Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
Sinds zijn oprichting heeft Max Zander zich onderscheiden door de kwaliteit van zijn producten, ambachtelijk vervaardigd in de originele Duitse stijl. Sinds 1968 blijven we werken aan het behoud van dezelfde kwaliteit die ons het vertrouwen van onze klanten heeft opgeleverd. Bij Max Zander ondergaan onze producten een rigoureus kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem, vanaf de selectie van vers...
Portfolio (28)
...Iberische eikel-lende. Stukken worst van 1 tot 1,2 kg, ongeveer 90 dagen gerijpt. Ze worden vacuüm verpakt, geheel of in helften geserveerd.
Portfolio (7)
Bulgarije, Rakovski
In het kleine maar hemelse Bulgarije, gelegen in het zuidoosten van Europa, tussen de hoge bergen en de uitgestrekte velden, in een stad met een rijke geschiedenis, die ons vertelt dat hard werken geen mythe is maar een realiteit - al tientallen jaren fokt mijn familie eenden die worden gevoed met puur maïs om een natuurlijke en gezonde omgeving te bieden. De plicht en liefde voor mijn familie dw...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...), voor gerookt vlees en halffabricaten (worst, delicatessen, bevroren grondstoffen voor kroketten, gevulde kool, pannenkoeken en andere gerechten). Bij ons heeft u de beste verpakkingsoplossingen voor uw producten!
Portfolio (20)
...Salchichón, een worst die afkomstig is van Iberische varkens die worden gevoed met diervoeders bestaande uit granen en peulvruchten en die worden gehouden in stallen of voederbedrijven, in een intensief systeem. Gemaakt van magere delen en vet van het Iberische varken, fijngehakt, gekruid met zout, peper, nootmuskaat, oregano en knoflook, en ingepakt in de natuurlijke darm van het varken. Het...
Griekenland, KALAMATA
Traditionele plattelandsworst en gezouten vlees. Meer dan 70 jaar traditie, drie generaties worstmakers. Worst met sinaasappel, met gedroogde tomaat, met prei, kip, rundvlees, gekookt, gezouten. 80% - 85% vers vlees van varkens-, rund- of kippenvlees, kruiden, specerijen. Kwaliteit, traditie, krachtige smaak, aroma. Al onze producten bevatten vers vlees en 100% pure ingrediënten.
Frankrijk, Aurillac Cedex
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
België, Izier
... de ham, handmatig drooggezouten, gerookt of niet. Noix: Het fijne deel van de ham, gezouten in een milde, natuurlijke pekel of in een netje, gerookt of niet. Lard: Drooggezouten buikvlees, gerookt of niet. Ambachtelijk gekookte ham: Ham van topkwaliteit, ambachtelijk gezouten, gekookt en in de oven gebraden. Droge worst: Bereiding op basis van varkens- en rundvlees van topkwaliteit.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play