... perceel Lange vatrijping van 3 weken Malolactische fermentatie in vaten Verouderd in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden Druivensoorten 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot BESCHRIJVING Met een heldere granaatkleurige robe onthult de Château Lalande rode wijn een heerlijke bouquet van rode vruchten en cacao in de neus, met tonen van geroosterd hout. De smaak opent met een soepele en ronde aanval, die evolueert naar fruitige noten met delicaat verzachte tannines. Een grand wijn uit Saint-Julien.
Portfolio (96)
België, Wingene
...De chef van Inca’cao, Vincent, heeft zeven speciale notenboters gecreëerd, met toegevoegde MCT, multi-collageen en een unieke ‘Crémeux’ textuur dankzij de toegevoegde cacaoboter. Perfect geroosterd zijn deze innovatieve notenboters werkelijk wonderen, stuk voor stuk. Beschikbaar in: - Amandel - Cashew - Hazelnoot - Macadamia - Pecannoot - Pinda - Pistache Een delicaat product, ongeëvenaard met vergelijkbare notenboters die je misschien kent.
Portfolio (49)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De wijn: Gevestigd in de Côte des Bar in het zuiden van de Champagne, biedt de familie Gaucher ons met de cuvée Magelie Brut een sprankelende wijn vol finesse die een mooi karakter onthult. Gekenmerkt door de Pinot noir, biedt deze mooie Champagne inderdaad een elegante aromatiek die evolueert naar citrusnoten, geroosterd brood en brioche. De mond is delicaat, consensueel en drukt een fruitigheid...
Portfolio (321)
Frankrijk, Roubia
... granaatreflecties. Neus Houtachtig, elegant, fruitig. Mond Harmonisch, delicaat, fluweelachtig, subtiele tonen van zwarte truffel, tonen van braam, tonen van geroosterd brood, genereuze houttonen, fijne tannines, precieze tannines, rond, licht mineraal, gestructureerd lichaam, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Rood vlees in saus, Cassoulet Serveertemperatuur: 8° - 10° Kleur: Rood Druivensoort: Grenache, Syrah Alcohol: 14,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play