Frankrijk, Bellême
...Onze geschenkpakketten bestaan uit een assortiment van chocoladebonbons: pralines, ganaches en marsepein. Omhuld met 70% pure chocolade en 36% melkchocolade. Om uitzonderlijke chocolade aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen. Netto gewicht (G): 300...
Portfolio (29)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, altijd met geduld en respect voor de ambachtelijke traditie. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het eindproduct kunnen ...
Portfolio (184)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... smaken die we u aanbieden, vindt u onder andere (afhankelijk van de beschikbaarheid): - Pure chocolade - Chocolade en hazelnoot - Pistache - 100% Arabica koffie - Tonkaboon - Bourbon vanille uit Madagaskar - Cassis - Citroen - Framboos uit de Lot - Passievrucht Bewaar ze koel in de koelkast bij 4°C. Onze tip: om van de macarons heerlijk zacht te genieten, plaatst u ze 30 minuten voor consumptie op kamertemperatuur. DDM: Bij voorkeur binnen 5 dagen consumeren. Referentie: MACARONS-COFFx9...
Portfolio (85)
Nederland, Boxtel
...Ganaches Met één tube ganache kun je ongeveer 14 tot 16 chocolade maken. De ganache is ook zeer geschikt als vulling voor macarons of koekjes.
Portfolio (10)
Polen, Warszawa
... - als basis voor vullingen, ganaches, toppings en crèmes - variatie van massa's, crèmes, ijs - na aeratie met 20-30% margarine, bijvoorbeeld voor het laagjes maken van wafels Deze crèmes zijn bestand tegen koeling en invriezen - hun consistentie keert terug naar de oorspronkelijke staat.
Bijpassende producten
Bello - gezouten karamelspread
Bello - gezouten karamelspread
Portfolio (1)
Frankrijk, Talant
...Regel Egalisator Bakvorm Grote Regel Met Puntige Tanden, ideaal voor het maken van uw bevroren desserts, opera's, entremets... deze regel maakt het mogelijk om uw ganaches glad te strijken terwijl u patronen creëert. Plastic kamregel, 2 patronen per regel. Met deze plastic regel strijkt u uw bereiding glad in uw bakvorm, en tekent u vervolgens de gewenste patronen. U kunt het ook gebruiken voor chocolade en koekjes. Referentie: DLP70.06 Op voorraad: 5 Producten Afmetingen: 700 X 80 Mm...
Portfolio (192)
Frankrijk, Furiani
...U zult betoverd worden door onze zoete/zoute selectie. Om u te verleiden, hier is de beschrijving: Een tablet van 300g chocolade met een hamer voor de originele en speelse touch. Een doos van 12 utuixu, chocoladebar met canistrelli en gezouten boterkaramel. Een doos met een mix van ganaches en pralinés. Een buis met mendiants van melk- en pure chocolade. Een pot seizoensjam. Een pot...
Portfolio (97)
... ganaches en pralinés. - Esthetiek: Naast hun smaak- en geurkwaliteit hebben onze chocoladeproducten de eigenschap dat ze allemaal fijn zijn gedecoreerd met cacaoboter. Wij vervaardigen ook truffels, chocoladeplakjes en bieden proeverijdozen aan.
België, Bruxelles
... ter wereld naar zijn ateliers in Brussel, mengt deze smaakalchemist vervolgens subtiel de verschillende herkomsten en werkt hij met originele aroma's om ongeëvenaarde smaken te bieden: ganaches op basis van theeën uit de hele wereld, tabletten van oorsprong... Het voordeel van het zelf maken van je couverture is onmiskenbaar: echte producten, rigoureus geselecteerde ingrediënten die hun pure smaak teruggeven in elk van zijn steeds verschillende, originele, soms gedurfde specialiteiten, die niet zonder herinnering aan de grote wijnen van de beste crus zijn.
België, Westerlo
Een geboeide chocoladefabrikant. Pralines : roompralines, pralinés, ganaches, truffels, fruit en noten. Chocolade : repen, bouchées, mousse, corina-gebak, caraques. Seizoensartikelen : gedecoreerde pralines, paaseieren, gevulde seizoeneieren, verjaardagstaarten…...
... biscuiterie : functionele hoogactieve hulpstofconcentraten voor kwaliteitsoptimalisatie van pannenkoeken, wafels, malse banketwaren en krokante biscuitproducten. Voor chocolade: hoog natuurlijke stabilisatiesystemen voor structuuroptimalisatie en houdbaarheidsverlenging van authentieke ganaches, vetcremes en andere pralinevullingen. Voor kant- en klaar : oplossing voor uw kant- en klare maaltijd. Voor vlees: wij verschaffen u de gepaste know how en ondersteuning bij uw vragen aangaande vleesproducten, bereide vleeswaren en vleesbereidingen.
Frankrijk, Saint-Lo
...Kadodis selecteert in Frankrijk en België ambachtslieden en kleine MKB's die bekend staan om hun vakmanschap en de kwaliteit van hun chocolade, koekjes, taarten en fruitpasta's. Geniet van zijn heerlijke pralines, fijne pure chocolade, ganaches, fantasietruffels, pralinés, mendiants, krokante lekkernijen, cerisettes, orangettes, fruitpasta's, nougats. Het koninkrijk van chocolade. De lekkernijen van Charlotte.
België, Gozée
... producten, rechtstreeks uit de verbeelding van de getalenteerde Meester Chocolatier, geven geboorte aan heerlijke pralinés, ganaches, gianduja... De geuren van specerijen, citrusvruchten, etherische oliën, gezouten boter, karamel, gekonfijte vruchten en andere ingrediënten prikkelen onze zintuigen... We smelten voor de crunch van de hazelnootstukjes, we vallen voor de zachtheid van het met mandarijn...
Frankrijk, Quiberon
... vullingen zoals pralines, ganaches, caramels, nougatines, marsepeinen... Bezoek de online winkel van Henri Le Roux om de verfijning en elegantie te ontdekken! U vindt er onze assortimenten van pure of melkchocolade, onze chocolade tabletten van grote cacaobonen met nobele oorsprong! Laat u ook verleiden door de caramels van Henri Le Roux, naast de heerlijke CBS® zijn er meer dan 10 fruitige smaken om te ontdekken! En niet te vergeten onze andere lekkernijen: de Caramélier®, een smeersel met CBS® (Caramel au Beurre Salé), of de Bonsoncoeur®, een fijne chocoladepasta.
Frankrijk, Paris
... diabetici, bieden we ook een assortiment suikervrije chocolade aan. Tot slot vindt u diverse delicatessenproducten, zoals jam, gearomatiseerde suikers, speculaas en peperkoek. Kom ons bezoeken in onze winkel in Parijs, in het hart van het 5e arrondissement. We verwelkomen u van dinsdag tot zaterdag. Daarnaast kunt u ook onze website bezoeken: www.ambresucre.fr...
...Voor Chocolate Cube is chocolade een passie die al meer dan 20 jaar duurt! Voor onze creaties selecteren we de beste ingrediënten om u een echte authenticiteit te garanderen. Belgische chocolade van zeer hoge kwaliteit, echte boter die op kamertemperatuur is bewerkt, verse room, afwijzing van kunstmatige aroma's, pralines, ganaches, artistiek vervaardigde nougats, alles is doordacht voor uw...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play