... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Oostende
Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao...
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
België, Beerse
...COLAC is een fabrikant/producteur van ingrediënten voor ijs, chocolade-, karamel- en fruitbereidingen. Colac is actief in de sector van ijs en sorbets, patisserie en koekjes, en zuivelproducten. De producten van Colac zijn te vinden in oplossingen voor yoghurt, ijs, desserts en meer.
België, Bruxelles
In de puurste traditie met de beste ingrediënten: patisserie, chocolade, ijs, gebak.
België, Kapelle-Op-Den-Bos
Verjaardag, Moederdag, Sint-Valentijn, vriendenbezoek, een geschenkje zomaar … het geven van geschenkjes is een ware traditie en pralines of chocolade wordt steeds geapprecieerd. Wij kiezen voor de pralines van Pralibel. Door het gebruik van de beste Belgische chocolade, de fijnste ingrediënten en ambachtelijk meesterschap zijn de pralines van Pralibel niet alleen een waar genot voor de...
België, Tessenderlo
...grondstoffen en toebehoren voor bakkers, banketbakkers en gespecialiseerde broodzaken zoals bloemsoorten; suikers; gisten; verwerkbare melk- en eiproducten; boter en vetstoffen; broodverbeteraars; bindmiddelen; chocolade en decoratiefiguren en versieringen; rozijnen en blikfruit; vullingen en toppings; noten en zaden; diepvriesproducten; deegwaren; brood, brood ingrediënten, stokbrood, broodjes, panini...
België, Antwerpen
... productiemethode, de flexibele en snelle levertermijnen en de perfecte prijs/kwaliteit is Chocolaterie Carmina de perfecte partner voor al uw chocolade- en zoetwarenproducten. Ook producten op maat worden door ons niet geschuwd en kunnen door onze jaren ervaring, generatie op generatie als familiebedrijf perfect ontwikkeld worden.
België, Mechelen
Cargill werd opgericht in België als Cargill nv via een graan importeren kantoor. Het bedrijf heeft een aantal verschillende en diverse activiteiten in het land, waaronder de productie van voedsel ingrediënten en de verwerking, distributie en handel in een reeks van landbouwproducten. In België hebben ze de volgende activiteiten; industriële chocolade productie en verkoop, zoetstoffen en zetmeel...
België, Thuin
...Sinterklaas…) of gewoon uit genot! Hun enige ambitie: uw zoetheid bevredigen. Daarom zijn ze bijzonder aandachtig voor de kwaliteit van hun producten. Gemaakt op basis van originele recepten met natuurlijke ingrediënten, zijn hun specialiteiten gegarandeerd 100% pure cacaoboter.
België, MANAGE
...DAWN FOODS BELGIUM biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, coatings, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS BELGIUM is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Banketbakkerij, Patisserie) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: de ambachtelijke patisserie, de horeca, de ijsbereiding en de industrie.
België, Verviers
Liefhebbers van nobele en verfijnde smaken, van fijne patisserie met dichte en krachtige chocolade, van smakelijk ijs tot sorbet die smelt als een rijpe vrucht, Jean-Philippe Darcis weet met deze ingrediënten te toveren als een echte magiër. Door traditie en creativiteit te combineren in een meesterlijk vakmanschap, heruitvindt hij het materiaal dat zich sublimeert in subtiele combinaties om...
België, Manaihant-Battice
De gemeenschappelijke noemer van al onze producten: een constante en gelijkwaardige kwaliteit. Al onze chocolade is gemaakt van 100% pure cacaoboter en we garanderen voor al onze producten, zonder uitzondering, een zeer grote versheid en een onberispelijke smaakbeleving. We letten bijzonder op de harmonie van smaken, zonder ooit de ingrediënten te vervormen. Samengevat, van buiten en van binnen...
...Voor Chocolate Cube is chocolade een passie die al meer dan 20 jaar duurt! Voor onze creaties selecteren we de beste ingrediënten om u een echte authenticiteit te garanderen. Belgische chocolade van zeer hoge kwaliteit, echte boter die op kamertemperatuur is bewerkt, verse room, afwijzing van kunstmatige aroma's, pralines, ganaches, artistiek vervaardigde nougats, alles is doordacht voor uw...
België, Liège
...Caroline B. Chocolate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en distributie van hoogwaardige pralines voor gastronomische restaurants en sterrenhotels, maar ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontdekkingen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. We gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit, natuurlijke aroma's en verse ingrediënten. Elke praline is een waar juweel van verfijning en elegantie. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd, gedeeltelijk of volledig bestoven met fijne chocolade en altijd versierd met een 24-karaats eetbare goudblad.
België, Groot-Bijgaarden
Puratos is een internationale groep met een volledig assortiment innovatieve producten, grondstoffen en toepassingskennis in de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector. Producten en diensten zijn beschikbaar in meer dan 100 landen over de hele wereld, en in veel gevallen worden ze daar daadwerkelijk geproduceerd door onze dochterondernemingen. Klanten zijn ambachtslieden, de industrie, detailhan...
België, Kalmthout
Wycam’s Traditionele Belgische confiserie. Wycam’s is een Belgische producent van traditioneel en kwaliteitsvol hard suikerwerk dat gemaakt wordt volgens een zeer modern fabricageproces. Alle producten worden vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten en verpakt met de modernste technieken. Wycam’s koos voor een unieke formule: hard suikerwerk verpakt in blikjes met een mooie ambachtelijke...
België, Leuze-en-hainaut
... du Chef. VerBau staat synoniem voor op maat gemaakte kwaliteitsproducten. Onze dessertverrines zijn samengesteld uit romige mousse van fruit of lichte chocolade en heerlijk gegarneerd. Onze mini bavarois bestaat uit een heerlijke biscuit, bedekt met een lichte mousse van fruit of chocolade, alles fijn gegarneerd. Keuze uit verschillende smaken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play