Duitsland, Bad Bramstedt
...konijn, goulash, wild- en gevogelte-stoofschotels, gehakt en kip een unieke kruidige, mediterrane smaak. Vegetarische gerechten zoals tomatensoepen en -sauzen, romige groentesoepen, erwten, witte bonen en vooral aardappelen passen ook uitstekend bij het kruid. Maar ook in de zoete keuken vindt de kruidige rozemarijn zijn toepassing. Frambozen en zure kersen in desserts en taarten houden ook van het gezelschap van het kruid, net als gezoete polenta of appelcompote. Inhoud: 35,00 g Artikel-Nr: 106709...
Portfolio (89)
Italië, Forlì
... basisvoedsel voor veel inheemse bevolkingsgroepen. Tegenwoordig wordt witte maïsmeel op grote schaal gewaardeerd om zijn veelzijdigheid in de keuken en de vele voordelen die het biedt voor welzijn en gezondheid. Een van de onderscheidende kenmerken van de Biologische Glutenvrije Witte Maïsmeel is de rijkdom aan voedingsvezels. Bovendien is witte maïsmeel van nature glutenvrij, wat het geschikt maakt voor mensen die een glutenvrij dieet volgen of voedselintoleranties hebben. Het kan worden gebruikt om brood, taarten, koekjes, pannenkoeken, polenta en vele andere gerechten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
...Versterkt met fijne kruiden en olijfolie, onthult deze heerlijke mezze van biologische zongedroogde tomaten al zijn smaken op een canapé van pita-brood, een toast of een bruschetta. Gemakkelijk te bereiden, het zal uw pasta's, cakes, polenta... heerlijk op smaak brengen. Ingrediënten: zongedroogde tomaten* 95%, extra vierge olijfolie* 2%, witte azijn* 2%, oregano* 0,5%, basilicum* 0,5%, knoflook*, zout (*uit biologische landbouw). Zonder conserveermiddelen of additieven. Minimale houdbaarheidsdatum: 24 maanden. PCB - CARTON: 6 eenheden...
Portfolio (21)
Duitsland, Hamburg
... licht met een levendige scherpte van groene peper en kardemom. Deze mix past perfect bij gevogelte, vis, polenta en rijst, bij witte bonen, courgette of groene asperges. Ook geweldig als basis voor kruidenboter, dressings en dips. Ingrediënten: citroenschil, groene peper, koriander, kardemom, schisandra-bessen, limoen schil, korianderblaadjes Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 30 g in blikken doos...
Portfolio (24)
Frankrijk, Blagnac
... variant, truffelverrines met hele truffels, schillen of truffelvlokken. U ontdekt ook kleine lekkernijen om uw dagelijkse gerechten op te fleuren, zoals truffelolie of -azijn, spreads, specerijen of zelfs gerechten zoals risotto, pasta of polenta. Om een vleugje truffel aan uw gerechten toe te voegen, kunt u kiezen voor crèmes of sauzen. Naast truffels selecteren we ook diverse hoogwaardige...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play