Frankrijk, Castelnaudary
...Hier is een vleugje Baskenland met Espelette-peper om een puur varkenspaté uit Frankrijk met een krachtige smaak te begeleiden. Geniet ervan vers, met boerenbrood als aperitief of tijdens de maaltijd.
Portfolio (56)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Ingrediënten: Butternut* (61%), Fourme de Rochefort* (14%) (koemelk*, zout, stremsel), kookwater, zonnebloemolie*, ui*, appelciderazijn*, zout, rijstmeel*, nootmuskaat*. * Ingrediënt afkomstig uit de Biologische Landbouw - allergeen Gebruikstips Ideaal om te smeren op geroosterd boerenbrood, je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of specerijen. Plaats de...
Portfolio (37)
Bulgarije, Rakovski
...Eendenleverpastei (pâté de foie gras) in een blik, 0,150 kg Ingrediënten: Eendenlever, 90% water, porto, suiker, zout, specerijen, antioxidant E316, conserveermiddel: E250 Bewaring: Bewaren op een droge en koele plaats. Bewaringstemperatuur: 0 ° tot 4 ° C. Koel bewaren na opening. Houdbaarheid tot 3 dagen. Serveer met warme toast of boerenbrood. Prijs: 4,50 €...
Portfolio (10)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...Samengesteld uit 35% kaviaar, is onze kaviaarboter een van de meest geconcentreerde en geurige op de markt. Een extraatje is het op toast op een geroosterd boerenbrood, als begeleiding bij oesters. (netto gewicht 20 en 40g). THT 4 maanden Referentie: PTBEURC Samenstelling: Boter, kaviaar (35%) Kweek: Frankrijk Soort: Siberische steur (Acipenser baerii) Bewaring: THT zoals aangegeven op de verpakking Gewicht: 40g...
Portfolio (18)
Oostenrijk, Enzersdorf An Der Fischa
...In een gezellige bijeenkomst is dit met uien verfijnde reuzel een graag geziene gast. Op geroosterd boerenbrood met wat fijngehakte knoflook en een koud biertje - iedereen blijft graag zitten.
Portfolio (8)
...Voor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Pompoenpitpesto PompoenpitpestoVoor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Het past uitstekend bij pasta, in de kwarkspread, bij schapenkaas, in de roerei, als beleg op vers boerenbrood of bij kaas, evenals in de salade marinade. De fantasie kent geen grenzen! Gewoon uitproberen!
Portfolio (5)
België, Marche-En-Famenne
...Boulangerie - Pâtisserie Delhaye: Wij maken geen 'snelle' broden. Al vier generaties lang, verspreid over meer dan 140 jaar, selecteren wij de beste meelsoorten die we verwerken volgens processen die gebaseerd zijn op vakmanschap, respect voor de natuur van de dingen en nauwkeurigheid. Dit zodat onze klanten de smaak van 'goed brood' behouden en het op zijn waarde weten te schatten. Onze producten: Boerenbrood, abdijbrood, zuurdesembrood, volkorenbrood, integraalbrood, zemelenbrood ...
Luxemburg, Hautcharage
Als het goed en goed gemaakt is, zullen we ons geen vragen stellen over de kwaliteit van de ingrediënten en de gerechten die volgen. Voor ons is er maar één mogelijk brood: het goede, het echte, het authentieke. Het brood dat op de traditionele manier en volgens de regels van natuurlijke fermentatie wordt gemaakt. Het heeft een echte krokante korst en een vette, genereuze kruim, aangenaam om te ka...
Bakkerij - Banketbakkerij...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play