Spanje, Guijuelo-Salamanca
... Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen, ingepakt in natuurlijke darm. Nettogewicht: 100 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Proces van Bereiding: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden, gerijpt, in plakken gesneden en verpakt. Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen. Nettogewicht: 100 gr.
Portfolio (43)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: varkensvlees en spek, zout, specerijen, wijn, dextrose, melkproteïne, stabilisator E451, antioxidant E301, smaakversterker E621 en conserveermiddel E250. Natuurlijke varkensdarm. Het product moet volledig gekookt worden voor consumptie. Kan sporen van soja en mosterd bevatten. ZACHTE ROKERIJ...
Portfolio (28)
Spanje, Peligros
...Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor het kruiden van vlees en de bereiding van het vleesproduct genaamd "MAGRO DE CERDO ADOBADO" (karbonade, rib, lende, enz.). Formaat: Pot 900g, Fles 200g...
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt / in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en andere specerijen, is onze Chorizo Sarta Ibérico Extra. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van...
...Heerlijke chorizo gemaakt van het beste vlees en natuurlijke specerijen is ideaal voor stoofschotels, barbecues, enz.
Portfolio (9)
...Gemaakt van geselecteerde magere stukken en gemarmerd vlees van Iberisch varkensvlees. Geassorteerd met geselecteerde specerijen (paprika voor de rode Iberische chorizo) en gedroogd in een natuurlijke droogruimte.
Spanje, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de beste droge worst. Sinds 1917 in de Pyreneeën gebruiken we alleen vers varkensvlees van de hoogste kwaliteit van lokale leveranciers, gemengd met geselecteerde specerijen en gastronomische ingrediënten. Het klimaat van de Pyreneeën maakt een natuurlijk droogproces mogelijk, wat zorgt voor een authentieke smaak, aroma en textuur. Handmatig gecontroleerd, garanderen de producten van FONT-SANS een perfect exquis cadeau, een uitzonderlijke culinaire ervaring.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play