... aan het begin van de maisch worden toegevoegd. MAXIFERM kan ook in de fermentor worden toegevoegd. ACTIVITEIT 2000 PU/g en 2000 MU/g. BESCHIKBAARHEID Vloeibare vorm in polypropyleen vaten van 30 kg. VEILIGHEID MAXIFERM wordt geproduceerd volgens de aanbevelingen van FAO/WHO JECFA en FCC voor... Alcoholpercentage Originele zwaarte °Plato Malt betrokken in kg/Hl:Alcoholpercentage Originele zwaarte °Plato Malt betrokken in kg/Hl Enzymtype Amyloglucosidase Maxiferm:Enzymtype Amyloglucosidase Maxiferm...
Portfolio (49)
België, Vichte
... met een persoonlijke en duidelijk herkenbare smaak te waarderen. De opgang van het speciaal bier "Duchesse de Bourgogne", een robijnrode oud-Vlaamse ale gerijpt in eikenhouten vaten en gebrouwen volgens een voor zuidelijk West-Vlaanderen typische, traditionele brouwmethode, vormt hiervan het levende bewijs. De brouwerij produceert ook de Cambrinus, de Barbe, de Verhaege Pils, en meer.
België, Roeselare
... werd voor het eerst gebrouwen in 1986, ter gelegenheid van de 200e verjaardag van Alexander Rodenbach, mede-oprichter van Brouwerij RODENBACH. Nu, 30 jaar later, is RODENBACH Alexander terug als waardig opvolger. RODENBACH, brouwer van de originele ‘Sour Ale’, presenteert de comeback van het bier RODENBACH Alexander. RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH...
...Oorspronkelijk opgericht om het nabijgelegen café van vaten met moutdranken te voorzien, besloot de brouwerij "Les 3 Fourquets" in 2007 een nieuw bier te creëren in champagnestijl flessen, maar ook in vaten. Beschikbare bieren: de Lupulus Blonde, de Lupulus Brune, de Lupulus Hibernatus, de Magnum Lupulus Millésimé, de Fourquette, de Madelonne, de Béole.
België, Ruisbroek (Antw.)
Lambrechts gespecialiseerd in de bouw van complete, volledig automatische en gebruiksvriendelijke lijnen voor het behandelen, wassen en vullen van vaten met bier, wijn en frisdranken. Tegelijkertijd worden nieuwe installaties waar kisten en biervaten worden geschraapt en volledig gereinigd geïnstalleerd over de hele wereld. Gespecialiseerde wasinstallaties met extra uitrusting voor de behandeling...
Al onze ambachtelijke bieren worden gebrouwen volgens traditionele methoden met puur mout en hop, zonder toevoeging van specerijen, gekarameliseerde suiker, smaakversterkers, kleurstoffen, conserveermiddelen of andere additieven. De bieren worden hergist in flessen of vaten, ongefilterd en ongepasteuriseerd. Bieren: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
België, Basècles
De productie van een ambachtelijk streekbier, gebrouwen met regionale natuurlijke producten. De gerst wordt verbouwd door twee boeren op de gronden van het dorp, op 1 km van de brouwerij, en wordt omgevormd tot mout in de mouttoren van het Kasteel, gelegen op 7 km van Basècles. De hop komt deels van hopplanten die op de gronden van de brouwerij worden gekweekt. Het hout, een historisch erfgoed van de locatie, zal worden gebruikt voor de vervaardiging van de vaten in de brouwerij. De keuze is gevallen op de populier, een boom uit Henegouwen. Onze bieren: La Diôle en La Basèque.
België, BRUXELLES
...... maar ook in vaten. We vervaardigen ook alles van glaswerk, spandoeken, posters, stickers. Begin met het importeren van Belgische bieren naar uw locatie met BELGIBEER en krijg de beste traditionele Belgische bieren voor uw bedrijf.
België, Bierghes
Gevestigd in Bierghes (Rebecq), in de vallei van de Senne, is de Gueuzerie Tilquin de enige gueuzerie in Wallonië. Een gueuzerie, of Geuzestekerij in het Nederlands, is een bedrijf dat oude Gueuze (of Oude Geuze) mengt. De vers gebrouwen wort wordt gekocht bij verschillende producenten uit de regio (Pajottenland en Brussel) en in eiken vaten geplaatst voor fermentatie en rijping gedurende 1, 2 of...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play