België, Mechelen
...Vervuld met een room, gemaakt van melk en tarwebloem, en ook pistache, zacht maar krokant aan de buitenkant en romig van binnen. SKU:600705 we:1 lbs / 460 gr st:5 Dagen...
Portfolio (85)
België, Anderlecht
... een betere zichtbaarheid van de producten - Voor- en achterdeuren voor een handige service - Verwijderbare bakken voor gemakkelijke reiniging - Robuuste en duurzame Engelse constructie - Houdt de kip urenlang warm en krokant - Voorkomt dat de kip uitdroogt - Houdt de kip vers en smaakvol - Presenteert de kip op een aantrekkelijke manier - Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken - Robuuste en duurzame constructie Referentie: HD5 Merk: archway Nettogewicht (kg): 123 kg Vermogen (kW): 4620 W Afm. ext.: 1520 x 755 x 830 mm...
Portfolio (189)
België, Schaerbeek
... maïstortilla's gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten zoals vlees, kaas, groenten en salsa's. - Enchiladas: Tortilla's gevuld met vlees of kaas, opgerold en gebakken met een hartige saus. - Quesadilla's: Tortilla's gevuld met kaas en soms andere ingrediënten, vervolgens gevouwen en gekookt totdat de kaas smelt. - Tostada's: Tortilla's die gefrituurd of gebakken zijn tot ze krokant zijn en belegd met bonen, vlees, sla, kaas en andere toppings. - Chilaquiles: Tortillastukken die gefrituurd of gebakken zijn en vervolgens gesudderd met salsa, vaak geserveerd met eieren, kaas en andere bijgerechten.
Portfolio (14)
België, Seneffe
... topping of als glazuur. - Klaar voor gebruik - Pasta-achtige textuur (gemakkelijk te smeren) - Verhoogt de creativiteit De speculaas smeerpasta is verkrijgbaar in twee varianten: Romig of Krokant (met kruimels van koekjes erin). De speculaas crumble (0-2 mm, 2-6 mm) en het koekje zelf zijn ook beschikbaar.
Portfolio (9)
...Maiski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
Portfolio (33)
België, Estaimpuis
...Een echte Belgische delicatesse, gemaakt in België. Slechts 3 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C zijn voldoende om een lichte textuur te verkrijgen, krokant van buiten en zacht van binnen. De grootte van 40g is geschikter voor exportmarkten waar de traditionele grootte van 8àg te groot kan lijken.
Portfolio (6)
België, Moen
...Vanillewafel met parelsuiker en chocoladesmaak. Heerlijke krokant met een zoete smaak.
Portfolio (24)
België, Bossuit (avelgem)
...Bent u artisanale bakker op zoek naar een aparte samenstelling of houdt u het eerder klassiek? Wilt u de nieuwste trends volgen of er zelf één lanceren? Zoekt u broodbloem, meergranensamenstellingen of wilt u uw eigen ‘broodje uniek’ creëren? Waar u ook naar zoekt, aarzel niet ons te contacteren! Meneba Taelman biedt immers op elke vraag een specifieke oplossing met onze professionele ondersteuning op technisch-, marketing-, en baktechnisch gebied. Assortiment : witte bloem (wit brood, witte banketbloemsoorten, witte franse bloemsoorten, wit krokant), volkeren & bruine melen, meergranen.
België, Tournai
Smaak, Smaakbeleving en Karakter hebben de reputatie van deze Meester Biscuitbakker opgebouwd. Ook vandaag de dag wordt de kwaliteit van Desobry unaniem erkend in België, het land van koekjes en chocolade. De koekjes van Desobry zijn geïnspireerd op traditionele recepten, herzien om te voldoen aan de wensen van de consumenten van vandaag. Knapperig, smeltend, zacht, krokant... elk koekje heeft...
België, Zonnebeke
... laten we nooit meer los. Onze producten : koekjes (krokant rolletjes, gesuikerd bladerddeegkoekjes, …), koek en gebak (mini rotsjes, kokosster, makarons, ...), diepvriesdesserts (soesjes, soesjes met chocoladesaus, chocolade roomsoesjes, eclairs,…), bakkerijproducten (makaron, beignet, …), pasta (speculoospasta, crunchy speculoospasta).
Krokant en smeuïg. De Cookiserie Namuroise produceert Amerikaanse koekjes: zo vers en zacht als een gebakje. De chocoladecookie genaamd Le p’tit Namurois is gemaakt van oude tarwesoorten, boter en eieren van de boerderij. Alleen de chocolade en de havervlokken komen niet uit België. Rozijnen of chocolade, gebakken, om op te warmen of in deegballen, worden deze koekjes met de fiets geleverd in enkele winkels in Namen en ook op scholen. We maken ook zandkoekjes met citroenschil, Bretonse paletten met havermoutkruim en andere krokante-smeuïge lekkernijen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play