...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Aardbei, kers, geschaafde amandelen, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 992/234 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 56 g Waarvan suikers 54 g Eiwitten 0.9 g Zout 0.01 g De jam “Lente Mand” met framboos en...
Portfolio (46)
Frankrijk, Paris
... perfect om uw desserts, warme dranken, jam en zelfs hartige gerechten op smaak te brengen, evenals voor het maken van natuurlijke cosmetica. De rijke en intense smaak maakt van dit ingrediënt een belangrijke troef in uw culinaire creaties. Voor optimale conservering plaatst u de peul in een luchtdichte container en bewaart u deze in het groente- en fruitcompartiment van uw koelkast. De aromatische en visuele kwaliteiten herstellen zich na enkele minuten buiten de kou.
Portfolio (8)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...gedroogd, als sap, in marmelade of jam geconsumeerd, is het rijk aan vezels, antioxidanten en vitamine A. Onze likeur wordt zeer koud geserveerd. Ze is ook zeer gewaardeerd in verschillende culinaire bereidingen.
Portfolio (41)
Frankrijk, Paris
...Individueel potje ambachtelijke jam met unieke Perzische smaken. Onze jams hebben een hoog fruitgehalte van 70g tot 80g per 100g jam en zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit grondstoffen.
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Abrikozenjam uit Roussillon Productie van onze jams Onze jams worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze werkplaats gelegen in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher. En onze vruchten worden telkens lokaal ingekocht wanneer dat mogelijk is. De aardbeien komen uit Sologne. We gaan de bosbessen plukken in Soing in Sologne. Dan, eind augustus en begin september, komen de appels en peren uit...
Portfolio (28)
Frankrijk, Nousty
... producten natuurlijk, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's. We bieden een breed scala aan ambachtelijke extra confituren, gelei en andere hoogwaardige zoetigheden, op traditionele wijze bereid, met een subtiele combinatie van traditionele smaken en vele originaliteiten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Auterive
... sinaasappel en limoen bevindt, nodigt deze mango-bergamotjam ons uit voor een uitzonderlijk smakelijke en verrukkelijke culinaire reis. Bekend om zijn rijkdom aan vezels, vitamines A en C, evenals bètacaroteen, zal deze jam zeker uw veeleisende smaakpapillen verwennen met fijne producten met exotische en tropische smaken. Totaal vruchtgehalte: 56% Ingrediënten: Mango, suiker, citroensap, bergamot, gember, gelatine: pectine Bewaring: Twee jaar voor opening. Koel bewaren na opening en snel consumeren.
Portfolio (9)
Frankrijk, Gennevilliers
...Uniek. Dit is het enige woord dat deze jam beschrijft. Rijk aan 60% fruit, onthult het een uitzonderlijke aromatische kracht. Een zachte bereiding transformeert de vers gesneden mango's in onze werkplaatsen in een romige jam, levendig door de frisheid van de op het juiste moment geplukte vruchten. Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood. De jams van...
Portfolio (9)
Onze winkel laat u nieuwe smaken ontdekken. Chutneys om te combineren met recepten die zowel gevarieerd als innovatief zijn. Groentepreparaten voor ontbijt- of brunchformules. Het is zomer, geniet van onze aperitiefideeën: Tartinades, Houmous of Cakes, allemaal verschillend voor gedurfde combinaties. Een frisse boost voor uw plank. Nieuwe producten, nieuwe ervaringen. Elke maand een nieuw rec...
Portfolio (10)
Frankrijk, Vallieres
...Extra Gekookte Jam in een koperen ketel, van biologische fruit, biologische rietsuiker, biologisch citroensap, fruitpectine, ascorbinezuur (vitamine C). Wij maken een breed scala aan jams volgens een traditionele bereidingswijze met eenvoudige ingrediënten en een langzame kookmethode.
Portfolio (3)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Ambachtelijke kastanjepuree Samenstelling: Kastanjes uit Ardèche, suiker, vanille Verpakking van 6 potten van 320 g Gewicht: 2000 g...
Portfolio (28)
Frankrijk, Claix
... fruitige olijfoliën, de gemalen vis afkomstig van lokale vangsten en hun delicate bereidingen, de ambachtelijke jam van de vruchten uit de boomgaarden van de Algarve, enzovoort... Wacht niet langer! Neem contact met ons op!
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Confiture "Sabores del Guijo" Confiture Extra van Kiwi, 100% natuurlijk, ambachtelijke productie, met de hand gemaakt van verse seizoensvruchten. Ingrediënten: Kiwi 65% Suiker 35% Bereid met 65g fruit per 100g. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren. Glazen pot 400g Totaal suikergehalte 56g per 100g Zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, glutenvrij...
Portfolio (198)
Frankrijk, Auros
...Ambachtelijke productie uit het Pays Basque. Familiezuivelfabriek gelegen in Espelette. 2 verpakkingen van producten Dozen met 2x125g. De verschillende smaken zijn: Natuurlijke Schapenwrongel Pure Geitenkaas naturel Pure Schapenkaas naturel Pure Schapenkaas "koffie, kers, citroen, vanille" Individuele glazen potten van 140g met jam Biologische smaken 100% pure biologische Schapenjam abrikoos...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
... verwerkt in een gecertificeerd biologisch boomgaard volgens de normen en goede praktijken van de productie. Dankzij de verschillende extracties worden alle deugden van deze vruchten gebruikt in co-producten. We persen de vrucht om pulp te verkrijgen voor culinaire bereidingen. De pulp, met zure en kruidige smaken, mengt perfect in ambachtelijke recepten (jam, sorbet, cocktails, vruchtensappen). Rijk...
Portfolio (11)
Frankrijk, La Ciotat
... voor onze in koperen ketels gekookte jam. De paprika's en tomaten die we selecteren zijn vol zon en worden verbouwd in Kabylie. De reputatie van zijn terroir en zijn gezonde wateren afkomstig van de toppen van de Djurdjura garanderen ons een unieke kwaliteit. De citroenen uit de boomgaarden van de vallei van de Mitidja zijn erkend vanwege de vruchtbaarheid van deze grond en de ancestrale kwaliteit van zijn producten.
Frankrijk, Coursan En Othe
...LE COMPTOIR des CONFITURES produceert al 21 jaar jam waarvan de specificiteit IS OM DE HELE FRUIT TE BEWAREN TOT HET EINDE VAN DE KOKEN. Dit ambachtelijke bedrijf wordt geleid door Catherine MANOEL, die Meester Ambachtsman is, Kristallen Plaquette van GAULT&MILLAU, Trofee voor Vrouwelijk Ambacht...enz.
Frankrijk, Arles
... private label, het merk Gourmet Provence, het witte label of het distributeursmerk. Al onze producten komen van ambachtelijke producenten die u door de Middellandse Zee kunnen laten reizen. Voor specifieke aanvragen, product sourcing, maatwerkproducten, neem contact met ons op! Natuurlijk blijft ons dienstenaanbod zich uitbreiden: Wij zorgen voor de klantrelatie van A tot Z: Keuze van producten, opname en opvolging van bestellingen, organisatie van transport, enz. Onze kracht ligt in de consolidatie van pallets tussen onze producenten. Laten we Gourmet zijn!
Portfolio (142)
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit in siroop.
Frankrijk, Gennevilliers
... producten te benadrukken, hebben we gekozen voor een brede variëteit: infusies, siropen, gelei, kruideninfusies... Allemaal gemaakt met strikt respect voor de oorspronkelijke smaken en voordelen. De grondstoffen worden rechtstreeks vanuit de Malinese teelt geïmporteerd naar onze Franse partners, die hun ambachtelijke knowhow inbrengen om het beste eruit te halen. Zo is het volledige assortiment van onze eindproducten afkomstig van een transformatie made in France. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (27)
Frankrijk, Marmande Cedex
... vacuümbehandeling, autoclavs. Het ontwerpbureau is in staat om op maat gemaakte machines te vervaardigen, specifiek aangepast aan de behoeften van de klanten, wat het verschil maakt met zijn concurrenten. AURIOL exporteert jaarlijks tussen de 10 en 20% van zijn productie buiten Frankrijk en is geïnteresseerd in nieuwe potentiële markten, zoals Canada, waar het bedrijf ook een assortiment apparatuur heeft, met name zeer grote kookpotten, die voldoen aan sectoren in sterke ontwikkeling, zoals ambachtelijke of industriële jam.
Frankrijk, Augignac
FROM TERROIR is gespecialiseerd in het onderzoek en de distributie van authentieke en regionale kaasproductie. From Terroir biedt uitzonderlijke producten aan op het gebied van wijnen, zeldzame whisky, calvados, Cognac, Armagnac, speculaas en ambachtelijke jam, evenals Italiaanse specialiteiten. From Terroir levert in heel Europa. Om zijn brede assortiment producten bekend te maken en de kwaliteit ervan te laten ontdekken, organiseert From Terroir verschillende evenementen (ontdekkingsdagen, proeverijen, themabijeenkomsten, organisatie van concertavonden of tentoonstellingen)...
Frankrijk, Ars En Re
... kwaliteit van de jams van Françoise was het succes onmiddellijk! Het verhaal van de familie Heraudeau begint dan. Vandaag de dag worden er niet minder dan 60 producten, jams, fruitpasta's en siropen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Françoise en haar zoon Bertrand. Ons geheim: een productie zonder chemische producten en zonder conserveermiddelen!
Frankrijk, Tulette
... ons assortiment alcohol. In hun mooie fles zijn ze perfect voor een cadeau of een avondje uit. De snack en het ontbijt zijn zeer belangrijke maaltijden, dus kies voor onze heerlijke Franse lekkernijen in een nieuw jasje: taarten en cakes, madeleines, grootmoeders jam, Franse honing, thee, nougat... een assortiment van genot en delen. Bezoek onze website of een van onze winkels die overal in Frankrijk beschikbaar zijn!
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
... ambachtelijke confisseurs, om hun smaak te behouden. De vruchten worden geoogst op volwassen leeftijd om hun aroma's te behouden. Dankzij een snelle bereiding, uitgevoerd in kleine ketels, blijft de smaak van het fruit volledig behouden. Sucré Nature: een e-commerce site voor regionale, authentieke en 100% Franse zoete producten!
Frankrijk, Robion
Fabrikant van ambachtelijke jam, bereid op traditionele wijze. Gemaakt met fruit uit de boomgaarden van onze Provençaalse regio. De selectie van het fruit gebeurt handmatig, vervaardigd met rietsuiker en smaakvol fruit, koken in kleine hoeveelheden in onze ateliers die voldoen aan strikte hygiënevoorschriften. Respect voor het fruit bij het verpakken. Etikettering en het aanbrengen van de stoffen...
Frankrijk, Saint Arnoult En Yvelines
... landelijk, geitenkaas Faisselle), evenals wijnen die passen bij de kazen van uw keuze. Bij Le Cellier à Fromages vindt u ook een gevarieerd assortiment van ambachtelijke delicatessen (tapenades, olijfolie, gedroogde tomaten, jam, speculaas, koekjes).
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play