Frankrijk, Avançon
... kwaliteitsproduct, zorgvuldig en met passie vervaardigd. Elke fles is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap, waarbij onze imker toeziet op de kwaliteit van elke stap in het productieproces. Deze azijn is ideaal voor degenen die een vleugje originaliteit en smaak aan hun gerechten willen toevoegen.
Portfolio (62)
Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Biguglia
...Voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 91 energie (Kj) = 386.2 vetten (g) = 0.1 / waarvan verzadigde vetzuren (g) = 0 gluciden (g) = 21.5 / waarvan suikers (g) = 8 eiwitten (g) = 0.6 / zout (g) <0.5 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: WITTE WIJN BALSAMICO AZIJN 72%, CLEMENTINE JAM 12%, KORSISCHE CITROENEN 0.03% verdikkingsmiddel: xanthaangom Inhoud: 25 cl...
Portfolio (68)
Frankrijk, Ascain
...De volledige aromatische kracht van een balsamico door de lange concentratie van het fruit tijdens de reductie op het vuur. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de karamelisatie van een most van verse appels, samengevoegd met onze natuurazijn Ozpina. Echte elixir, elke druppel telt. Ideaal in salades en om vlees zoals varkensvlees of eend te deglaceren. Verpakking Elegante glazen siphonfles van 200 ml, met een mechanische scharnierdop.
Portfolio (8)
Frankrijk, Mandelieu
Opgericht in Vence in 1972 door zijn naamgever, François Roméo, heeft de oliemolen met dezelfde naam in de loop der jaren verschillende lijnen olijfolie weten te creëren en ontwikkelen. Met een harmonieuze balans tussen zachtheid en fruitigheid, levendigheid en kruidige tonen, weet de olie van François Roméo een breed publiek te verleiden. Het merk François Roméo wordt door consumenten erkend als...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aroma van gedroogde druiven, karamel en houtachtige tonen waarin het rijpt. Dit alles maakt van deze azijn een waar condiment dat de gerechten die het begeleidt, versterkt. In combinatie met de extra vierge olijfolie San Carlos of Pago Baldios San Carlos, zal deze mix uw gerechten transformeren voor het grootste genot van uw smaakpapillen. Aanbevolen voor escabeches, wild, gevogelte, rundvlees, vis en zeevruchten... Fles glas 250ml...
Portfolio (198)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...99 % Biologische witte wijnazijn* - 1 % Truffelaroma * Product afkomstig uit de Biologische Landbouw Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen Niet gepasteuriseerd Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades. Deze witte balsamico-azijn past perfect bij uw eieren en rauwkost. De uitgebalanceerde smaak is geschikt voor al uw warme of koude bereidingen. Het is een condiment en geen azijn, omdat de zuurgraad slechts 5,4 % is. Dit product is ook verkrijgbaar in flessen van 25, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers op bestelling.
Portfolio (132)
Frankrijk, Mulhouse
...De Melfor azijn, opgericht in 1922, is een condiment dat is gemaakt van alcoholazijn, honing en kruideninfusie. Deze azijn, die een amberkleur heeft, is afkomstig van verdunde bietalcohol, die wordt aangepast door een azijnfermentatie, gefilterd en opnieuw verdund met water. Dit zal de gerechten subtiel op smaak brengen. De Melfor l'Original azijn is verkrijgbaar in flessen van 50 en 100cl. De lijn is verkrijgbaar in andere versies, waaronder Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial conserves en Melfor Côté balsamico.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play