België, Nivelles
Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Queue-Du-Bois
De Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasboerderij die gespecialiseerd is in de productie van verse kazen. Ze behoudt een eeuwenoude knowhow in het valoriseren van de melk van de boerderijen in het Pays de Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de verse kazen van LA FERME BIDELOT. De kaasboerderij heeft verschillende lijnen van verse kazen...
... wij met de bouw van onze nieuwe kaasmakerij ook een deel van de melk van onze 60 melkkoeien gaan verwerken. Alle afgewerkte producten worden vervolgens professioneel verpakt en streng gecontroleerd door ons HACCP plan waardoor wij een BRC-certificaat kunnen voorleggen. Kaasboerderij 't Leenhof staat voor : "echte boerenkaas afkomstig van eigen weidemelk en dat verschil.... , dat proef je!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play