Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Embutido, gemaakt van een mengsel van gehakt van Iberische varkensvlees, aangevuld met zout en natuurlijke specerijen, gekneed en in natuurlijke darm gestopt. Met een delicate smaak en kenmerkend aroma. Met een rijping van 2 maanden, met een delicate smaak, kenmerkend aroma en fijne textuur. Proces van Bereiding: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden en gerijpt. Ingrediënten: Iberisch...
Portfolio (43)
Spanje, Peligros
...Mengsel van zetmeel en plantaardige vezels, voor de vervaardiging van alle soorten vleesafgeleiden van gehakt (bereidingen en vleesproducten, al dan niet thermisch behandeld). Dit product verbetert de textuur, geeft body en consistentie, houdt sappen vast, vermindert verliezen en verhoogt de opbrengst. Bevat geen additieven. Formaat: doos 6kg...
...Dirmak Machinery ISM Series spreekt veel sectoren aan met een breed scala aan producten van 10 liter tot 350 liter. Onze machines zorgen ervoor dat je in zeer korte tijd kunt kneden dankzij het uitstekende ontwerp van de kom en het spiraalapparaat. De spiraalmixer zorgt voor een zeer snelle bereiding zonder het verwarmen en vermoeien van producten zoals deeg, gehakt, cigkofte, enz. ISM Series geeft kracht aan jouw bedrijf met een stille en soepele werking, duurzaam en langdurig.
Portfolio (2)
Bulgarije, Sofia
... masala. Voeg 1 theelepel komijn toe aan je gerechten voor een oosterse smaak. Hele en gemalen komijn kan een integraal onderdeel zijn van gehaktworst, zelfgemaakte worst, hummus (gemalen als poeder). Het wordt gebruikt om pasta op smaak te brengen, bij de bereiding van gerechten met gehakt, zuurkool met vlees, kool met rijst, gegrilde gerechten en hartige koekjes. Verpakking: Poeder – 250g, 500g en los;...
Portfolio (154)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Wanneer ze gedroogd zijn, worden uien actief gebruikt in de keuken als smaakadditief voor voorgerechten, sauzen, jus, gehakt of conserven, waardoor ze een kenmerkende pittige nasmaak krijgen. Daarnaast, naast de puur culinaire component, wordt de waarde van het product bepaald door de gezondheidsvoordelen. Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, lunchgerechten, zoete gerechten. Smaak Pittig Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 8,5 Vetten (g / 100g)… 1,0 Koolhydraten (g / 100g)… 50 Energiewaarde (kcal / 100g)… 240...
Portfolio (178)
... productie van gehakt, Doseerders en verdelers voor de industriële bakkerij en IJs machines), Het ZOUTEN (Injectoren, Steakers, Karren en Zoutlijnen), Het DUWEN (Vacuumduwers, Duwlijnen en bewerkte producten, Worstsnijders en ontclipers, Touwbinders), De THERMISCHE BEHANDELING (Kookcellen, stoven, drogen, roken, braden, intensieve koeling, Kook- en braadtunnels, Stoven, Droogkamers, Rijpingskamers...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play