Producten voor mierikswortel (32)

Elsassers mierikswortelremoulade - ALELOR

Elsassers mierikswortelremoulade - ALELOR

De combinatie van mierikswortelwortels met de bereiding "Remoulade" biedt deze mierikswortelvariant een unieke typiciteit! Deze mierikswortel wordt in onze werkplaatsen gemaakt, van een Franse wortel die in de Elzas is geteeld en handmatig is geschild. Traditionele Elzasser condiment dat door iedereen wordt gewaardeerd, het zal uw vlees, vis, salades en charcuterie prachtig op smaak brengen. Ingrediënten: Mierikswortelwortels, water, remoulade 23% (zonnebloemolie, mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, conserveermiddel: natriumbisulfiet), gemodificeerd zetmeel, zout, plantaardige vetten van copra, lactose, melkeiwitten, gedroogde eidooier, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddel: xanthaangom, conserveermiddel: natriumsulfiet), azijn. Verkrijgbaar in potten van 130g, 200g en in een emmer van 1kg.
Peterseliesaus - ALELOR

Peterseliesaus - ALELOR

De mierikswortelsaus is een kant-en-klare saus die bedoeld is om verwarmd te worden. Het geeft een aangename pittige en peperige smaak aan al uw bereidingen met vlees, vis of zelfs groenten. Rijk aan vitamine C, wordt de mierikswortel bereid uit een Franse wortel die in de Elzas wordt geteeld en handmatig wordt geschild. Ingrediënten: Water, mierikswortelwortels, zonnebloemolie, melk, azijn, tarwevezel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, zout, natuurlijke aroma's, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: natriumsulfiet.