Duitsland, Balingen
... vleesmolen is een van de favorieten onder slagers wereldwijd. Het robuuste en gemakkelijk te reinigen ontwerp zijn niet de enige voordelen van dit fantastische stuk machines. De Bizerba commerciële vleesmolen maakt gebruik van unieke technologie met een zacht snijproces dankzij de unieke wormoplossing. Het vlees wordt voorzichtig gemalen in plaats van gedwongen en uitgerekt. Dit is hoe je elke keer...
Portfolio (190)
...Voor meer variatie bij het steak- en grillbuffet. Steaks, gevogelte, gehakt. - Hela Kutschersteak, 870g Voor korte braadstukken, steaks, gegrild vlees van welke soort dan ook, gehaktbereidingen, gevogelte, vis. Zonder toevoegingen die op menu's moeten worden vermeld (volgens §9 van de "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Duitsland). Hela is opgericht in 1905. Vandaag de dag bestaat ons team uit...
Portfolio (91)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...De vleesdosieranlage is bedoeld voor het vullen van verpakkingen zoals glazen of blikken met producten die qua consistentie lijken op gehakt, bijvoorbeeld tag, sülze (ook met stukjes vlees) enzovoort, en vormt een ideale alternatieve voor de "HEMA"-vullers. De mobiele constructie zorgt voor een gelijkmatige vulling vanaf de bodem van de verpakking (geen luchtbellen). De dosering is nauwkeurig...
Portfolio (10)
...Het Kookgenot Pakket uit Georgië bestaat uit: - Utsho Suneli - Specerijen voor vlees - Specerijen voor Lobio - Svanetisch zout - Specerijen voor gehakt - Specerijen voor Satsivi - Specerijen voor Kharcho...
Portfolio (14)
...TK Originele Beierse Leberkäse, kant-en-klaar, stukgewicht 2 kg, in de aluminium vorm, fijn gehakt van vers vlees, ambachtelijk verwerkt Artikelnummer: 047221 Basis VPE: Sch 2kg Warengroep: 05 - TK-Vlees / 200 - TK-Varkensvlees Ingrediënten: Varkensvlees en rundvlees (84%), spek, water, jodiumhoudend keukenzout, specerijen, smaakstoffen, suiker, druivensuiker, melksuiker, glucosestroop...
Portfolio (9)
Duitsland, Mitterskirchen
...Het Schnitzelmaster-handapparaat voor horeca, slagers en cateraars – het Schnitzelmaster-automaat voor grootkeukens en slagerijen. Of u klopt het vlees, een luidruchtige en niet bepaald schone klus, of u 'steakt' vlees, waarbij de oorspronkelijke vleeskwaliteit niet verbetert, maar wordt verwerkt tot 'gehakt'. Het verschil maakt de Schnitzelmaster. Het 'Mastern®' is een speciale methode voor het mals maken van vlees (geschikt voor alle botloze vleesstukken), waarbij de vleesvezels worden uitgerekt zonder ze te scheuren – behoudt de versvleeskarakter.
Duitsland, Schapen
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play