... strenge Europese normen. Bij geïmporteerde rijst weten we bijvoorbeeld niet welke chemicaliën zijn gebruikt tijdens de teelt. Het bekendste Italiaanse gerecht met Arboriorijst is risotto, een gerecht dat kenmerkend is voor Noord-Italië. Arboriorijst kan ook een component zijn van zoete rijstnagerechten op basis van melk of rijstdrank. Je kunt het ook combineren met groenten. Arborio is na het...
Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot standaard gemaakt. Wij geloven in een wereld waar 100% biologische voedingsmiddelen de norm zijn. Als specialist in biologische voedingsmiddelen bieden wij producten van hoge kwaliteit aan. Dit is hoe we langzaam maar zeker het leidende bedrijf in biologische voedingsmiddelen zijn geworden. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsv...
...De Arboriorijst wordt beschouwd als een echte alleskunner onder de rijstsoorten. Bij het koken blijft deze soort 'al dente' in het hart en romig aan de oppervlakte. Om deze reden is Arborio geschikt voor de bereiding van gerechten die een romige, smeuïge consistentie moeten hebben, zoals bij een Italiaans risotto of een Spaanse paella. Met hun milde smaak passen de parelachtige korrels zich...
...Risotto met paddenstoelen, bereid met zachte Arborio-rijst en een romige saus. Smaakvolle porcini-paddenstoelen worden vergezeld door jonge erwten.
Gewicht: 265g...
HR Enterprise is an importer and wholesaler of Rice. Wide range of rice we offer: Organic and non-organic Round, long, white and brown Basmati Rice Jasmine Rice Carnaroli Rice Parboiled Rice Arborio Rice Our rice comes from Asia and South America.
De landbouwonderneming Ferraris Luigi, gelegen in de provincie Pavia, in het hart van de Lomellina (het koninkrijk van de rijst), produceert op een oppervlakte van 130 hectare rijst, maïs en populieren.
Het bedrijf, actief sinds 1988, is gespecialiseerd in de productie van de rijstvariëteiten Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio en Originario, met een productie van...
Riseria Pasini is opgericht in 1948 in Villa Garibaldi, een dorp tussen de rijstvelden van Mantova. Dankzij voortdurende investeringen is het bedrijf vandaag de dag in staat om alle belangrijke rijstvariëteiten (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, originario en thai) te raffineren, wat resulteert in een product van de hoogste kwaliteit. De productiecapaciteit bedraagt 480.000 quintalen onbewerkte rijst per jaar. De rijst kan worden verpakt in zakken van 1,5 en 25 kg, 1 kg vacuümverpakt, big bags of geladen in tanks.