Frankrijk, Le Sen
...Peterselie-extracten geven pittige, groene en kruidige tonen aan hartige gerechten. Het is bijzonder geschikt voor zoute smaken en kan worden gebruikt voor culinaire producten zoals sauzen, marinades of groentemengsels. Cosmetica In cosmetica komen peterselie-extracten voor in producten die worden gebruikt voor gezichtsverzorging.
Portfolio (93)
Frankrijk, Guérande
...In de zon gedroogd, onthult het Sel Gris Persillade zijn onmiskenbare smaak in al uw gerechten en salades. Al duizenden jaren geconsumeerd, is knoflook, een zeer gewaardeerd kruid, al lang een onderdeel van de Franse culinaire traditie. In de keuken versterkt en verheft dit kruid de smaak van uw gerechten. Peterselie is een onmisbaar ingrediënt in de keuken. Zowel als kruid als garnering voegt...
Portfolio (42)
Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Ham
... prikkelen en een vleugje frisheid aan uw culinaire bereidingen te geven. Receptidee: Verfrissende tabouleh met munt Ingrediënten: 200 g griesmeel 2 tomaten, in kleine blokjes gesneden 1 komkommer, in kleine blokjes gesneden 1 rode ui, fijngehakt 1 bosje verse peterselie, fijngehakt 1 bosje vlokken munt Het sap van een citroen 3 eetlepels olijfolie Zout en peper, naar smaak Bereiding: Kook de griesmeel volgens de instructies op de verpakking. Laat het volledig afkoelen. Referentie:AR805118 Ean13:3760306805118...
Portfolio (127)
Frankrijk, Malataverne
...Geschiedenis, oorsprong en ontdekking van ansjovis in de gastronomie De Romeinen zijn waarschijnlijk de eerste bekende volkeren die ansjovis in hun culinaire bereidingen introduceerden met hun beroemde saus "garum". Deze bestaat uit ansjovis gekookt in pekel, geserveerd met azijn en gehakte peterselie. Dit recept lijkt sterk op de Britse ansjovissaus die we vandaag de dag kennen. Ansjovis deed...
Portfolio (188)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play