Frankrijk, Paris
... serveren als basis voor alcoholvrije dranken, bijvoorbeeld met tonic, limoen en ijsblokjes als "hibiscus spritz". De juiste wijn-spijs combinaties zijn chocolade, vijgen, noten en geitenkaas. Het alternatief voor Aperol Spritz - zonder alcohol. Perfecte cadeaus voor Pasen en Kerst, vooral voor zwangere vrouwen, borstvoeding gevende moeders en babyshowers. Netto gewicht: 800g Volume: 500 ml...
Portfolio (200)
Frankrijk, Condom
...Premier neus zeer fruitig: we herkennen de aroma's van de goed rijpe peer met de smakelijke basis van de belle-hélène peer. De chocolade blijft in de mond hangen. Het is zowel een aperitief als een dessertwijn, vergezeld van een bolletje ijs of een ander dessert met peer. Ook wel "Galipette" met peren & chocolade genoemd. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
België, Wingene
...% pistachenoten te gebruiken en de textuur te versterken met andere gezonde vetten zoals pure cacaoboter en MCT-olie. Om onze collageeninname te verhogen, hebben we de pistachenotenboter verrijkt met een multi-collageen, inclusief type I, II, III, IV, V en X collageen. Smeerbaar voor of notenbrood – Dipsaus voor je groenten tijdens een middag snack – Een aperitief sausbasis voor zaadcrackers – Een ochtend Pistache/Kers Griekse yoghurt SKU:5430002193519 Vezels:10g Energie:606Kcal, 2535kJ Totaal vet:49g waarvan verzadigd vet:14g Koolhydraten:14g waarvan suiker:6g Eiwit:21g Zout:0g Vezels:10g...
Portfolio (49)
Frankrijk, La Seauve Sur Semene
...Kleine vierkantjes gevuld met goede 48% pure chocolade zonder lecithine. Het koekje? Rijstmeel, maïsmeel en 5% suiker, dat is alles! Ideaal voor uw gezonde en smakelijke ontbijten! Ingrediënten: PURE CHOCOLADE 50% Rijstmeel, maïsmeel, volkoren rijstmeel, rietsuiker Sporen: Soja, Melk, Noten, Pinda's...
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint-Omer
... serveren als basis voor alcoholvrije dranken, bijvoorbeeld met tonic, limoen en ijs als "hibiscus spritz". De geschikte wijn-spijs combinaties zijn chocolade, vijgen, noten en geitenkaas. Het alternatief voor Aperol Spritz - zonder alcohol. Netto gewicht: 800g Volume: 500 ml...
Portfolio (189)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000015948 De Koningin der Noten komt aan uw tafel! Als aperitief of als snack, deze prachtige Australische noot uit Queensland kan op duizend en één manieren worden genoten: puur, omhuld met chocolade, in koekjes, in ijs, of zelfs met sint-jakobsschelpen! Ze is ook heerlijk in combinatie met gedroogd fruit. Mmmm! Op het gebied van voeding is ze ook zeer genereus! Ze biedt namelijk...
Portfolio (114)
Frankrijk, Malataverne
...evenals de smaakkenmerken, te garanderen. Het resultaat van het werk van bijen gedurende meer dan 80 miljoen jaar, wordt honing gebruikt als voedsel, maar ook als natuurlijk middel. Sommige van zijn voordelen zijn gemeenschappelijk voor alle soorten honing: antiseptisch, aperitief, spijsverteringsbevorderend, diuretisch, kalmerend, hoeststillend, enz. Met een lichtgouden gele kleur, wordt de acaciahoning verzameld van de boom die zijn naam draagt. Deze honing heeft een lichte geur en een zeer zoete smaak.
Portfolio (188)
Spanje, Granada
... aperitief met foie, blauwe kazen, patés en Moorse pasteitjes. Ook met desserts, piononos, banket, taarten en crema catalana. Anchurón ligt in de Spaanse provincie Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau, waardoor het behoort tot het Hoge Andalusië. De productieprocessen combineren de Spaanse traditie met de nieuwste technologische vooruitgangen, hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken.
Portfolio (5)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... met chocolade-, cacao- en geroosterde aroma's, wat het een onmiskenbare, ronde stijl geeft. Een absolute traktatie die zowel als aperitief als dessert kan worden genoten met een stukje chocolade. Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 in...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...Akkoord metvin aperitief, voorgerecht, charcuterie, vis, schelpdieren & schaaldieren, witvlees, fruitig dessert, chocolade dessert Vinificatie pneumatische persing, geen gebruik van exogene gisten Verpakking Prijs per eenheid verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, franco huis. Oog: zeer honingachtige en glanzende gouden kleur Neus: delicaat, bloemig...
Portfolio (190)
Frankrijk, Furiani
...Wat een plezier om deze prachtige houten doos te ontvangen, gevuld met heerlijke specialiteiten. Het bestaat uit: - Een nougatreep met Corsicaanse honing. - Een tablet pure chocolade met delicately geroosterde hazelnoten. - Een assortiment proeverijblokjes, melkchocolade en pure chocolade bestrooid met kleine stukjes gedroogd fruit. Perfect om te combineren met thee of koffie. - Een pot smeersel met paprika om warm (op pasta) of koud als aperitief te genieten. - Een pak crackers met zaden om onze paprikasaus te begeleiden. Referentie: COFFRETFRAGILE...
Portfolio (97)
Frankrijk, Landeleau
... boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten... Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden. Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm) In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Brignais
...Ontdek ons complete assortiment van producten en granen voor het ontbijt, snacken en aperitief, waaronder muesli's, granola's, pap, zoute of zoete koekjes, cereal bars, poeder voor warme chocolademelk, premix pannenkoeken, en chocolade- of pindakaasspread. Met onze geavanceerde apparatuur voor productie en verpakking kunnen we aan uw behoeften voldoen, of het nu gaat om grote volumes of kleinere...
Portfolio (26)
Frankrijk, Paris
...chocolade, evenals enkele Russische specialiteiten, borsjt, koulibiak, pirojki of thee... PETROSSIAN, de kaviaarspecialist, profiteert van de belangstelling voor gastronomische producten. In Frankrijk, en steeds meer internationaal, combineert het luxe delicatessen met horeca. PETROSSIAN is synoniem geworden met kaviaar, dat hij aan de Fransen introduceerde. Bijna een eeuw later - het eeuwfeest is in...
Portfolio (5)
Frankrijk, Marcolès
... van de Auvergne. Vele maanden van rijping en veroudering in vaten van kastanjeboomhout maken het tot een werkelijk unieke hydromel die veel wijnliefhebbers verrast. De hydromel apis terrae kan bijvoorbeeld als aperitief worden geserveerd, maar vooral als begeleiding van voorgerechten en desserts, evenals bij gerechten zoals foie gras, gevogelte (slakken, gamba's...), kazen, pure chocolade en...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play