...Olijfolie is een vloeibare vetstof die wordt verkregen door hele olijven te persen, de vrucht van de Olea europaea boom, een traditionele teelt. Het wordt vaak gebruikt in de keuken, om voedsel te frituren of als dressing voor salades. Voordelen en Kenmerken: Premium Smaak en Aroma: Delicaat maar intens, met tonen van groene vrucht, verse kruiden en een lichte pittigheid die diepte aan je...
Portfolio (21)
Spanje, Murcia
...Biologisch lampante olijfolie wordt verkregen door het persen van de vruchten van olea europaea. Een boomsoort die al eeuwenlang wordt verbouwd in de landen die door de Middellandse Zee worden omgeven. Deze lampante olijfolie heeft een kenmerk dat het onderscheidt van andere soorten: de hoge zuurgraad, groter dan 2. Dit maakt het een cosmetisch ingrediënt voor meerdere toepassingen, vooral voor de productie van crèmes en zeep. Lampante olijfolie is een natuurlijk product, afkomstig uit de biologische landbouw. INCI:OLEA EUROPAEA FRUIT OIL CAS:8001-25-0 EINECS:232-277-0...
Portfolio (94)
...Olijfolie (aceite de oliva) is een olie die wordt verkregen uit het persen van olijven, de vrucht van de olijfboom. Bekend om zijn kenmerkende smaak en gezondheidsvoordelen, is olijfolie een essentieel onderdeel van het mediterrane dieet. Het is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten en antioxidanten, en wordt zowel gebruikt om te koken als om koude gerechten op smaak te brengen.
Portfolio (141)
Spanje, Avinyonet Del Penedès
... expressieve smaken van onze extra vierge olijfolie. De dominante variëteit is Arbequina met 90%, Picual is 5% en de overige 5% bestaat uit Hojiblanca, Nocellara del Belice, Biancolilla en Cerasuola. De olijfolie wordt onder een stikstofatmosfeer bewaard tijdens de opslag, om te vechten tegen zuurstof en temperatuur gecontroleerd. We hebben veel prijzen gewonnen over de hele wereld, in China, Japan, New...
Portfolio (3)
Spanje, Puebla De Sancho Pérez
... Extra Vergine Olijfolie van uitzonderlijke kwaliteit te verkrijgen, zowel monovarietalen als coupages van onze beste oliën, terwijl we de oude rolmolens en hydraulische persen, erfgoed van de familiale traditie, intact houden als Museum.
Spanje, Villanueva Del Arzobispo-Jaén
Bij de Coöperatieve Agrarische Vereniging San Isidro worden we gedreven door onze passie voor het maken van de beste olijvensap. Onze picual-olijfbomen produceren een olijf met bijzondere kenmerken van bitterheid en fruitigheid, die hen een typisch mediterraan klimaat verleent.
... niveau van vetzuren in het vruchtvlees hebben, tegen het einde van de herfst. De olijven ondergaan een eerste persing om hun sap te extraheren. De kwaliteit van de olie hangt in grote mate af van de daaropvolgende verwerking. De olijven worden schoongemaakt, gezeefd en gewassen met koud water. Daarna worden ze vervoerd naar de olijfoliemolens, waar de olie door persen wordt geëxtraheerd. Dit alles wordt binnen 24 uur na de oogst verwerkt.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play