Frankrijk, Guérande
...Verpakt in zijn mooie tas van natuurlijk linnen en kurk, is het Grijze Zout beschermd tegen licht en vocht. Je kunt het bijvullen wanneer je zakje leeg is. SKU:SJGS500...
Portfolio (42)
Frankrijk, Arengosse
... de kenmerkende selderij-smaak is livèche rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamines A en C, evenals mineralen zoals kalium en calcium. Het staat ook bekend om zijn spijsverterings-, diuretische en ontstekingsremmende eigenschappen. Ingrediënten van Kwaliteit: Zout van het Île de Ré: Een zeezout van uitzonderlijke kwaliteit, ambachtelijk geoogst op het Île de Ré voor zijn puurheid en unieke smaak. Gedroogde Livèche (Céleri Perpétuel): Zorgvuldig gedroogde livèche bladeren om hun aroma's en natuurlijke voordelen te behouden. Referentie:SEL00022...
Portfolio (200)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout...
Portfolio (43)
Frankrijk, Laissac
...Zonder nitrieten, zonder conserveermiddelen, wordt deze worst gemaakt met slechts 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot-peper (de enige peper ter wereld met een IGP, Kampot-peper komt uit Cambodja). Ambachtelijk vervaardigd in onze worstmakerij in Laissac, in de Aveyron, biedt deze droge worst de essentie van zijn aroma's na twee maanden in onze droogkamers. Deze worst is een...
Portfolio (29)
Frankrijk, Malataverne
... conserveermiddelen en kleurstoffen, en de continue controle van de meester-kok tijdens het bereidingsproces. Deze romige preisoep is gepositioneerd in het segment van superieure kwaliteit. Het is uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten die in het veld zijn geselecteerd, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven en volgens methoden die vooral de oorspronkelijke smaak van een huisgemaakt recept respecteren. Ingrediënten: prei 33%, aardappelen 22%, uien, wortelen, kippenbouillon (selderij), verse room, extra vierge olijfolie 1,3%, zout.
Portfolio (188)
Italië, Paterno'
...Onmisbaar ingrediënt in de Siciliaanse keuken. CONSERVE CONTI produceert ze ambachtelijk, zoals vroeger, met dezelfde passie en ervaring. Ideaal om salades te verrijken, om gerechten met vis op smaak te brengen, maar ook om fantasierijke pastasalades te maken.
Portfolio (9)
Duitsland, München
... verpakkingen (zoals vensters) en kiezen we voor gerecycleerde papieren zakken met daarop afgedrukte productafbeeldingen. Artikelnummer: 7420 Energie: 1632,85 kJ / 390 kcal Vetten: 9 g daarvan verzadigde vetzuren: 7 g Koolhydraten: 61 g daarvan suikers: 1,6 g Eiwitten: 11,8 g Vezels: 7,8 g Zout: 0 g Gewicht: 250 g Allergenen: Glutenvrij, zonder eieren Vegan: Geschikt voor vegetarische en veganistische diëten Kooktijd: ca. 8-10 minuten Herkomst: Bosnië en Herzegovina daarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 0,9 g Merk: Dr. Ana Collection Fabrikant: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portfolio (28)
Frankrijk, Auros
... uw borrels, tapas. Ideaal om uw recepties te verfraaien. We hebben ook een zeer mooie selectie van ambachtelijk geproduceerde hammen. Boerenham, witte ham zonder nitriet, ham uit de Landes, enz... Aarzel niet om ons om onze catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van pas geoogste Siciliaanse tomaten verrijkt met de smaak van vers gebakken aubergines, apart bereid in een typisch Siciliaans recept dat is gemaakt ter ere van de beroemde opera van Vincenzo Bellini, La Norma. Ideaal om een bord spaghetti mee te kruiden, af te maken met een snufje geraspte ricotta salata eroverheen. INGREDIËNTEN: Tomatenblokjes, extra vierge olijfolie, vers gebakken aubergines, verse basilicum, verse knoflook, zout en suiker. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
... heerlijke en harmonieuze mix die de essentie van de zomer in een pot vastlegt. Deze heerlijke jam is een viering van de vrijgevigheid van de natuur, die de sappige zoetheid van abrikozen, de sappige goedheid van perziken en de gouden rijkdom van honing combineert. Elke pot vertelt een verhaal van zonnige boomgaarden, zomermiddagen en ambachtelijk vakmanschap. de perfecte mix. Het is een reis door de smaken van een overvloedige oogst, die een smaak van kusjes in elke lepel biedt. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 096...
Portfolio (46)
Frankrijk, Saint-Omer
...Mijn gloednieuwe karamel gemaakt met Fleur de Sel uit mijn moeras. Ze worden ambachtelijk bereid. Lijst van ingrediënten Glucosestroop, suiker, volle melkpoeder, roomboter, dextrose, fleur de sel van het Île de Ré (<1%), zout van het Île de Ré, natriumbicarbonaat, emulgator: zonnebloemlecithine...
Portfolio (189)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
... gezondheidsvoordelen Alle producten van Ibericos Brisa zijn het resultaat van een ambachtelijk productieproces, zonder allergenen, zonder kleurstoffen, zonder lactose en gluten. Energiewaarde: 303Kcal / 1261KJ Vetten: 37.81 g Verzadigde vetten: 5 g Koolhydraten: < 0,10 g Suikers: < 0,10 g Eiwitten: 32.3 g Zout: 7.42 g...
Frankrijk, Marseille
...Zuurgraadregelaar citroenzuur E330. Croc'Ella maakt ambachtelijk gedroogd fruit, Made in France. Croc'Ella is gevestigd in het zuiden van Frankrijk in Marseille. Kom de rauwe, gezouten of ongezouten geroosterde gedroogde vruchten van Croc'Ella ontdekken. Daarnaast bieden we olijven en antipasti aan. Met de producten van Croc'Ella beleef je een 100% Made in Marseille aperitief. De producten van Croc'Ella zijn afkomstig van de beste oorsprongen en worden bovendien op bestelling bereid voor extra versheid. Verpakking: Pot van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
... 1g Zout 0.03 g Minimale houdbaarheidsdatum 2 jaar Rode vruchtenjam 240g Onze jams worden ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher. En onze vruchten worden lokaal ingekocht wanneer mogelijk. De aardbeien komen uit Sologne. We gaan de bosbessen plukken in Soing in Sologne. Dan komen eind augustus en begin september de appels en peren uit Montprès-Chambord. Ten slotte de pruimen en rabarber uit Saint Aignan sur Cher.
Portfolio (28)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... kleurstoffen of aroma's. U zult dus in onze ijsjes en sorbets de smaak terugvinden van wat ze bevatten. Echte goede ijsjes en sorbets maken is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is goede recepten te bedenken, authentieke en kwaliteitsvolle ingrediënten te gebruiken en er veel passie in te steken! Voedingswaarden per 100g Energie 274kJ / 65kcal, Vetten 0,2g, Waarvan verzadigde vetzuren 0,1g, Koolhydraten 16g, Waarvan suikers 12g, Eiwitten 1,1g, Zout 0,03g Verpakking: pot van 0,6L THT: 12 maanden...
Portfolio (85)
Frankrijk, Ostwald
...oude tarwe meel, onze hennep meel, water Inhoud 250g tot 2,5kg Verpakking per 10 Energie: 315 kcal Vetten: 4,9 g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,8 g Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren: 0,9 g Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren: 3,2 g Koolhydraten: 47 g Waarvan suikers: 2 g Voedingsvezels: 11 g Eiwitten: 15 g Zout: 0,01 g...
Portfolio (12)
Frankrijk, Sendets
...Zoute koekjes met zwarte knoflook, ambachtelijk vervaardigd. Ideaal om te delen tijdens een knapperig en smaakvol aperitief. De koekjes met zwarte knoflook en Comté zullen iedereen aanspreken om een aperitief met familie of vrienden te verrijken. Ze worden gemaakt in een koekjesfabriek in Manosque (04). Ingrediënten: TARWE* meel, ZWARTE* knoflook, COMTÉ*, kokosolie*, acaciagom*, Poedersuiker* (blonde rietsuiker**, aardappelzetmeel*), VOLLE EIEREN in poeder*, Guérande zout. *Ingrediënten uit biologische landbouw. **Ingrediënten uit eerlijke handel.
Portfolio (9)
Italië, altamura
...De basis voor pizza's wordt verkregen door het verwerken van een deeg met eenvoudige en weinige ingrediënten: hergemalen durumtarwegries, aardappelzetmeel, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zout, biergist, water. Bevat gluten, soja. Pizza is eenvoudig te bereiden en te beleggen met een aantal specerijen dat alleen door de fantasie wordt beperkt. De vorm is rond, ambachtelijk vervaardigd en...
Portfolio (3)
...stabilisator E331, kruidenextracten, aroma, smaakversterker E621, antioxidatiemiddel E300 en E301, conserveermiddel E250 Allergenen: Melk/Melkeiwitten Additieven: geconserveerd, met antioxidatiemiddel, met smaakversterker Gemiddelde voedingswaarde per: 100 g Energie: 1,19 kJ / 285,00 kcal Vet: 28,00 g daarvan verzadigde vetzuren: 0,00 g Koolhydraten: 1,00 g daarvan suiker: 0,00 g Eiwit: 12,00 g Zout: 0,00 g Nettogewicht: 2 kg Brutogewicht: 2,11 kg Diepte/Breedte/Hoogte: 0/0/0 mm Houdbaarheid (dagen): 119...
Portfolio (9)
Nederland, Urk
... delicatesse en wordt gerookt met jaren ervaring en volgens een geheim recept van zout- en kruiden mengels. Ook wordt er door het combineren met diverse houtsoorten de smaak verfijnd, en de juiste kleur en de typische geur verkregen. Daarnaast roken wij niet machinaal maar ambachtelijk op authentieke wijze. Onze gerookte vis is dan ook een bijzondere gezonde lekkernij en het proberen meer dan waard! Wij verkopen uitsluitend vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.
De Broodmand is een volledig ambachtelijk product, waarbij het hele productieproces strikt gecontroleerd wordt. (IFS-certificering) De veelzijdigheid stelt ons in staat om het te gebruiken met zowel warme als koude gerechten, en doordat het bijna volledig vrij is van zout en gist, kan het zowel met zoete als hartige gerechten worden gebruikt. De tarwebloem met zijn natuurlijke bindmiddel (gluten...
Gecertificeerde producent van zout en ambachtelijk Flor de Sal, uniek in Portugal met een oorsprongsbenaming. Meerdere keren bekroond. Gecertificeerd door Nature et Progrés.
Italië, Sassari
Sinds 1967 werken we met het beste zeezout van Sardinië. Biologisch zout, volledig natuurlijk, met uitstekende organoleptische kwaliteiten, ambachtelijk verwerkt, zonder het gebruik van chemicaliën en anti-agglomeratiemiddelen. We produceren zout voor alle toepassingen en in alle korrelgroottes. Voedselzout, jodiumzout, grofzout, industrieel zout, zout voor het ontdooien van wegen. Losse verkoop, big bags, zakken, verpakkingen, doosjes, strooiers, potten, zoutvaatjes.
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Spanje, La Coruña
Hélix Santa Ana is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van levende slakken, van de variëteiten aspersa muller (petit gris) en aspersa maxima (gros gris). Aanwezig op de Spaanse en Franse markten. Volgende uitbreiding naar de Italiaanse markt. Ook slakken in blik. Geselecteerde slakken, gekookt en geconserveerd in zout, in een ambachtelijk proces (selectie, wassen, verpakken), wat resulteert...
Portfolio (5)
Frankrijk, Bussy Saint Georges
... alle soorten diëten. Ze worden ambachtelijk vervaardigd en verkocht in glazen potten met een ecologisch verantwoorde mindset. Wij bieden een breed scala aan diverse producten: - zoutloze basilicum bouillon - wakamé zeewier bouillon - seizoensgebonden groentebouillon - livèche bouillon - maïsbouillon - kippenbouillon - bouillon met pepers... Al onze bouillons en specerijen zijn ambachtelijk en worden geproduceerd in Île-de-France. De groenten worden ingekocht bij lokale winkels en markten. Wij geven de voorkeur aan Afro-Caribische ambachtslieden.
... buigzame korst, met een geelachtige kleur bij het snijden. Onze kazen hebben een ronde vorm, met kenmerkende smaak en geur. De massa kan zacht en romig of halfhard zijn. De korsten zijn gelijkmatig, vers of droog, zonder scheuren en zonder schimmels. De productie is ambachtelijk en we gebruiken eenvoudige ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, melkzuurbacteriën, stremsel, zout en lysozym. We...
Portfolio (21)
... gastronomische toets geeft die het kenmerkt. Er Boquerón is het eerste en enige bier ter wereld dat is gemaakt met ZEEWATER. Het is een zacht, fris, aangenaam en gemakkelijk drinkbaar bier. Met de unieke minerale eigenschap die het zeewater biedt zonder dat het een zout bier is. We onderscheiden ons van de typische industriële bieren, voornamelijk door bieren te produceren zonder toegevoegde...
Portugal, Castro Marim
SALMARIM verzamelt zout uit de Atlantische Oceaan in de zoutpannen van het natuurreservaat Sapal de Castro Marim sinds 2007. Het geproduceerde zout is van hoge kwaliteit en onze fleur de sel is door chefs uitgeroepen tot een uitstekend product. De productiemethode is volledig ambachtelijk en respecteert ten volle de waardigheid van het natuurlijke product. We bieden de fleur de sel aan in zijn natuurlijke vorm of in een aromatische variant. De missie van Salmarim is om de beste Fleur de Sel ooit in Portugal te maken en een van de beste ter wereld.
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play