Duitsland, Heidelberg
...cultuurmedia Toepassing: AssaysCelcultuurImmuun diffusie Productgroep: AgarMedia : Suikers CAS-Nr.: [9002-18-0] Opslagtemperatuur: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Verzendconditie: kamertemperatuur Synoniem: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Uiterlijk: wit tot crème kleurig poeder MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Code:1329...
Portfolio (194)
Duitsland, Hamburg
...De rode alg, waaruit de grondstof Agar Agar wordt gewonnen, biedt enorm veel positieve eigenschappen. Onder andere zorgt het daarin aanwezige, heetwateroplosbare hydrocolloïd voor hoge gelsterkten bij het geleren en indikken. Dit maakt bijzonder stabiele en thermoreversibele gels mogelijk bij industriële toepassingen.
Portfolio (38)
Frankrijk, Astaffort
...DE FOIE GRAS MET ZWARTE TRUFFEL (5%) 100g « Een culinaire zilversmederij » maar Vegan, geïnspireerd door twee van de grootste en meest waardevolle producten van ons Franse gastronomische erfgoed. De foie gras en de zwarte truffel. Een troef voor uw aperitief, uw maaltijden met vrienden of familie. INGREDIËNTEN: kokosolie (39%), water, biologische biergist, porcini poeder, mosterd, koolzaadolie, zout, agar agar, biologische chia bloem, biologische tamari, zwarte peper, xeresazijn, specerijen, hazelnootmeel, tomatenconcentraat, truffelstukjes (5%), truffelaroma. SKU:002...
Portfolio (7)
Duitsland, Garstedt
... vochtige toestand en bros in droge toestand. Agar-Agar-poeder is wit tot geelachtig-wit of lichtgeel. De sterkte van de gel kan worden gestandaardiseerd door toevoeging van dextrose en maltodextrinen of sucrose. Eigenschappen: - thermoreversibel - pH-stabiel - tot 90 °C hittebestendig - gelatineert na afkoeling - vegetarisch - geschikt voor een veganistisch dieet - geschikt voor een lacto-vegetarisch...
Portfolio (45)
Duitsland, Hamburg
Hartelijk welkom bij Willy Benecke. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Willy Benecke. Het handelt en produceert natuurlijke gummen en harsen voor de voedingsmiddelenindustrie en diverse andere sectoren. Centraal gelegen in de Hansestad Hamburg, beschikt het over een wereldwijd logistiek netwerk en meer dan 20 buitenlandse vertegenwoordigingen. 7.000 m2 opslagruimte, een eigen laboratorium en...
Portfolio (8)
Duitsland, Hamburg
Uw competente partner in de voedingsmiddelenindustrie De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar specifieke stabilisatiesystemen voor de voedingsmiddelen- en delicatessenindustrie. Wij zijn een betrouwbare partner voor optimale probleemoplossingen bij het vinden en inzetten van de beste grondstoffen voor uw producten. Onze service reikt van receptontwikkeling in ons eigen labo...
...-additieven, transglutaminase, nisin, natamycine, enz.); -Hydrocolloïden (carrageen, natriumalginaat, xanthaangom, agar-agar poeder, guargom, konjacgom, pectine, enz.); -Geconcentreerde sappen, fruit- en groentepuree, NFC-sappen; -Notenpasta's (pindapasta, amandelpasta, hazelnootpasta, cashew-pasta, pistachepasta met verschillende varianten); -Voedselkwaliteit zout (Pools zout, Nederlands zout, Turks zout, Egyptisch zout, enz.); -Zoetstoffen (dextrose, glucose, maltodextrine); -Kruiden en gedroogde specerijen; We staan altijd open voor nieuwe communicatie en samenwerking!
Portfolio (5)
Verenigd Koninkrijk, Chesterfield
... Crystals Popping Candy, Crispy Film, Dextrose Poeder, Glucose Sirop, Arabische gom, Konjac Poeder, Easy Whip (komt met gratis receptenboek), Moleculaire Verzamellepel, Mallen, Lachgas Cream Chargers, Natuurlijke CO2 Chargers, Hickory Liquid Smoke, Smaakoliën, Smaakdruppels, Fructose, Gellan Gum F, Gellan Gum LT100, Guargom, Pectine, Ultratex.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play