België, Alleur
Exotic City, de grootste groothandel in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Bijzonder goed gelegen in het industrieterrein van Alleur dankzij de nabijheid van transportfaciliteiten, beschikt Exotic City over een ergonomisch gebouw dat voldoet aan de strengste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het biedt vandaag de dag meer dan 4.000 referenties op 2.500m² aan magazijnen, m...
Portfolio (188)
België, Gent
... Brugge die nog actief is. De brouwerij is opgericht in 1856 en telt inmiddels zes generaties. Ervaren gidsen leren u alles over mout en hop. Tijdens het bezoek, dat ongeveer 45 minuten duurt, geniet u ook van een geweldig panoramisch uitzicht over Brugge. Gastro walk - charm formule Minimaal aantal deelnemers: 20 Maximaal aantal deelnemers: Onbeperkt VRAAG VANDAAG NAAST Voorbeeld van het menu Voorgerecht in de brouwerij, één drankje inbegrepen (Brugse Zot bier of frisdrank): Oven gratin met Noordzeegarnalen, champignons en courgette Gravlax van verse zalm Knapperige salade met...
Portfolio (49)
... brouwen met hoge niveaus van rauwe granen zoals gerst of tarwe. VOORBEELDEN Effecten van de toevoeging van GUMINASE aan een monster van GATINAIS-mout en aan een mengsel van 75% mout en 25% rauwe tarwe (EBC conventioneel maischen). A = toevoeging van 1 kg per 10 ton mout B = toevoeging van 3 kg per 10 ton mout C = toevoeging van 1 kg per 1 ton rauwe... MOUT MOUT + A MOUT + B 75% MOUT + 25% TARWE 75% MOUT + 25% TARWE + C 75% MOUT + 25% TARWE + D:MOUT MOUT + A MOUT + B 75% MOUT + 25% TARWE 75% MOUT + 25% TARWE + C 75% MOUT + 25% TARWE + D...
Portfolio (49)
België, Couvin
...Brune verzadigd in fles. Zoet en romig met aroma's van rode vruchten en licht gekarameliseerde mout. Opslagtemperatuur: 3°C < T° < 25°C Consumptietemperatuur: 6°C < T° < 10°C EBC: 55 IBU: 23 Alc. 7.5 Vol PLATO 16.4 Beschikbare formaten: 33 cl - 75 cl...
Portfolio (8)
België, Stabroek
Mouterij Dingemans produceert en levert naast de gewone mout ook gebrande mout. Die wordt over heel de wereld gebruikt voor het brouwen van speciale bieren.
België, Antwerpen
Boormalt is gespecialiseerd in de productie en levering van fijne mouten in grote hoeveelheden om te voldoen aan de specifieke eisen van gespecialiseerde brouwerijen en distilleerderijen over de hele wereld.
België, Waterloo
...Gelegen in Waterloo, de stad van de Leeuw, is Brasserie Lion gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van fijne, biologische en hoogwaardige bieren. "De verfijning van onze bieren komt voort uit het gebruik van wijngist. We gebruiken de zeldzaamste variëteiten van biologische hop en mout en de meest innovatieve brouwtechnieken."...
België, Lambermont
De Malterie du Château® is verheugd u een uitzonderlijk assortiment van traditionele en speciale mouten aan te bieden, voor bieren van het type Pilsen tot aan witte bieren, abdijbieren en biologische bieren. De Malterie biedt ook capsules, bierglazen, schoonmaakproducten, hop, gist, specerijen, kandijsuikers,…...
Al onze ambachtelijke bieren worden gebrouwen volgens traditionele methoden met puur mout en hop, zonder toevoeging van specerijen, gekarameliseerde suiker, smaakversterkers, kleurstoffen, conserveermiddelen of andere additieven. De bieren worden hergist in flessen of vaten, ongefilterd en ongepasteuriseerd. Bieren: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
België, Gembloux
Ultra-moderne brouwerij met een jaarlijkse capaciteit van 6.000 hl. Bertinchamps Triple: Traditionele farmhouse bier, puur mout en hop, zonder specerijen of additieven. Ronde, licht amberkleurige en troebele bier, vrij zoet, met een mooie bitterheid in de afdronk. De mond is vol, voluptueus, verfrissend en discreet gekarameliseerd. Bertinchamps Blonde: Traditionele farmhouse bier, puur mout en...
België, Basècles
De productie van een ambachtelijk streekbier, gebrouwen met regionale natuurlijke producten. De gerst wordt verbouwd door twee boeren op de gronden van het dorp, op 1 km van de brouwerij, en wordt omgevormd tot mout in de mouttoren van het Kasteel, gelegen op 7 km van Basècles. De hop komt deels van hopplanten die op de gronden van de brouwerij worden gekweekt. Het hout, een historisch erfgoed van de locatie, zal worden gebruikt voor de vervaardiging van de vaten in de brouwerij. De keuze is gevallen op de populier, een boom uit Henegouwen. Onze bieren: La Diôle en La Basèque.
België, Irchonwelz
La Brasserie des Géants combineert traditie en technologie om hoge gisting bieren te produceren die rijk zijn aan smaken en voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit en voedselhygiëne. Bieren: de Gouyasse Tradition, de Gouyasse Triple, de Saison Voisin, l’Urchon, de Ducassis. Onze bieren worden uitsluitend gebrouwen met hoogwaardige grondstoffen (mout, hop, puur water en gist). Ze zijn volledig natuurlijk en bevatten geen additieven. De hergisting in de fles of op vat zorgt voor een 100% natuurlijke sprankeling.
België, Montignies-Sur-Roc
De brouwerij van de Abdij des Rocs is een ambachtelijke brouwerij die 3 bieren aanbiedt: de Abdij des Rocs, de Montagnarde, en de Blanche des Honnelles. Alle bieren zijn samengesteld uit water afkomstig van een boring in een rotsachtige ondergrond, mout, hopbloemen en specerijen. Ze zijn natuurlijk, zonder toevoeging van suikers en gegarandeerd zonder chemische additieven.
België, Watou
In de Brouwerij St. Bernard, brouwt men sinds 1946 de edele St.Bernardus bieren: donkere en blonde abdijbieren. Alle bieren zijn gebrouwen met onze eigen gist, met hop van ons eigen hopveld vlak naast de brouwerij en met mout van de beste kwaliteit. De brouwerij biedt een volledig gamma bieren – blond, bruin, wit, tripel,… De brouwerij kan ook bezocht worden.
België, Mechelen
... verkoop, productie en verkoop Mout, graan en oliehoudende zaden breken, raffineren, bottelen, verharding en verkoop, levensmiddelen en diervoeders ingrediënten verkoop, Bijzonder texturerende ingrediënten, onderzoek en ontwikkeling .
België, Ebly
Twee bieren worden gebrouwen bij de Brouwerij van Ebly: de Corne blonde en de Triple Corne. De Corne blonde: Het bier “La Corne du Bois des Pendus” is een bier gebrouwen met Pilsner-mout en tarwe. Dit geeft het een zonnige kleur, een goed aanwezige, romige schuimkraag met een uitzonderlijk lange houdbaarheid. De Corne triple: De Triple Corne du Bois des Pendus is een grote degustatiebier met een koperblonde kleur. Helemaal in tegenstelling tot zijn zusje van 5,9° dat meer bitterheid heeft, zal de triple 10 je meenemen naar een bloemenveld.
België, Sint-Niklaas
Het Belgische Maison Biscuits d’Or werd opgericht in 1996 als ambachtelijk bakkersbedrijf. Er zijn vier heerlijke smaken: golden classic, golden marzipan, golden honey en golden whole wheat. Golden classic is de klassieke speculaas. Een knapperige delicatesse van zuivere bloem uit tarwe en mout, romige zuivel en onversneden kandij. Het levert een pittig gebakken kruidig speculaasje op met een...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play