Bulgarije, Sofia
... geeft de kleur en de smaak. De kleur kan variëren van een lichte rood-oranje tot een donkere rode tint, en de smaak kan variëren van warm bitter tot warm zoet. Gebruik: gerookte paprika wordt vaak gebruikt in gerechten zoals goulash, een langzaam gekookte stoofpot van rood vlees met groenten, uien, aardappelen en zure room als laatste element bovenop het gerecht. Het is een goed idee om de specerij met een scheutje olijfolie op laag vuur minder dan een minuut te verwarmen om de natuurlijke smaak vrij te geven. Verpakking: 125g, 250g en in bulk...
Portfolio (154)
Duitsland, Seevetal
Die Poppe & Groninger GmbH is een traditioneel bedrijf gevestigd in Hamburg, dat gespecialiseerd is in de handel van hoogwaardige specerijen. Het bedrijf biedt een breed scala aan natuurlijke grondstoffen en verwerkte specerijen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaand branchebegrip is Poppe & Groninger een betrouwbare partner. Het productassortiment omvat enkel...
Portfolio (52)
... verfijnd worden met passende kruidenoliën. Curry – De jackfruit wordt gecombineerd met een licht pittige, romige saus. Hier past de Lotao Wizard of Laos rijst uitstekend bij. Teriyaki – De donkere, pittige teriyaki-saus harmoniseert perfect met het donkere jackfruitvlees en laat de jackfruit eruitzien als donker, stevig rundvlees. NIEUW: Goulash - Jonge jackfruitstukjes in een pittige saus in goulashstijl met tomaat, ui en paprika. Het product is verpakt in zakken van 200 gram. Goede houdbaarheid en de beste producteigenschappen zijn gegarandeerd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Objat
... vetstof (copra), koolzaadolie, antioxidant: alfa-tocopherol, geconcentreerde boter, moutextract, gerst, kleurstof: paprika-extract), room, boter, trimoline, glucose, frambozen, munt, groene thee, citroenschil, grand-Marnier, limoncello, sesam, fleur de sel, viooltje, gekonfijte citroen, gekonfijte sinaasappel, appel, praliné, hazelnoot, amandel, pistache, gepofte rijst Voedingswaarden per 100g: Energie kj / kcal, vet g, waarvan verzadigde vetzuren g, koolhydraten g, waarvan suikers g, eiwitten g, zout g...
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint Cannat
... van de aroma's en specerijen wordt behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt met een subtiele houttoets die plaatsvindt vóór de botteling. PROEVERIJ Donkere kleur met paarse reflecties. Een Cabernet Sauvignon met aroma's van munt, rode vruchten, rijpe paprika, rokerige en licht geroosterde tonen. Volle, smakelijke, goed gestructureerde mond, veel fruit. Deze wijn past goed bij uw rode vlees, pizza. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 14°C en 16°C.
Portfolio (46)