... het bevorderen van de spijsvertering, het verlagen van cholesterol en het verminderen van de bloeddruk.
Om de geneugten te variëren, kunt u de hibiscussiroop met citroengras op verschillende manieren gebruiken: als koude of warme drank, in cocktails, in gebak of als begeleiding van uw gerechten om uw diners te verrassen.
Verleng het plezier van de hibiscus door de gelei te ontdekken, de ideale aanvulling op al uw gerechten!
Glazen fles van 50 cl.
Inhoud: 50 cl...
...Deze conserven worden bereid van verse, rijpe en gezonde vruchten, die zijn schoongemaakt, ontdaan van de delen die volgens gebruik niet worden gebruikt: schillen, pitten, steeltjes, kelken, enz. Ze worden in twee helften gesneden, verpakt en verzegeld in luchtdichte containers met een siroop van suiker van de hoogste kwaliteit.
...Conserven Guintrand
Om ten volle van de smaak van deze bereiding te genieten, serveer deze vruchten met hun siroopin een schaaltje.
Ingrediënten: Williams-peren, water, BIO-karamel (15 tot 17%), suiker, fruitpectine, zuurteregelaar citroenzuur (E330), natuurlijke vanille met korrels (sporen).
...In 1921, toen Marcel-Alcide Rième zijn eerste siropen van citroen, munt en grenadine maakte, kon hij zich waarschijnlijk niet voorstellen dat de lijn zo'n succes zou hebben! Klassieke, verfrissende, smakelijke en originele siropen. Rième heeft altijd inspiratie gevonden in de natuur; de decoraties, bloemen, vruchten en de vitaliteit van de Franche-Comté geven zijn siropen een unieke en...
... op een tafel.
Toepassingsgebied
De semi-handmatige vulmachine BIB'UP SMART® is eenvoudig aan te passen voor alle voedings- of niet-voedingsvloeistoffen:
Wijnen, sterke dranken, aperitieven, cocktails ...
Vruchten- en groentesappen, puree, compotes …
Siroop, concentraten, post-mix …
Oliën, mayonaise, ketchup, margarine, kruiden.
Vloeibare eieren, eiproducten.
Zuivelproducten, room, melk, ijs.
Niet...
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit insiroop.
...PRUNEAUX DE MENET is een specialist in de Pruneau d'Agen, met, zonder pit, gevuld, met chocolade, met wijn, insiroop, in crème, in pulp zonder toegevoegde suiker. Neem contact met ons op via e-mail op MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Wij bieden abrikozen, ananas, vijgen, aardbeien, gedroogde mango's aan. Deze vruchten voegen zich bij de veenbessen (of cranberries), appels, peren, perziken, gedroogde...