Turkije, Erzurum
...-veeleisende organismen, terwijl ook de hemolytische reacties van bacteriën worden geëvalueerd. Chocolate Agar is een niet-selectief medium dat wordt gebruikt voor de isolatie en groei van veeleisende micro-organismen, met name soorten van Neisseria en Haemophilus, uit verschillende klinische monsters. Productcode: AKL-378...
Portfolio (85)
Duitsland, Wörrstadt
...Eenvoudig "meer" van de beste Lecker's Bio geleermiddel uit zeewier is bijzonder geschikt voor het bereiden van gelei, crèmes, confituren en taarten, maar ook voor hartige gerechten zoals aspic. De veganistische alternatief voor gelatine! Het is smaakneutraal, vrij van conserveermiddelen en volledig plantaardig. Ingrediënten: Agar Agar* *=uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Polen, Brzozów
... de veganistische keuken als vervanging voor gelatine. Het lost op bij 85-95 graden Celsius, terwijl het verdikt bij 32-35 graden. Je hoeft het dus niet in de koelkast te zetten. Voor een gemiddelde gelhardheid wordt de verhouding gebruikt: 1 volle theelepel agar per 1 kop vloeistof. Los de agar op in een kleine hoeveelheid koud water en voeg dit toe aan het kokende water, laat een paar minuten koken. Agar kan ook worden gebruikt om jam te maken. Voor 1,5 kg fruit en 500 g suiker voeg je 1-1,5 theelepel agar toe.
Portfolio (781)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...Onze appelgelei wordt verkregen door het persen van het sap van onze appels, die afkomstig zijn uit biologische landbouw, gevolgd door een eenvoudige kookprocedure. De pectine die in de vruchten aanwezig is, zorgt voor de gelering van het product. Agar-agar versterkt ook de werking van de pectine. Onze gelei is verpakt in potten van 310g. Bruto gewicht: 535g Gewicht van de doos van 12: 6,5kg...
Portfolio (57)
Duitsland, Hamburg
...Roodwieren, waaruit de grondstof agar-agar wordt gewonnen, bieden een breed scala aan positieve eigenschappen. Onder andere bevatten ze warmwateroplosbare hydrocolloïden, die zorgen voor hoge gelsterkte niveaus in het geleren en indikken. Dit helpt bij het creëren van bijzonder stabiele en thermoreversibele gels voor industriële toepassingen. Norevo's expertise is gebaseerd op onze langdurige samenwerking met de wereldwijde toonaangevende agar-agar producent Setexam uit Marokko, waardoor Norevo verschillende kwaliteiten agar-agar en biologische agar-agar kan leveren.
Portfolio (38)
Frankrijk, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nee, nee en nee! We garanderen u dat er geen vlees in dit mooie potje zit, alleen goede plantaardige ingrediënten en een mengsel van paddenstoelen met een delicate intensiteit. Sluit uw ogen, u bevindt zich midden in het bos. INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, sojaproducten, biologische biergist, paddenstoelen, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst miso, uien.
Portfolio (7)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
... lukken veel gemakkelijker. Door zijn neutrale smaak kun je het bijna bij alle recepten gebruiken waarbij je een gelvormende component nodig hebt. Toepassing: Biologische Agar-Agar is oplosbaar in warm water. Je krijgt een volledige oplossing als je de biologische Agar-Agar 2-5 minuten laat sudderen bij ongeveer 80 graden onder voortdurend roeren. Bij het afkoelen ontstaat de gelachtige...
... bestek van de Biologische Landbouw. Wij bieden onze klanten een kant-en-klare oplossing voor maatwerkverpakking en ons machinepark beschikt over verticale en horizontale verpakkingsmachines in een geïsoleerde ruimte om de integriteit van de verpakte materialen te waarborgen. Onze ervaring en dynamiek stellen ons in staat om te voldoen aan productontwikkelingen in kleine en grote series. NATURE ET ALIMENTS formuleert en verpakt een volledig assortiment poedervormige bereidingen: desserts, soepen, culinaire hulpstoffen in een 100% BIO-tool.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play