Frankrijk, Trebedan
... de kippenren: Verspreid over de grond. De kippen zullen ze waarderen voor het geven van prachtige eieren. Alle verpakkingen op aanvraag. GEWICHT: ND AFMETINGEN: ND GEWICHT: 1 kg, 10 kg, 2 kg, 25 kg, 5 kg...
Portfolio (41)
Frankrijk, Cadeilhan
...Een zwarte knoflookkoekje, smakelijk en origineel, om te delen met familie of vrienden. Een handgemaakt recept, gerealiseerd in samenwerking met de ambachtelijke koekjesfabriek Carrément Bon. INGREDIËNTEN Tarwe meel*, verse Isigny boter*, volle amandelpoeder*, verse eieren*, zwarte knoflook*(6%), psyllium*, zout van Noirmoutier. BEWAARADVIES Bewaren op kamertemperatuur en uit de buurt van licht. THT: 3 maanden. DE VERPAKKING Onze koekjes zijn verpakt in een volledig biobased cellulose zakje van 70g. Het zakje is composteerbaar.
Portfolio (9)
Frankrijk, Aix En Provence
...-en-Provence. De Biologische Toasts: Samenstelling: Tarwe meel T65, tarwe meel T80 (9%), plantaardige vetten (kokos, zonnebloem), speltmeel, bakkersgist, suiker, zout, meelbehandelingsmiddel: ascorbinezuur. Gemaakt in een atelier dat sesam, eieren en zuivelproducten gebruikt. Verpakking: ongeveer 52 per zak Netto gewicht: 150g Voedingskenmerken: Gemiddelde voedingswaarde per 100g Energie waarde: 1743 KJ oftewel 413 Kcal Vetten: 8.2 g waarvan verzadigde vetzuren: 3.7g Koolhydraten: 71.1 g waarvan suikers: 1.7 g Voedingsvezels: 5.
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Doos van 300g. En wat zit erin? Magere melkpoeder* 91,7% (herkomst Frankrijk), oploskoffie* 8,3% (pure arabica). *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan bevatten: granen die gluten bevatten, soja, eieren, noten, selderij, sulfieten. Allergenen onder de loep Melk. Goed bewaren is niet moeilijk Voor opening: Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte. Na opening: Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte. Sluit de doos goed af na elk gebruik. Doos, deksel, plastic, lepel, maatbeker weggooien.
Portfolio (23)
Frankrijk, Sendets
...Zoute koekjes met zwarte knoflook, ambachtelijk vervaardigd. Ideaal om te delen tijdens een knapperig en smaakvol aperitief. De koekjes met zwarte knoflook en Comté zullen iedereen aanspreken om een aperitief met familie of vrienden te verrijken. Ze worden gemaakt in een koekjesfabriek in Manosque (04). Ingrediënten: TARWE* meel, ZWARTE* knoflook, COMTÉ*, kokosolie*, acaciagom*, Poedersuiker* (blonde rietsuiker**, aardappelzetmeel*), VOLLE EIEREN in poeder*, Guérande zout. *Ingrediënten uit biologische landbouw. **Ingrediënten uit eerlijke handel.
Portfolio (9)
Frankrijk, Ostwald
...HENNEP EN OUDE TARWE PASTA - Ambachtelijke en Lokale Productie - Snelle Kooktijd: 3/4 min - Tarwe afkomstig uit biologische en biodynamische landbouw - Rijk aan vezels en een bron van eiwitten - Vegan, zonder eieren en lactose - 100% recyclebare verpakking Voor een alternatief voor klassieke pasta, kies voor de unieke smaak en textuur van onze henneppasta, geschikt voor het hele gezin. Voedzaam...
Portfolio (12)
Frankrijk, Ham
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken. Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier. Referentie: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische Koriander "Provence d'Antan" van Araquelle (Coriandrium). De gedroogde vruchten van Koriander (zaden) geven een delicate smaak aan gerechten zoals mosselen, garnalen, halfgare tonijn of gewoon aan mimosa-eieren. Bereidingstips: Hele zaden geven smaak aan potten met augurken. Gemalen kunt u ze gebruiken om uw worstjes, terrines of zelfs tajines en couscous op smaak te brengen...
Portfolio (198)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe, verse biologische eieren, biologische spinaziepoeder, allemaal gemaakt in Frankrijk. Gemiddelde voedingswaarden per 100g : ENERGIE : 1515kj / 362kcal EIWITTEN : 14g KOHYDRATEN : 69,9g waarvan suikers 1,9g VETTEN : 2,4g waarvan verzadigde vetzuren 0,5g Vezels : 4,1g ZOUT : 0,02g Allergenen : Bevat GLUTEN, eieren en mogelijke sporen van soja. HOE TE KOKEN : Ongeveer 4 tot 6 minuten koken in kokend water. Ean13:3701511707781 Referentie:TagliatelleBioEpinardFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...99 % Biologische witte wijnazijn* - 1 % Truffelaroma * Product afkomstig uit de Biologische Landbouw Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen Niet gepasteuriseerd Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades. Deze witte balsamico-azijn past perfect bij uw eieren en rauwkost. De uitgebalanceerde smaak is geschikt voor al uw warme of koude bereidingen. Het is een condiment en geen azijn, omdat de zuurgraad slechts 5,4 % is. Dit product is ook verkrijgbaar in flessen van 25, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers op bestelling.
Portfolio (132)
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
...Speculaasbrood met een zachte textuur en een intense smaak van speculaaskruiden. Ingrediënten: tarwebloem*, HONING, hele EIEREN (buiten), boter, rietsuiker*, MELK*, speculaaskruiden (cannelle, anijs, gember, kardemom, koriander, kruidnagel, steranijs). * Ingrediënten uit de biologische landbouw Portie ongeveer 140 g. Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte en licht. Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, vetten: 25,4 g, waarvan verzadigde vetzuren: 15,7 g, koolhydraten: 52,6 g, waarvan suikers: 27,4 g, eiwitten: 5,6 g, zout: 0,7 g 150:g...
Portfolio (3)
Frankrijk, Plaintel
...Dieetvoeding supplement Nutritioneel doel: voorbereiding op de oestrus en voortplanting Een kwaliteitsvolle en kwantitatieve leg Voordelen: - Optimaliseer het legpercentage - Verbeter de kwaliteit van de eieren, met name de stevigheid van de schaal - Geschikt voor biologische landbouw Gebruik: 1 L voor 1000 L water gedurende 5 dagen, maandelijks te herhalen...
Portfolio (5)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Een 100% BIO voorbereiding (zonder conserveermiddelen, zonder toevoegingen en zonder kleurstoffen) voor heerlijke chocoladecakejes. Praktisch en snel voor huisgemaakte cakejes die in een oogwenk klaar zijn! Voeg gewoon twee eieren en 90 GR boter toe. Gemaakt in een atelier in de Touraine. Bewaring: op een koele, droge plaats en uit de buurt van licht bewaren. Gewicht: 230 GR Gewicht: 230 GR...
Portfolio (57)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
Na 16 jaar het bewerken van de Champagnelanden, zijn we sinds 2015 producent van pasta, met ons merk Les Nominettes. Onze pasta wordt gemaakt van zachte en harde tarwe die ter plaatse wordt verbouwd, afkomstig uit duurzame landbouw. Les Nominettes zijn een 100% streekproduct, dat de excellentie van eenvoud benadrukt. Onze productieatelier ligt aan de voet van de Reims-berg. Om de kwaliteit van onz...
Portfolio (17)
Frankrijk, Baie-Mahault
... producten. Wij zetten ons in om producten van superieure kwaliteit aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Al onze producten zijn afkomstig van milieuvriendelijke landbouwmethoden en we streven ernaar biologische producten te bieden die zonder chemicaliën zijn geteeld. Door de principes van eerlijke handel na te leven, garanderen we dat onze lokale producenten een eerlijke en rechtvaardige vergoeding...
Portfolio (51)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
Cocotine : Het merk van hoogwaardige verse en diepgevroren eiproducten van de Groupe Eureden. Onze kracht en ons verschil: de coöperatie. Meer dan 200 referenties van eieren gelegd in Frankrijk. Dankzij onze 230 boeren kunnen we u een volledige traceerbaarheid van het veld tot het bord garanderen. Een vereenvoudigde traceerbaarheid dankzij een afneembare en herpositioneerbare sticker, aanwezig op het gehele assortiment. Een assortiment van alternatieve eieren, kippen met een beter dierenwelzijn, vrije-uitloopkippen en biologische eieren.
Portfolio (52)
Frankrijk, Saint Quentin Fallavier
Gojo biedt u mengsels aan om uw leven te vereenvoudigen terwijl we voor u zorgen. Ze stellen u in staat om gemakkelijk hartige of zoete recepten te maken door alleen vloeibare ingrediënten toe te voegen (eieren, plantaardige melk, olie…). De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn allemaal biologisch en glutenvrij. Gojo heeft ervoor gekozen om in zijn bereidingen alleen...
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
... oogst om ons meel en onze pasta's te maken. Onze meel wordt koud gemalen op granieten molens uit Tarn, onze molen is van Franse fabricage, waardoor we alle voedingsstoffen van de granen behouden. Onze pasta's zijn zonder eieren, zonder zout, zonder conserveermiddelen en zonder additieven om een ongeëvenaarde smaak en kwaliteit te garanderen. Zorgvuldig om de meest veeleisende smaken te bevredigen...
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
Importeur van Griekse en Kretenzische producten sinds bijna 20 jaar, Alpha Omega is gevestigd in Marseille. Wij zijn gespecialiseerd in Griekse voedingsproducten: olijfolie uit Kreta, olijfolie uit Kalamata, feta en halloumi kazen, Griekse Kalamata-olijven, ouzo en Griekse dranken, kabeljauw-eieren voor tarama, pita-brood, biologische Griekse producten en ambachtelijke producten. Onze producten...
Frankrijk, Flagey
... pasteurisatie- en vervolgens een diepvriesproces, en zijn bereidingen zijn vrij van conserveermiddelen. Agrodoubs is gecertificeerd op IFS-niveau en ontwikkelt biologische recepten. Bosbessen- of karamelvullingen voor chocolatiers, mengsels voor citroen- of chocoladetaarten, crème brûlée of banketbakkers zijn enkele van de specialiteiten van de fabriek die is gebouwd in het dorp Flagey. AGRODOUBS heeft...
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Huelgoat
De crêperie Keltia Nevez werd opgericht in 1982, in Huelgoat (centrum Finistère), een toeristische stad bekend om zijn legendarische bos en chaos. Onze crêpes worden ambachtelijk bereid met boerenmelk, verse eieren en verse boter, zonder conserveermiddelen of additieven. We bieden ook een biologische lijn aan met tarwe of spelt. Ambachtelijke productie en lokale ingrediënten. We hechten veel...
Frankrijk, Mauleon
...Commerciële agent in vlees, charcuterie, eieren, biologisch en niet-biologisch. Onze distributie richt zich op groothandels, verwerkers, supermarkten, biologische winkels, slagers, charcutiers, kaasmakers en de horeca. We passen onze verpakkingen aan op onze klanten. Ik distribueer vlees, charcuterie en eieren van de volgende bedrijven: SICABA voor rood vlees. (biologisch & label) BIO VALEUR voor biologische vlees en charcuterie. Sté Phelippeau voor biologische of vrije-uitloop eieren.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play