Spanje, Barcelona
Onze fabriek staat bekend om het volledig behouden van traditionele methoden, waardoor onze producten authentieke ambachtelijke texturen en smaken bieden. In onze faciliteiten wordt het fileren uitgevoerd, wat inhoudt dat het vlees van de vis wordt gescheiden van de centrale graat, de schubben en de huid, volgens volledig ambachtelijke methoden. De recente modernisering van onze machines voor het thermo-sealen van de geproduceerde bakjes stelt ons in staat om zowel horeca-formaten als voedingsformaten te dekken, waarbij we in alle gevallen de hoogste kwaliteit van sealing en vacuüm behouden.
... vernieuwd concept van de keuken van Vall d’Aran: kaasfondue met Aran-brood, gegrild vlees, vleeswaren uit het dal, patés, wild en riviervis gekookt op hout, met de klassiekers van de internationale cocktailcultuur en nieuwe creaties die speciaal voor de nieuwe ruimte zijn ontworpen. Het "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" brengt ons naar het concept "après ski", warm, omgeven door een grote open haard en met het vuur van de kolen van de keuken in het zicht van de gasten. Een hooggebergte toevluchtsoord in het hart van Arties.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play