...Heldere koraalroze neigend naar zalm. Verse en zoete aroma's van rode appel, kers en watermeloen. Zachte smaak, snel, zeer aangenaam en met een aanhoudende bubbel.
Druivensoort: Glera
Gebied: Venetië
Typologie: Mousserende wijn...
...Vers gezouten zalm, dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking.
Zalm (Salmo Salar), (FAO ZONE 27), 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, antioxidant, smaakversterker, aroma, zout, natuurlijke aroma's.
Het bedrijf opereert in overeenstemming...
...Wij bieden visburgers aan. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit zalmburgers. Al onze producten kenmerken zich door een rijke smaak en een uitgesproken aroma.
Gebakken visburgers kunnen een interessante alternatieve zijn voor traditionele gebakken vis. Ze zijn een goed idee voor een dagelijkse lunch. Het bereiden van dit gerecht is eenvoudig en vereist niet veel moeite.
Bij vragen staan wij tot uw beschikking.
Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail en plaats uw bestellingen!
...Om de angst van uw huisdier te verlichten, is de CBD-olie 2,5% voor katten - met gerookte zalmsmaak - perfect geschikt. Met zijn kalmerende eigenschappen tegen stress en ongemakken, stelt het uw kat in staat om positieve effecten voor zijn lichaam te ervaren. Deze olie is in Frankrijk ontwikkeld en heeft een aroma van gerookte zalm.
... fruitige en iets bittere bieren zijn de ideale combinatie voor rood vlees, sauzen, pittige gerechten, sterke kazen of intensere vissen zoals zalm, enz.
INGREDIËNTEN:
Water, gerstemout, hop en gist.
ALLERGENEN:
Gerste
GESCHIEDENIS:
De IPA of India Pale Ale is een van de bierstijlen die de laatste jaren de grootste populariteit heeft verworven en voor ons is deze IPA zonder twijfel een van de must-haves. Het is bekroond als de Beste IPA van Spanje tijdens de Madrid Brew Competition van 2019 en heeft ook internationale prijzen gewonnen.
... gewonnen in een van de modernste productiefaciliteiten bij onze Duitse leverancier. De kleur van de olie is diep rood tot licht oranje. De aangename geur en smaak doet licht denken aan licht gebakken zalm.
Art.Nr.: 9000...
...Categorie: Enkele Specerijen
Smaak en Aroma: rokerig, warm en zoet-bitter met houtachtige en frisse tonen. Bijna scherp met een subtiele tinteling. Herinnert visueel aan kleine bramen of donkere moerbeien.
Toepassing: Goed bij verfijnde voorgerechten, zoals sashimi of tartaar van rauwe tonijn of zalm. Gerookte zalm en gerookte paling. Tartaar van ree rug of rundvlees. Bij gegrild vlees. Vers...
... tonen van rode vruchten. De soepele en genereuze mond biedt rondheid zonder te veel wijnheid, terwijl het een zekere frisheid in de afdronk behoudt. Onze cuvée zal perfect passen bij witvlees en uw barbecues. Ook zal het harmonieus een zalm met amandelen of een tong met armoricaanse saus aanvullen. Geitenkaas zal ook een trouwe metgezel zijn.
Ten slotte zal de CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé uw nagerechten op basis van rode vruchten verheffen.
... ze het volume en de houdbaarheid van het eindproduct verhogen.
- De bereidingen of Mixen die een eenvoudige toepassing combineren met een superieure kwaliteit van het eindproduct (Béchamelmix, Blini-mix,…)
- De aroma's die worden gebruikt voor cateringproducten om te aromatiseren of een aromatisering te versterken (pizza-aroma, gerookt aroma, Tex Mex, ui, garnaal, zalm,…)
Net als voor al onze andere productcategorieën staat ons laboratorium voor u klaar om het product te formuleren dat u nodig heeft.
... perfect samengaat met vis, terwijl lavas een smaak biedt die doet denken aan bouillonblokjes, wat een heerlijke complexiteit aan uw bouillons en sauzen toevoegt.
Tijm daarentegen prikkelt de smaakpapillen met zijn aromatische en licht pittige smaak.
Voeg onze Vismix toe aan uw bereidingen en ga op culinaire reis op volle zee.
Receptidee: Vispakketjes met zeevruchtenkruiden
Ingrediënten:
4 visfilets (merluza, kabeljauw, dorade, zalm, naar keuze)
1 citroen, in schijven gesneden
Enkele takjes venkel
Zout
Referentie: AR802018
Ean13: 3760306802018...
... van de delicate aroma's te behouden.\n\nPROEVERIJ\nZeer lichte en heldere rosé kleur met subtiele zalmroze reflecties. De neus presenteert delicate aroma's van verse witte vruchten, meloen en perzik, met tonen van sinaasbloesem. De mond is fris, rond en delicaat. Deze rosé kan alleen worden gedronken of gecombineerd met een frisse salade van mozzarella en tomaten, sashimi van zalm, gegrilde kalfskoteletten of zachte verse kazen. \nServeren bij 10-12°C."}...
... hoeveelheid, vooral in vergelijking met het voorgaande jaar. Na een droge, koude winter en een stormachtige lente was de zomer warm en had het niet veel regen, wat een volledige en homogene rijping mogelijk maakte. De productie is beperkt tot 15.000 flessen.
KLEUR: Licht zalm, helder en aantrekkelijk
NEUS: De Grenache variëteit geeft de wijn karakteristieke aroma's zoals wilde aardbeien
MOND: Levendig, fris, vol en verslavend. Rode vruchten springen eruit, met sensaties van aardbei en rode bessen
SKU: 001-06
VARIËTEIT: 100% grenache...
...wordt onmiddellijk professioneel verwerkt; bij 25° C warme rook (koud gerookt) wordt de zalm 24 uur lang voorzichtig verfijnd, wat resulteert in een unieke smaak en een onmiskenbaar aroma.
... en ontwikkelen voor u hoogfunctionele stabilisatiesystemen.
Door onze flexibele productie garanderen wij een constante en hoge kwaliteit.
Onze portfolio omvat:
Visrijpingsmiddelen (met of zonder kruiden en specerijen) voor bijvoorbeeld haring en zalm, visinjectie, visfarce, visburgers, visworst, pâte, surimi, kaviaar- en garnalenbehandeling, mayonaises, saladecrèmes, dressings, dips in warme en...
... consumptie uit de koelkast te halen, zodat de aroma's en de verfijnde smaak beter tot hun recht komen.
Omdat we aandacht besteden aan elk detail, hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp van de zalm op de NOURICH verpakking is gemaakt door de internationaal erkende kunstenaar en graveur Dimitris Syregkela.
**LEVERING**
Onze producten worden gekoeld vervoerd en we hebben speciale routes geregeld...
... hier kort opsommen:
Alpenkruidenextract van kruiden die in de Alpenregio op meer dan 1.000 meter boven zeeniveau worden geteeld
Boterextract (diacetylvrij)
Curcuma-extract (Xanthorrhizol)
Pinda-extract (allergenvrij)
Venkel-extract (estragolarm)
Vlees- en visextracten (rund, varken, wild, kip, lam, schelp, zalm)
Hopextracten
Cacao-extracten met verschillende...