Duitsland, Bad Bentheim
... gebakken uien biologisch van Holyflavours zijn bereid met biologisch geteelde uien en gebakken in biologische zonnebloemolie. Door het bakken in zonnebloem olie zijn de uien heerlijk krokant en palm olie vrij! Wanneer je water toevoegt (10 - 20%) worden de uien flexibel. Dit is ideaal voor veganistische reuzel en bakwaren. De uien zijn ongeveer 4 - 6 millimeter groot. Gezonde eigenschappen Gebakken Uien en toepassingen Dé finishing touch voor elke oriëntaalse maaltijd. Ook ideaal voor het garneren van hartige hapjes, sandwiches en salades, het afmaken van jus, st…" ...
Portfolio (549)
Duitsland, Eresing
... verschillende cosmetische producten Technisch: * Verdikkingsmiddel voor de olie- en gaswinning CAS:9000-30-0 EINECS:232-635 Europese goedkeuringsnummer:E412 Houdbaarheid:18 maanden INCI:Cyanopsis Tetragonalba Opslag:koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren...
Portfolio (96)
...Hela Brottopping Hot Fire Tabasco®, pittig, scherp, licht zuur in een 5 kg emmer. Speciaal voor bakwaren hebben we verdere vloeibare kruiden voor u ontwikkeld. We maken hier onderscheid tussen broodmarinades en brottoppings. Broodmarinades: Watergebaseerde kruidenmarinades om brood en klein gebak mee in te smeren. Ook uitstekend geschikt om in deeg te verwerken, omdat ze zoutarm zijn...
Portfolio (91)
Duitsland, Schoenebeck
... wordt in de keuken gebruikt voor het aromatiseren van zoetwaren, alcoholische en niet-alcoholische dranken en bakwaren. In de aromatherapie zou sinaasappelolie kalmerend moeten werken. INCI: CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL CAS: 8008-57-9 EINECS: 232-433-8...
Portfolio (143)
Duitsland, Niederkrüchten
...Kwaliteit: conventioneel Herkomst: Europa Toepassing: Specerijen, Vleeswaren, Bakwaren Bijzonderheden: Raapzaadmeel wordt gemalen uit de perskoek die ontstaat bij de olie-extractie. Het product is allergenenvrij en dient daardoor als alternatief voor mosterdmeel, dat vaak in de vlees-, bakkerij- en industrie wordt gebruikt. Raapzaadmeel heeft bovendien een zeer interessant aminozuurprofiel.
Portfolio (93)
... bakmix in een mengkom doen. Water toevoegen. Roeren. Na 5-6 minuten nog een beetje olie toevoegen, nogmaals kort roeren - klaar. Het deeg in een vorm doen, kort laten rusten. Dan 60-70 minuten bakken. Een uniek glutenvrij en tarwevrij BIO-bakresultaat met een knapperige korst en een mooie kruim/poring is het consistent stabiele bakresultaat. De uniek lekkere broden en bakmixen zijn "Vrij van Bakwaren...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play