Frankrijk, Cadeilhan
...vinaigrettes of gewoon op toast. Perfect om uw vlees en vis te glazuren, om te combineren met uw kazen, uw salades, het zal ook heerlijk zijn in tal van desserts: pannenkoeken, cakes, madeleines, speculaas... De combinatie van deze speciaal geselecteerde biologische honing en onze biologische zwarte knoflook zal uw smaakpapillen verrassen en verwennen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Moncoutant Sur Sèvre
...Propionische bacteriën 1 - Aanvoer van propionische en melkzuurbacteriën 2 - Helpt bij het behoud van normale slijmvliezen en draagt bij aan een antioxidatieve bescherming 3 - Ondersteunt de energiemetabolisme 4 - Onderhoudt de natuurlijke afweer Recente studies hebben de eigenschappen aangetoond van een bacteriesoort die aanwezig is in harde kazen: Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii...
Portfolio (42)
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Frankrijk, Ostwald
... en uitgebalanceerd in Omega-3 & 6 met de ideale verhouding van 1/3 van deze "goede" essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Gebruikstips: niet verhitten! Gebruik het rauw op zowel koude als warme gerechten (vinaigrettes, pesto, salades, vis, broodjes, verse kazen, rauwkost, rijst, pasta, maki ...) Kan ook gebruikt worden als biologische cosmetische stof. Bewaring: Beschermd...
Portfolio (12)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Wortelen*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk) (14%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, appelciderazijn*, zwarte peper* *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. Je kunt je boterhammen ook verrijken met...
Portfolio (37)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Frankrijk, Roubia
... vruchten, specerijen, garrigue. De mond benadrukt het fruit, in een krachtige, gestructureerde, traditionele stijl. Een solide wijn die enige tijd moet worden gewacht. Mooie kwaliteit.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nFijne gastronomiewijn. Idealiter te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (Kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 13"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... geeft. Deze kant-en-klare vinaigrette is perfect om uw diverse salades, rauwkost en zomerse gerechten op smaak te brengen. De subtiele balans van smaken past harmonieus bij een verscheidenheid aan ingrediënten, zoals verse groenten, groene salades, kazen en gevogelte. Schud de fles goed voor gebruik om de ingrediënten goed te mengen en alle smaken vrij te geven. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. De vinaigrette La Picarde is bereid met hoogwaardige ingrediënten, afkomstig uit de biologische landbouw. Referentie: AR805811 Inhoud: 250ml...
Portfolio (127)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... verouderen in de kelder als je hem een paar jaar wilt bewaren. Een mooie fruitige wijn met een Savoyaards karakter die perfect zal passen bij een pierrade of mooie kazen uit Savoie! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoort: Mondeuse AOC: Savoie Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2027 Serveertemperatuur: 14-16°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...Œil Grenat Nez Rode vruchten, kers, granaatappel Bouche Zacht, fruitig, in balans met kleine, omhulde tannines die de finesse in de afdronk dragen Vinificatie Ontsteeling, biologische bescherming, maceratie Accord met wijn Rood vlees, wild, gegrild vlees, kazen, tapas Het advies van de wijnmaker: serveren tussen 17 en 19°C Alcoholpercentage: 13,5 % vol Bewaarpotentieel: 5 jaar Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Jaargang: 2019 Druivensoort: Grenache, Syrah Teelt: Biologisch Label: Beschermde Geografische Aanduiding...
Portfolio (190)
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
Frankrijk, Marseille
... - Zuivelproducten (kazen, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en zoutvlees, - Banket en gebak, - Halal-producten, - Kruidenier, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende productlijnen van voedingsmiddelen aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij begeleiden u om de beste producten uit elke regio van de wereld te ontdekken die voldoen aan uw behoeften en de...
Portfolio (8)
Frankrijk, Cambrai
... dezelfde waarden delen. We letten nauwlettend op de kwaliteit van fruit, groenten, kazen... en daarvoor voeren we regelmatig controles en smaaktesten uit, zodat we u dagelijks verse en smaakvolle fruit en groenten kunnen aanbieden!
Frankrijk, Annecy Cedex 9
... eisen van de markt: smeerkaas, plakken kaas, voorverpakte kaas, plakjes. Wij leveren aan supermarkten verse en biologische zuivelproducten met volledige traceerbaarheid: biologische CABÉCOU, biologische CAMEMBERT, biologische PERAIL, biologische Mozzarella. Ons logistiek platform biedt ook diepgevroren producten aan met de Sweet Tropic-lijn: tropisch fruit dat op het juiste moment is geoogst, vol zonneschijn en binnen enkele uren na de oogst ingevroren, waardoor alle smaken behouden blijven en de textuur intact blijft.
Franse fabrikant van kwark, biologische faisselles, biologische yoghurt. Fabrikant van kwark van koemelk, geitenmelk, schapenmelk. Fabrikant van 0% faisselles met rode vruchten coulis. Fabrikant van yoghurt van geitenmelk. Fabrikant van faisselle van geitenmelk. Fabrikant van kwark van geitenmelk. Fabrikant van kwark van schapenmelk, faisselles van schapenmelk. Fabrikant van kazen van koemelk...
Frankrijk, Maulevrier
Eleveur en producent van biologische melk sinds 1979 in de omgeving van Cholet, Bernard Gaborit is vandaag de dag melkverzamelaar in de departementen Vendée, Deux Sèvres en Maine et Loire. Hij produceert yoghurt, zuiveltoetjes, boter (rauw), room (rauw en gepasteuriseerd), verse kaas en gerijpte kazen. Dit alles met melk van de Jersiaise, een mooi klein koeienras dat, zoals de naam al aangeeft, afkomstig is van de Kanaaleilanden, en met geitenmelk. Producent van natuur yoghurt van volle koemelk. Producent van rauwe melk van Jersiaise koeien. Producent van natuur yoghurt van geitenmelk.
Frankrijk, Marseille
Importeur van Griekse en Kretenzische producten sinds bijna 20 jaar, Alpha Omega is gevestigd in Marseille. Wij zijn gespecialiseerd in Griekse voedingsproducten: olijfolie uit Kreta, olijfolie uit Kalamata, feta en halloumi kazen, Griekse Kalamata-olijven, ouzo en Griekse dranken, kabeljauw-eieren voor tarama, pita-brood, biologische Griekse producten en ambachtelijke producten. Onze producten...
Frankrijk, Roquefort Sur Soulzon
...Sinds 1906 is kaasfabriek PAPILLON gespecialiseerd in de productie van kazen. De kaasfabriek produceert Roquefort, pure schapenkaas en ook BIO olijfolie. Als waarborg voor kwaliteit beschikt het bedrijf PAPILLON over talrijke certificeringen zoals de certificering "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Beschermde Oorsprongsbenaming" en "Biologische Landbouw".
Frankrijk, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE is een kaasboerderij die gespecialiseerd is in de productie van geiten-, schapen- en koemelkkaas met het label "biologische landbouw". Wij bieden een breed scala aan producten aan: tommes, bûches, crottins, cabécous, camemberts, briques, verse kazen... De kaasboerderij maakt gebruik van methoden van oude meesterkaasmakers die bekend staan om het produceren van producten van uitstekende kwaliteit. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE verkoopt zijn producten in regionale supermarkten, gespecialiseerde winkels en de haute cuisine in Frankrijk en daarbuiten.
Frankrijk, Poligny
- Melk, boter, room, kwark naar de GMS en Franse en Europese industrie. - Export van biologische en conventionele kazen (ca. 150 producten) van hoge kwaliteit uit Frankrijk, Zwitserland en Italië naar Europa, Noord-Amerika, Japan. - Ontslagen: aankoop en verkoop van voedselpartijen en andere in Frankrijk en het buitenland. - Europese logistiek voor kleine hoeveelheden. - Begeleiding van veterinaire en douaneformaliteiten. - Een netwerk van kwaliteitsproducenten.
Frankrijk, Rennes
...bladerdeegboter, winterboter, maar ook melkpoeders: magere melkpoeder, halfvolle melkpoeder, karnemelkpoeder, babyvoeding melkpoeder. Het productassortiment van FIT is enorm en zorgt voor grote tevredenheid: eiwitisolaten, melkmineralen, eiwithydrolysaten, melkproteïne, lactoferrines, caseïnaat en geformuleerde producten. Al deze producten worden gebruikt voor gewichtsbeheer, sportvoeding, gezondheid en welzijn, evenals babyvoeding. FIT biedt kazen aan: cheddar, emmental, edam, gouda, gruyère, mozzarella en kwark.
Frankrijk, Villebon-Sur-Yvette
... we importeren en ontwikkelen een assortiment biologische producten, in overeenstemming met onze inzet voor een verantwoorde, gezonde en solidaire landbouw. Onze productcategorieën zijn: Pasta & Sauzen, Kazen & Vleeswaren, Antipasti & Ingelegde producten, Wijnen & Sterke dranken, Oliën & Azijnen, BIO-producten, Koekjes & Desserts, Dranken, Culinaire Hulp, Kaviaar. We werken voornamelijk samen met delicatessenwinkels, restaurateurs, cateraars, wijnwinkels, luxe hotels, ... maar ook met bedrijven die gespecialiseerd zijn in gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, GRANGES NARBOZ
De fromageries Marcel Petite zijn gespecialiseerd in de productie van comté. Dit familiebedrijf heeft zich snel ingezet voor biologische landbouw. Het doel van de Fromageries Marcel Petite is om een authentiek product aan te bieden. Onze kazen: 35 Crus de Comté Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Tome van rauwe melk.
...De COÖPERATIE VAN DE KAAKBOEREN VAN LARZAC is een coöperatie opgericht in 1996, waardoor 20 producenten uit de "LARZAC" en de "monts du LEVEZOU" in AVEYRON zich hebben verenigd om een assortiment karaktervolle schapenkaas te creëren. Hiervoor worden hun tommes gerijpt in een natuurlijke kelder met 4 niveaus onder de grond, wat hen een "unieke" smaak en een bloeiende korst geeft. Sinds meer dan 11 jaar zijn al hun kazen ook verkrijgbaar in "BIO".

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play