Spanje, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanje, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw gespecialiseerd is in de productie en rijping van iberische hammen en andere producten van het iberische varken. Het bedrijf heeft traditionele methoden weten te combineren met de meest geavanceerde technologie, waarbij de faciliteiten zijn afgestemd op de eisen van de Europese Unie en het sinds de oprichting is geïntegreer...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
... blijven één dag in de zoutkamer voor elk kilo vers gewicht van het stuk, bij een gecontroleerde temperatuur tussen 3º en 5º Celsius, en met een relatieve luchtvochtigheid tussen 75% en 85%. Ras: 50% Iberisch Voeding: Cebo de Campo Label: Groen Energiewaarde: 356 Kcal / 1480 KJ Vetten: 27,6 g Verzadigde vetten: 9,4 g Koolhydraten: < 0,10 g Suikers: < 0,10 g Eiwitten: 27 g Zout: 7 g...
Spanje, Badajoz
...Ham afkomstig van Iberische varkens die vrij rondlopen in de Extremaduran Dehesas en tijdens het montanera-seizoen met eikels worden gevoed, waarna ze worden afgemest met natuurlijke voeder. Hammen met een rijping van meer dan 24 maanden. De smaak van Iberisch tegen een betaalbaardere prijs.
Portfolio (9)
Wij produceren iberische hammen van bellota, van cebo de campo en van cebo, evenals iberische schouders. Wij zijn een leverancier van verse en bevroren iberische varkensvlees. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... wij slachten bijna het hele jaar door. Directe verkoop van de fabriek aan de eindconsument en aan professionele groothandelaars. Wij verzenden naar de hele EU. Wij distri...
Portfolio (7)
Spanje, Guijuelo
...De stukken onder de tag Cebo de Campo komen van Iberico-varkens die in vrijheid zijn grootgebracht. Hun dieet bestond uit een combinatie van natuurlijke voeding en de middelen die beschikbaar zijn in de weiden. De aroma en zoetheid maken elk stuk tot een ware delicatesse voor fijnproevers.
Portfolio (10)
Compañía La Iberica is een bedrijf dat zich richt op de productie en commercialisering van Iberische varkensvlees in verschillende verpakkingsformaten, afhankelijk van de behoeften van de klant. Wij zijn leveranciers van Iberisch varkensvlees, ham, Iberische schouder, Iberische lende, gedroogde wildvleeswaren, en andere eigen gedroogde producten. Werken met de beste grondstoffen en beschikken over...
Portfolio (3)
...Ham afkomstig van kruisingen van 50% Iberische varkens, vrij gehouden in de dehesas en tijdens hun laatste vetfase gevoed met natuurlijke weiden, aromatische kruiden en voer.
Spanje, Alcobendas
... rijping van 24 maanden is het eindresultaat optimaal en erkend door experts en consumenten. Met deze Jamón de Cebo de Campo geniet je van een zachte en vriendelijke smaak die je niet onverschillig zal laten.
Portfolio (10)
Spanje, Fuente De Cantos
... met het Duroc-ras. Bijvoorbeeld: "75% Iberisch" zou het resultaat zijn van een 100% Iberische moeder en een vader die het resultaat is van een 100% Iberische moeder en een vader die gekruist is met een Duroc-varken. Wat betreft de voeding: - Bellota Ham: Komt van een Iberisch varken dat vrij is opgegroeid in de dehesas en dat in de laatste maanden van zijn vetmesting is gevoed met natuurlijke graslanden en eikels. - Cebo de Campo Ham: Komt van een Iberisch varken dat is opgegroeid...
Spanje, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos en Jamones Los Serranos. Wij zijn een familiebedrijf met een traditionele inslag en een lange ervaring in de ham- en worstindustrie. Gevestigd in het hart van het Campo Charro in Salamanca. Los Serranos is gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van Iberische worsten en acorn Iberische hammen, en we hebben bovendien twee duidelijk onderscheiden productielijnen. 1. De productie van...
Spanje, Dso Hermanas
... vetgemest, de cebo de campo-hammen zijn bovendien in vrijheid gevoed in de dehesa, hoewel niet tot hun laatste fase van vetmesten, en tenslotte vinden we de iberico de bellota-ham, die wordt verkregen van varkens die in hun laatste levensmaanden worden gevoed met bellota's, planten en kruiden.
Familiebedrijf dat zich toelegt op de ambachtelijke productie van Jamón de Teruel met een Oorsprongsbenaming en hoogwaardige Serrano-ham. Onze natuurlijke droogruimtes, gelegen in Monreal del Campo (Teruel) en Fuendetodos (Zaragoza), garanderen ham met een laag zoutgehalte en de optimale rijpingsgraad.
Spanje, Talavera La Real (badajoz)
...Wij zijn varkenshouders, we hebben een goed varken en daar halen we de beste producten uit. We volgen onze varkens van de opfok tot de slacht, wat ons in staat stelt om u onze uitstekende hammen, schouders, lendenen en producten van acorn aan te bieden. Een uitstekend Iberisch varken dat op het veld is grootgebracht, waar we de kwalificatie "Bellota 100% Iberico" en "cebo de campo" voor ontvangen...
Spanje, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Wij zijn producenten van de beste hammen, schouderhammen en Iberische vleeswaren. We beschikken over eigen dehesas, snijruimtes en droogruimtes in Jabugo (Huelva). We leveren acorn-hammen, cebo campo-hammen en cebo-hammen, zelfgemaakte vleeswaren en verse en bevroren Iberische varkensvlees.
Spanje, Zafra-Badajoz
Italië, Campo Calabro
I Salumi della Benedetto s.r.l. vieren de kwaliteit, vergezeld van de geuren en smaken die typisch zijn voor het land van de Grieken in Calabrië, de aroma's van rue, venkel en de vurige rode peper die, krachtig gestampt in grote vijzels, de smaakervaring compleet maakt. Het lange rijpingsproces, gekozen om de gezondheid van de klanten te waarborgen, vergemakkelijkt en behoudt de uitmuntendheid van...
Populaire landen voor deze zoekterm