Hongarije, Budapest
... we peterselie van topkwaliteit die zorgvuldig is gedroogd om de levendige kleur en smaak te behouden. Onze peterselie is perfect om een vleugje frisheid aan uw gerechten toe te voegen, of het nu vers of gedroogd wordt gebruikt. Naast de culinaire toepassingen zit peterselie boordevol voedingsstoffen en antioxidanten die de algehele gezondheid ondersteunen. Het is een rijke bron van vitamines A...
Portfolio (55)
Spanje, Molina De Segura
...De bulk peterselie van Lord Spices Group is een aromatische en veelzijdige kruid, ideaal om een frisse smaak aan uw gerechten toe te voegen. Met meer dan een eeuw traditie zijn wij leiders in de productie en distributie van peterselie in bulk, waarbij we een persoonlijke service bieden die nationaal en internationaal reikt. Onze peterselie wordt zorgvuldig geselecteerd en verpakt in verschillende formaten, wat de versheid en kwaliteit waarborgt. Vrij van GMO, is onze peterselie een veilige en heerlijke keuze voor uw culinaire creaties.
Portfolio (50)
Duitsland, Heidelberg
...Peterselie 4mm STD is een gedroogde, grofgehakte peterselie met een frisse, groene smaak. Het wordt vaak gebruikt als garnering en kruiden voor soepen, salades en sauzen.
Portfolio (74)
Frankrijk, Le Sen
...Peterselie-extracten geven pittige, groene en kruidige tonen aan hartige gerechten. Het is bijzonder geschikt voor zoute smaken en kan worden gebruikt voor culinaire producten zoals sauzen, marinades of groentemengsels. Cosmetica In cosmetica komen peterselie-extracten voor in producten die worden gebruikt voor gezichtsverzorging.
Portfolio (93)
Duitsland, Hamburg
...Verwerkt plantdeel: Bladeren Drager: geen Wetenschappelijke naam: Petroselinum crispum ssp. crispum Peterselie is een veelzijdig kruid dat in veel culinaire gerechten wordt gebruikt en gewaardeerd wordt om zijn frisse smaak en hoge gehalte aan vitamines en mineralen. Onze producten worden als bulkgoederen verkocht. Voor de meeste van onze producten geldt een minimale afnamehoeveelheid van 25 kg...
Portfolio (225)
Frankrijk, Guérande
...In de zon gedroogd, onthult het Sel Gris Persillade zijn onmiskenbare smaak in al uw gerechten en salades. Al duizenden jaren geconsumeerd, is knoflook, een zeer gewaardeerd kruid, al lang een onderdeel van de Franse culinaire traditie. In de keuken versterkt en verheft dit kruid de smaak van uw gerechten. Peterselie is een onmisbaar ingrediënt in de keuken. Zowel als kruid als garnering voegt...
Portfolio (42)
Tsjechië, Zamberk
...Fitmin Dog Purity - Semimoist Konijn & Lam Verwen uw hond met een culinaire ervaring in de vorm van een vers vleesmenu met rijst. Verse vleesmix op appelschijfjes met shiitake-paddenstoelen. Serveer over rijst op smaak gebracht met kruiden en bestrooid met groene peterselie. We hebben zorgvuldig natuurlijke en verse ingrediënten geselecteerd zodat ze goed bij elkaar passen en heerlijk zijn voor...
Portfolio (10)
Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Ham
... prikkelen en een vleugje frisheid aan uw culinaire bereidingen te geven. Receptidee: Verfrissende tabouleh met munt Ingrediënten: 200 g griesmeel 2 tomaten, in kleine blokjes gesneden 1 komkommer, in kleine blokjes gesneden 1 rode ui, fijngehakt 1 bosje verse peterselie, fijngehakt 1 bosje vlokken munt Het sap van een citroen 3 eetlepels olijfolie Zout en peper, naar smaak Bereiding: Kook de griesmeel volgens de instructies op de verpakking. Laat het volledig afkoelen. Referentie:AR805118 Ean13:3760306805118...
Portfolio (127)
Frankrijk, Malataverne
...Geschiedenis, oorsprong en ontdekking van ansjovis in de gastronomie De Romeinen zijn waarschijnlijk de eerste bekende volkeren die ansjovis in hun culinaire bereidingen introduceerden met hun beroemde saus "garum". Deze bestaat uit ansjovis gekookt in pekel, geserveerd met azijn en gehakte peterselie. Dit recept lijkt sterk op de Britse ansjovissaus die we vandaag de dag kennen. Ansjovis deed...
Portfolio (188)
Polen, Bądkowo
... droogproces bestaat uit het verdampen van water tot een niveau dat de beste houdbaarheid garandeert. In het uitgebreide aanbod bevinden zich onder andere gedroogde wortelen, peterselie, bieten en pastinaak. Deze artikelen zijn gezond en zijn uitstekend geschikt voor culinaire doeleinden. Ze worden gebruikt door zowel restaurants als door mensen die thuis koken. De producent van gedroogde groenten biedt...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play