Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Roemenië, Botosani
...De lende is het meest waardevolle stuk vlees. Het bestaat uit zacht, mals en sappig spierweefsel. Een van de meest voorkomende procedures is het rijpen gedurende 2-7 dagen, afhankelijk van de leeftijd van het dier, om het voor te bereiden op het bakken op de grill. Tegelijkertijd wordt de spier gebruikt om tournedos en medaillons of filet mignon te bereiden.
Portfolio (23)
Italië, Lumezzane
GNALI BOCIA bevindt zich in Lumezzane, in de provincie Brescia. Het is een bedrijf dat in de late jaren '70 door de broers Gnali is opgericht en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten voor Gas Gpl, water en vloeistoffen zoals: regelaars, kranen en fittingen voor GPL, technische gassen en water. Dankzij een lange ervaring in de sector en de verworven know-how, vertegenwoordigt ...
Portfolio (185)
Nederland, Enschede
...Bavette, Vinkenlap, (gehakt, tartaar) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Ossenhaas (punt van de ossenhaas) Fillet- Ossenhaas, haasbiefstuk Hanger Steak (of Butcher’s Tenderloin)- longhaas Mock Tender- Schoudermuis Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Bovenbil Rump Cap- Staartstuk, Picanha Rump Steak- Biefstuk Short Loin- Dunne lende Shoulder Clod- Bloemstuk (Carpaccio) Sirloin- Dikke lende Skirt Steak- Middenrif, Omloop Tenderloin- Ossenhaas Top Round Steak- Kogelbiefstuk...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auray
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR zijn Franse familiebedrijven die al meer dan 45 jaar verschillende industrieën ondersteunen bij de ecologische ontwerp en de productie van plastic verpakkingen met behulp van thermoformtechnologie. Een studiebureau en de geïntegreerde productie van gereedschappen stelt hen in staat om een hoge reactietijd en flexibiliteit te bieden om te voldoen aan de technische, marketi...
Portfolio (384)
Frankrijk, Carquefou
...De cateringrecepten van Maison Quillard bieden op maat gemaakte oplossingen voor familiediners: een hele of halve big (voor 20 of 10 personen), te braden, gevuld met groenten en varkenshaas, vergezeld van een portosaus. Het is ook verkrijgbaar als schouder en filet (voor 6 of 8 personen).
Frankrijk, Rungis
EURODIS, uw groothandel in uitzonderlijk vlees in Rungis, biedt een selectie aan als leverancier van hoogwaardige vleesproducten die voldoen aan de eisen van slagers en de grootste restaurants. EURODIS, specialist in uitzonderlijk vlees, heeft als activiteit de groothandel in uitzonderlijk vlees en biedt luxe vlees aan, zoals uitzonderlijk rundvlees zoals Wagyu, Kobe-rundvlees en andere vleesrass...
Frankrijk, Lyon
...Onze filet mignon wordt 3 maanden gedroogd en ingewreven met AOP Espelette-peper, dat op alle borrelplanken in het Zuidwesten te vinden is.
Portfolio (40)
Frankrijk, Reichstett
BERTHOLD MARX en Cie, Franse fabrikant van gasveren, heeft sinds het begin van de jaren '70 een erkende expertise verworven onder de professionals die gasveren gebruiken. Ideaal gelegen in het hart van Europa in Straatsburg, blijft BERTHOLD MARX investeren in zijn productiecapaciteit. Naast meer dan 12.000 direct beschikbare referenties staan onze technici en onze organisatie voor u klaar om te vo...
Portfolio (50)
Frankrijk, Laure-Minervois
...Aperitief, rundvlees carpaccio, konijn, duif, filet mignon, bijgerechten van tomaat, paprika en aubergine gegrild met olijfolie.
Portfolio (11)
Frankrijk, La Garde
... ribeye, Boneless country style ribs, Boneless strip steak, Bottom round london broil, Bottom round roast, Chef cut ribeye, Brisket point, Chuck arm roast, Chuck tender, Cross rib roast, Filet mignon, Rump roast, Short ribs, Shank primal, Sirloin flap, Strip filet, Tenderloin roast, T-bone, Whole brisket, Top sirloin steak, enz. Verzenddetails: Verzendmethode: 40 FT HIGH-Q Geconditioneerde...
Portfolio (3)
Roemenië, Constanta
...Aorta, Tong, Diafragma, Lever, Pezen, Masker, Snuit, Darmen, Vet, Nier, Lever, Hart, Penis... Wij bieden ook een hoge standaard en premium kalfsvlees, jonge stier en rundvlees merk "BOVERO" aan, waarin wij u de beste premium snits en steaks aanbieden: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. Naast verse en bevroren lam, schapenvlees en geitenvlees; Hele...
Portfolio (1)
België, Robertville
In het seizoen bieden wij een assortiment wildproducten aan voor zowel particulieren als professionals in de HORECA. Om volledig aan uw wensen te voldoen, vindt u op deze site een complete lijst van alle beschikbare wildproducten: wildvlees, beenham van ree, ree-rollade, schouder van ree aan het bot, verse rug en ribben van ree, verse baron van ree, civet van ree, verse filet van ree, beenham van hinde, of ontbeend, rollade van beenham van hinde, Haye en rollade van hinde, verse rug van hinde, filet van hinde, mignon van hinde, ...
Spanje, Calera De León
... traditionele Iberische charcuterie. We produceren en commercialiseren ook Iberische Pata Negra-vlees: presa ibérica, pluma, ribben, filet mignon... Het is belangrijk te benadrukken dat we uitsluitend met Pata Negra werken. De top van de producten afgeleid van pure Iberische varkens. Bovendien zijn we een paar dierenartsen die zich inzetten voor dierenwelzijn en respect hebben voor de lokale ambachten van...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play