Frankrijk, Olivet
... brooddeeg of taarten, of gemengd worden met yoghurt of saus. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan gehaktbrood, ovengebakken paneermeel, op krokante taarten en crumbles, in muffins, cakes, en andere gebakjes... Proefadvies Te gebruiken als topping op gerechten of verwerkt in hartige of zoete bereidingen. Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Bruin lijnzaad uit Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Longwy
...Rijk aan vezels en eiwitten, de zaden kunnen geheel, geplet of gemalen worden gegeten. Perfect om over uw salades en granen te strooien, of verwerkt in een brooddeeg. We zijn zeer trots om samen te werken met een coöperatie uit het zuiden van Frankrijk voor deze variëteit aan zaden! Deze komen uit Anjou en Occitanie. Verpakking van 200 gr. Referentie: EPI011 Op voorraad: 56 Energie: 489 kcal / 2044 KJ Vezels: 28,3 g Eiwit: 22,4 g...
Portfolio (82)
Frankrijk, Ostwald
... Gebruikstips: Rauw of gemengd met andere meelsoorten, ook te gebruiken om yoghurt, smoothies, shakes (mixen in melk), pannenkoeken of voor taarten/brooddeeg (voeg 5 tot 30% toe) te verrijken. Bewaring: Om de smaak te behouden, binnen drie maanden na opening consumeren of koel bewaren. Verpakking van 200g tot 5kg Verpakking per 10 Energie: 454 kcal Vetten: 21,6 g Waarvan verzadigde vetzuren: 2,4 g...
Portfolio (12)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Toile Boulangère - Bakmat. Met geperforeerde siliconen glasvezel. Perfect voor het bakken van soesjesdeeg, brooddeeg, pizzadeeg en zoet deeg. Afmetingen: 400X600mm. Bruine randen. Gemaakt in Frankrijk voor intensief gebruik. Grootte: 400x600mm...
Portfolio (48)
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...De kleine spelt, ook wel 'engrain' genoemd, staat bekend om zijn lage gluteninhoud. Het bevat meer plantaardige eiwitten dan de meeste andere granen. Dankzij de 8 essentiële aminozuren voor het lichaam en de langzame suikers is kleine spelt een echte energiebron. Engrain, de ideale vervanger voor tarwe! Gebruik: ter vervanging van tarwemeel voor uw gebak, pannenkoeken, taartdeeg, of voor uw brooddeeg door het hier te mengen met tarwemeel om de rijzing te bevorderen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... van het brooddeeg vindt plaats tussen twee platen van gehard staal. De professionele deegvormer voert een voorverlenging van het deeg uit tussen een draaiende tapijt van puur wol en een verzwaard tapijt. Vervolgens wordt het verlengen van het deeg uitgevoerd tussen twee draaiende tapijten van puur wol in tegengestelde richting. De deegvormer is uitgerust met een nauwkeurige afstelling voor het uitrollen en verlengen van het brooddeeg met instelschroeven. capaciteit / h: 2.000 lange baguettes vormen: van 100 gr tot 3 kg brooddeeg afmetingen: L 1020 x B 730 x H 710 mm motorvermogen: 0,55 kW...
Portfolio (188)
Frankrijk, Hangenbieten
... en vormgeving van snoepproducten. PROFORM is de constructeur van een breed scala aan productiemachines voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie die producten vervaardigen zoals: - kauwgom, - toffee en karamel, - gekookte suiker, - koekjes, crackers en brooddeeg, - drop, - diervoeding, - enz. Voorbeelden van machines die wij vervaardigen: - Extruders & co-extruders, - Intruders, - Lamineren / Stapelen, - "Gesneden en verpakte" productielijnen, - Continue menging, - Pillenmachine / productie van bolletjes, - Koeltunnels voor voeding en verpakkingsmachines.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play