: Fabrikanten van gebak, brood, banket en ijs. 60% van de omzet komt uit export naar 60 landen. Certificering Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Frankrijk, Vailly Sur Aisne
... aan te bieden: kruidnagel, pepercollectie, gemalen sumak, vanille, za'atar, roze bessen, kaneel, combava, zouten, ... Onze klanten zijn delicatessenwinkels, professionals in de voedingssector, restauranthouders, chef-koks, patissiers, maar ook bedrijven of ondernemingscommissies voor zakelijke geschenken en culinaire geschenkpakketten.
België, Goe
... toepassingsgebieden van de producten van Corman zijn bakkerij-patisserie, koekjesindustrie, chocolade, hercombinatie van zuivelproducten, sandwichindustrie, kant-en-klare maaltijden, en de productie van smeerbare boters, light varianten, cholesterolarme en omega 3-rijke producten.
Italië, Mugnano Di Napoli
... ambachtelijk vervaardigd en met authentieke, hoogwaardige ingrediënten, komen de halffabricaten in verschillende vormen, maten en gewichten, variërend van gerolde, ampullen-vormige, open of gesloten. De vullingen voor zoete en hartige gerechten brengen de smaken en geuren van Napels terug, zoals ricotta, chocolade, banketbakkersroom, confituren en zure kersen voor de zoetigheden, tot de sterke en...
...ILAPAK VERPAKKINGSMACHINES B.V. ontwikkelt verpakkingsoplossingen voor de volgende sectoren: -Bakkerijen -Patissiers -Slagerijen -Chocolade en Snoepgoed -Snacks -Vissers -Dierlijke voeding -Koffie & Thee -Gezondheid...
Oostenrijk, Seitenstetten
... zich buiten de bakkerij zeer succesvol bezig met grafisch ontwerp. Dit betekent dat hij de kunstwerken van Ilona digitaliseert en bewerkt voor drukwerk of de website ontwerpt. Zo kunnen de twee heel gemakkelijk inspelen op individuele klantwensen, wat natuurlijk ook kosten bespaart, aangezien in hetzelfde huis hoogwaardige chocolade en het bijpassende ontwerp worden vervaardigd.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play