Spanje, Olba (teruel)
...Dit innovatieve product combineert twee producten van de beste kwaliteit: de Siberische kaviaar en de zwarte truffel uit Teruel. Deze kaviaar wordt verkregen uit Siberische steur die in Europa en op het Iberisch Schiereiland wordt gekweekt, en behandeld met geavanceerdere technieken om het ideale moment voor de extractie te detecteren.
Portfolio (25)
Nederland, Breda
...Deze kaviaarsoort is een selectie van steureieren afkomstig van steuren uit de rivier Amoer. Dit is een kaviaar van hybride soort. De Imperial Gold heeft een gouden kleur en een erg kenmerkende smaak. Dit komt terug in de zilte smaak van de kaviaar, welke stevig van structuur is en door een fijne nasmaak voor langer plezier zorgt op het smaakpalet.
Portfolio (8)
Italië, Roma
...Amur steur kaviaar (Acipenser schrenckii), met succes en op een duurzame manier gekweekt in wat waarschijnlijk de meest moderne aquacultuurboerderij ter wereld is in China. Voor de verwijdering van de kaviaar is de rijpheid van de steuren minimaal 12 jaar of ouder. Perle van semi-vast tot compact met een korrelgrootte van 3,1 tot 3,3 mm, zelfs groter. Kleurenpalet van glanzend bruin tot goudgeel...
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
... 10% van onze productie. Het is vergelijkbaar met de beste wilde Iraanse kaviaar van vroeger. Bij een tekort aan voorraad kunt u dit product reserveren. Verzendkosten gratis vanaf 90€ incl. btw Snelle levering binnen 24/48 uur Respect voor de koudeketen 100% Périgord Referentie: PTCAVP30 Samenstelling: Steureneieren, zout, conserveermiddel E285 Kweek: Frankrijk Soort: Siberische steur (Acipenser Baerii) Bewaring: Koel bewaren tussen 1° en 6°. THT vermeld op de verpakking Aanbevolen hoeveelheid: 15g / persoon...
Portfolio (18)
Zweden, Göteborg
... manieren om kaviaar te verwerken. Ons assortiment wordt op de traditionele manier voorbereid - "Malossol", wat "weinig zout" betekent in het Russisch. Wij beantwoorden graag uw vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (1)
België, Wommelgem
...FROSISTA caviar, is dankzij de moderne verwerkingsfaciliteit die gecertificeerd is voor export naar Europa en de Verenigde Staten, gebruikt en erkend door hotel- en cateringklanten in meer dan 20 landen en regio's over de hele wereld. Alle processen worden uitgevoerd volgens de CITES-vereisten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Boulogne Billancourt
DISTRIDRINQ biedt een assortiment zeldzame en exclusieve producten aan, in Frankrijk of voor export. IDRINQ - Unieke en energieke drank op basis van R (+) - alfa-liponzuur en L-Arginine. Verpakking van 12 blikken van 0,33. SVIJANY – Ambachtelijk bier uit Tsjechië, op vat, in blik, fles. TZARINE Kaviaar van Russische steur, doos van 50 tot 500 gr. Acaciahoning – afkomstig uit Oekraïne, pot van 250 en 500 gr. Papieren bekers - afkomstig uit Oekraïne, 110 ml, 270 ml en 560 ml. Pizza doos van karton - afkomstig uit Oekraïne. Industriële stretchfolie - afkomstig uit Oekraïne.
Portfolio (4)
Spanje, Loja
... goede ervaring aan tafel die Restaurante Flati biedt, hebben we echt huisgemaakte desserts. Een speciale vermelding voor hun inzet voor inheemse producten, zoals kaviaar, steur en forel uit Riofrío, tuinbonen, groene asperges en het steeds meer erkende lam uit de Sierra de Loja, dat elke dag meer erkenning krijgt voor zijn speciale benaming. In ieder geval is het altijd interessant om de suggesties van de dag of de aanbevelingen van de chef te raadplegen; zeker zal er bij elke gelegenheid een onvergetelijke verrassing zijn.
Groot visbedrijf dat al 50 jaar actief is in de sector. Activiteiten: aquacultuur - meerval en steur, broederij voor warmwatervissen, voortplanting en opkweek van vissen, zoetwatervissenkweek, verkoop van visvoer, verkoop van consumptievissen, karpervissen, kaviaar. Traditionele karperkweek in vijvers.
Duitsland, Berlin
...Wij, Gold Delicatessen Kaviaar, zijn er trots op te voldoen aan de hoogste eisen van de meest veeleisende fijnproevers en gourmets door een unieke en ongeëvenaarde selectie van de fijnste kaviaar aan te bieden. "De kwaliteiten Imperial, Ossetra, Beluga en Baerii komen uit de huidige oogst en worden al tijdens het oogstproces voor de eerste keer geselecteerd. De steur waarvan ons volledige...
... dieren worden geselecteerd wanneer de kwaliteitskenmerken perfect zijn in termen van smaak, grootte van het ei en consistentie. Voor het zouten wordt een specifieke zoutmix gebruikt en er worden geen conserveermiddelen of additieven toegevoegd. De houdbaarheid van de kaviaar is 90 dagen als deze wordt bewaard bij een temperatuur van 0-3°C.
... Visproducten (Vissers) Visfiletproducten... Visproducten (Vissers) Gevertiliseerde vis-eieren (Aquacultuur) Gevertiliseerde steur-eieren, Gevertiliseerde forel, Zeebaars-eieren Visproducten (Vissers) Kaviaarsoorten Steur-kaviaar, Zalm-kaviaar...
Verenigd Koninkrijk, London
... van fijnproevers die alleen het beste kaviaar zoeken. Ons assortiment producten vertegenwoordigt geselecteerde hoogwaardige goddelijke delicatessen, waaronder Royal Siberian Caviar, Imperial Gold Caviar, Russische Steur en Beluga Kaviaar, die alleen onder onberispelijke omstandigheden worden gevangen. We geven de voorkeur aan kaviaar van verschillende soorten en oorsprongen volgens onze strenge selectiecriteria. Bovendien combineren de kernwaarden van ons bedrijf ecologie en duurzame ontwikkeling, wat de hoogste kwaliteit en zuiverheid van onze producten garandeert.
Frankrijk, Le Teich
L’Esturgeonnière is een van de drie pioniersbedrijven in Frankrijk die 20 jaar geleden voor de Siberische steur heeft gekozen. Sinds 1991 produceren wij uitzonderlijke kaviaar, voortkomend uit het originele idee van een visser uit Arcachon en de wens van de gemeenschap om de lokale geothermische productie te waarderen. Vandaag de dag streven we naar uitmuntendheid met een bescheiden productie van 4 ton kaviaar per jaar.
Turkije, Antalya
...maar ook om de populatie van de met uitsterven bedreigde steur te vergroten, een DNA-bank op te bouwen en onze eigen soort, de Turkse steur, nieuw leven in te blazen. Ons bedrijf ontvangt bestellingen voor het verwerken en roken van vis tot 500 kilogram per dag. Alle processen worden uitgevoerd met moderne automatische Duitse apparatuur. Daarnaast kweekt ons bedrijf het hele jaar door de volgende vissen: • Steur • Forel • Clarias meerval. Bij groothandelverkopen van 50 kg en meer is er een aanbetaling van 50% vereist. De levertijd van de producten is 2-3 dagen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play