Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Spanje, Murcia
Spanje, Guijuelo (salamanca)
... beken, eiken, kurkeiken, vlaktes en bronnen van onze dehesas een fundamenteel onderdeel zijn van onze Iberische producten. Bij Castro y González combineren we de eeuwenoude kennis van vier generaties met de vooruitgang die vereist is voor een modern bedrijf in de 21e eeuw.\n\nDe formule die ons in staat stelt het succes dat onze voorouders hebben behaald te behouden, is altijd dezelfde geweest, is en...
Portfolio (55)
Spanje, Aracena
... Jamón de Jabugo laten we op ambachtelijke wijze rijpen met de lucht van het Natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche gedurende minimaal 24-36 maanden. De zorg en aandacht die we aan onze Jamón de JABUGO besteden, stelt ons in staat om ze aan te bieden met de juiste rijpingsgraad. We hebben ook Ibérico-ham van cebo, Ibérico Bellota-schouderham, Ibérico lendenrollade, extra lendenworst, Ibérico chorizo, Ibérico salchichón en gesneden Ibérico-worsten. Neem contact met ons op via deze weg en we helpen u zonder vertraging.
... vleeswaren op basis van kalkoen en rundvlees, die we in onze aparte faciliteiten vervaardigen. Ons doel is om de hoogste normen te waarborgen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid (IFS, BRC). Luis Oliveras is actief in de horeca en de detailhandel. Beschikbare formaten: - Hele stukken om in de werkplaats te snijden en industriële hele stukken voor de snijprofessionals. - Verpakkingen van gesneden vleeswaren van 50g tot 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portfolio (3)
Frankrijk, Nogent Sur Oise
...In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise...
Spanje, Monroyo (teruel)
Wij zijn fabrikanten van hammen en vleeswaren in de provincie Teruel, en produceren ambachtelijk sinds onze oprichting in 1898. We volgen een strikt productieproces waarbij de uiteindelijke kwaliteit voorop staat, om een hoogwaardig en gedifferentieerd product te verkrijgen. Hiervoor baseren we ons op een zorgvuldige selectie van grondstoffen en een rigoureuze productiemethode waarin onze traditionele kennis van de vervaardiging en verwerking wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.
Portfolio (43)
Spanje, Chantada
... - Traditionele Galicische chorizo - Traditionele salchichón - Gerookte lende - Buikspek - Zoute varkensproducten - Galicische rundvlees - Lacón uit Galicië - Serrano ham van wit varkensvlees of Duroc - ECOlogische zeewier - ECOlogische groenteconserven - Conserven uit de zee - Galicische kazen - ECOlogische jam en honing - Oliën en sauzen voor vlees - UHT MELK - Koffie - Chocolade - Wijnen en likeuren en nog veel meer!
Populaire landen voor deze zoekterm