Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Eieren Benedict zijn niet compleet zonder Hollandaise saus – Hollandaise saus, ook wel bekend als Nederlandse saus, is een emulsie van eidooiers, gesmolten boter en een beetje citroensap. Als je een slagroomspuit en een slagroompatroon hebt om op te laden, kun je Hollandaise saus in een mum van tijd maken. Eerst moet je een mengsel van boter, eieren, witte wijn, azijn en citroensap bereiden en...
Portfolio (241)
Italië, Forlì
... extra ingrediënten. Het is echter ook mogelijk om ze verder te verwerken tot ongebruikelijke lekkernijen, zowel zoet als hartig. Door de noten te mengen met een beetje water en een paar druppels citroensap, bijvoorbeeld, krijg je een uitstekende vervanger voor roomkaas. De cashewnoten kunnen ook tot kruimels worden vermalen en worden toegevoegd aan oosterse risotto's, samen met royale mengsels van gebakken groenten, specerijen en kruiden. Ze zijn verkrijgbaar in een verpakking van 1 kg, zodat je voldoende voorraad hebt voor een feestje of een borrel met vrienden.
Portfolio (50)
Frankrijk, Sète
...Noordzeegarnalen in peterselie: Besprenkel de noordzeegarnalen met citroensap, voeg een beetje zout en peper toe. Hak de peterselie fijn. Pel en pers de knoflook. Meng alles goed door elkaar. Verhit de olie in een pan en grill de garnalen 1 tot 2 minuten aan elke kant. Voeg het knoflook/peterseliemengsel toe en meng goed. Blus af met witte wijn en laat 2 minuten inkoken. Serveer warm, het is een genot!
Portfolio (42)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...La Salers 16 % is herkenbaar aan zijn gele dop. Liefhebbers van gentiaan waarderen de bitterheid en het kenmerkende aroma als aperitief. Het wordt traditioneel puur, met ijs, aangelengd met bruiswater, een beetje citroensap of een scheut crème de cassis gedronken. 100 cl, 16 % vol.
Portfolio (71)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play