...fruit insiroop, fruitbonbons met chocolade en extra vierge olijfolie (Familieoogst). Alle producten worden met de hand vervaardigd volgens ambachtelijke technieken, en onze grondstoffen komen uit de regio van de Comunidad Valenciana, met een strikte kwaliteitscontrole in alle processen. Sabores de Anabel staat synoniem voor ambachtelijke productie, uitmuntendheid en smaken, met innovatie en een nauwe samenwerking die de klant in staat stelt zich te onderscheiden op de markt. We bieden traditionele voedingsmiddelen met een creatieve en originele benadering.
... generaties is verbeterd.
Gedurende het hele proces zorgen we voor elk detail om die natuurlijke smaak te behouden die de producten uit de regio kenmerkt. Maar deze traditie gaat hand in hand met de innovatie van de nieuwe generaties die nieuwe producten willen aanbieden om de meest veeleisende smaken tevreden te stellen.
Onze producten voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen en zijn gecertificeerd volgens de IFS Food-norm.
Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op het dehydrateren, verwerken en verhandelen van fruit en groenten, rozijnen, gedroogde perzikhelften en gedroogde pepers. Daarnaast houden we ons bezig met de productie van groenteconserven zoals asperges in blik, perziken insiroop en piquillo-pepers, waarbij we ook innovaties introduceren op basis van traditionele producten zoals de vlees van choricero-peper, het vlees van hete peper, gedroogd fruitcompote en Claudias pruimen in brandewijn. Groenteconserven, fruit, pepers, gedroogde pepers, gedroogde ñoras.