...Het wildzwijnvlees, typisch voor de Toscaanse gastronomie, maar ook voor die van de Nebrodi, bijna in het hart van Sicilië, leent zich voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij bieden het aan in de meest beroemde bereiding: de worst. Probeer het te grillen of in saus te bereiden: iedereen zal tevreden zijn.
Portfolio (45)
Polen, Bydgoszcz
Wij zijn een distributeur van hoogwaardige producten van zalm, koolvis, kabeljauw en schelvis. We produceren bevroren blokjes, porties, blokken en burgers van deze vissen, zowel in stukken als geschaafd. Daarnaast produceren we vismeel en visolie, voornamelijk van gecertificeerde zalm: GG, ASC, MSC. In ons assortiment hebben we ook producten van wild, zoals ree, hert en wild zwijn. We leveren onze...
Portfolio (7)
Frankrijk, Lyon
...Wildzwijnsalami is de sleutel tot een succesvol aperitief en zal je zowel verrassen met zijn smaak als met zijn verfijning. Het is namelijk gemaakt van 80% wildzwijnvlees en 20% mager en vet van Bigorre zwart varkensvlees.
Portfolio (40)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play