Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. is een bedrijf met meer dan 58 jaar ervaring in de sector van de commercialisering en distributie van verse vleeswaren, gespecialiseerd in producten van Iberisch varkensvlees. Sinds de oprichting in 1952 heeft het een constante toewijding aan innovatie en kwaliteit behouden, zich aanpassend aan de behoeften van de markt en zijn klanten. Onze evolutie heeft ...
Portfolio (15)
Frankrijk, Sarrola-Carcopino
...Le Figatelli van het Eiland van Schoonheid is gemaakt van lever, nek en buikvlees van varkens die minimaal 21 dagen rijpen. Elk stuk weegt ongeveer 250g en heeft een lengte van 20cm. Verpakking: karton van 10kg voor ongeveer 40 stuks Bewaring: maximaal 18°C Houdbaarheid: 65 dagen...
Portfolio (8)
Duitsland, Taunusstein
Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyle-producten voor talrijke landen. De toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen in bijna alle Europese landen heeft ertoe geleid dat ons bedrijf een van de snelst groeiende spelers in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffe...
Portfolio (173)
Frankrijk, Lyon
...Iconisch voor het Zuidwesten, onze cassoulet is bereid met IGP Label Rouge Tarbais bonen, worst van het Zwarte Varken van Bigorre en buikvlees van het Zwarte Varken van Bigorre om alle smaken te versterken.
Portfolio (40)
België, Izier
... de ham, handmatig drooggezouten, gerookt of niet. Noix: Het fijne deel van de ham, gezouten in een milde, natuurlijke pekel of in een netje, gerookt of niet. Lard: Drooggezouten buikvlees, gerookt of niet. Ambachtelijk gekookte ham: Ham van topkwaliteit, ambachtelijk gezouten, gekookt en in de oven gebraden. Droge worst: Bereiding op basis van varkens- en rundvlees van topkwaliteit.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play