Frankrijk, Talant
... als onderhoudsvriendelijk. Deze professionele chocoladevorm heeft klemmen voor de voeten, voor betere stabiliteit. Het materiaal van uw chocoladevorm voor Kerst geeft glans aan de chocoladeonderdelen en vergemakkelijkt het uitnemen van de stukken. De transparantie maakt het gemakkelijk om de reliëfdecoraties te versieren. Het is aan te raden om couverture chocolade te gebruiken voor een gladde en...
Portfolio (192)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... met chocolade-, cacao- en geroosterde aroma's, wat het een onmiskenbare, ronde stijl geeft. Een absolute traktatie die zowel als aperitief als dessert kan worden genoten met een stukje chocolade. Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 in...
Portfolio (321)
België, Maasmechelen
...Gefascineerd door de heerlijke smaak, aroma en uitzicht van chocolade creëren we dagelijks smakelijke pralines & andere chocoladeproducten. Wij staan voor klassieke smaken en kleuren op basis van kwaliteitsingrediënten. Als chocolatiers proberen we u, onze klant, steeds opnieuw te verrassen met originele creaties voor feestdagen (Pasen, Sinterklaas, vader- en moederdag, ...). Samen met u werken we ook graag gepersonaliseerde chocolade uit zoals bedrukking van pralines met naam, logo of foto, eventueel mooi verpakt als smakelijk cadeau.
Frankrijk, Yvetot
Wij zijn banketbakkers van vader op zoon sinds 1919. Bijna 100 jaar, de familiegeschiedenis is al lang. Wij zijn gespecialiseerd in fruitcakes, brownies en andere specialiteiten. We hebben een heerlijke kerstlijn met cakes, brownies en bûches. Onze recepten worden continu verbeterd om aan uw verwachtingen te voldoen. De liefde voor smaak en traditie zijn verankerd in onze methoden. We zijn bijzonder aandachtig voor de oorsprong van onze ingrediënten: Franse tarwe, kersen uit de Provence, zout uit Guérande...
Portfolio (4)
Frankrijk, Wolfisheim
... oorsprongs chocolade uit Vietnam door Chocolaterie A. Morin, een ambachtelijke chocolatier van vader op zoon sinds 1884 in Donzère. Als pionier in de lancering en promotie van pure oorsprongs chocolade uit Vietnam, biedt Vietcacao vandaag de dag melkchocolade met 40% en pure chocolade met 70% aan in de vorm van dekking in blokken van 1 kg en tabletjes van 100 g om van te genieten. Voor meer details: contact@vietcacao.com Website: www.vietcacao.com...
Populaire landen voor deze zoekterm