No results

Er zijn geen resultaten gevonden
"wuco fleisch"

Producten voor "fleisch"
Hele rundercarcass
Ontdek ons aanbod van hele runderen in carcasse, perfect voor professionele slagers en liefhebbers van kwaliteitsvlees. Elke carcasse is afkomstig van...
Halfvlees ribben
De semi-vleesribben zijn een populaire keuze voor vleesliefhebbers, met een malse textuur en een rijke smaak die uw favoriete gerechten naar een hoger...
Rundstaart
Runderstaart staat bekend om zijn rijke, gelatineuze vlees, perfect voor stoven en langzaam gekookte recepten. Het geeft een diepe, hartige smaak aan ...
Schaapvlees
Als schapenvlees beschouwen we dieren die op het moment van slachten ouder zijn dan 12 maanden. Bij schapenvlees valt vooral de donkere kleur en de gr...
Buikspek
Berkshire Buikspek Berkshire Buikspek Beschouw de buik van het varken als vet met het vlees er nog aan. Koks zijn dol op de baconsmaak om groenten of ...
Ossenhaas
Het Filet de bœuf is een populaire keuze voor vleesliefhebbers, met een malse textuur en een rijke smaak die uw favoriete gerechten naar een hoger niv...
Gekookte Strik
De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met ...
Kalfsvlees
Kalfsvlees - slagersvlees...
VISMEEL
Kwaliteitsnorm Ruw eiwit 50% min, As 30% max, Vocht 10% max, As 32% max, Vet 12% max, Verpakking Volgens de wensen van de klant, Exportstandaard 50...
Schoudersteak
Schoudersteak...
Steak snede
Steak Cut zak 2,5 kg...
VISMEEL
{"Storage":"Bewaren op een koele, droge plaats en direct zonlicht vermijden","Packing":"25kg / Zak","Crude Ash":"Ruwe As 18% Max","Moisture":"Vocht 10...
Gourmet Fuet
Productie van fuet artisanale in verschillende smaken: zwarte peper, paprika, kruiden, natuurlijk...
Droge worst
Droge varkensworst 100% huisgemaakt Ingrediënten: varkensvlees, natuurlijke darm, zout, peper, dextrose, stabilisator E450, dinatriumfosfaat, antioxid...
Gekookte Ham
Prosciutto cotto geproduceerd met de beste geselecteerde verse hammen, subtiel gekruid met een bouillon van bloeiende specerijen. Deze traditionele pr...
Ossenhaas
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Oorsprong: Argentinië, Uruguay, Brazilië, Australië, Ierland en Polen Opslagtemperaturen: Koel -1º/+2º en di...
In plakken gesneden filet
In plakken gesneden filet...
Maag
Maag...
Rosbief
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkomst: Argentinië, Uruguay, Brazilië, Australië, Ierland en Polen Opslagtemperatuur: G...
Vlees vooraan
La Viande avant is een populaire keuze voor vleesliefhebbers, met een malse textuur en een rijke smaak die uw favoriete gerechten naar een hoger nivea...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play