Spanje, Granada
... mond en neus. Aanbevolen serveertemperatuur: 18 ℃ Aangeraden combinaties: Vlees van hoge consistentie: rood, wild, Segureño-lamsvlees. Past goed bij Iberische vleeswaren, patés en zeer gerijpte kazen met een krachtige smaak. Beschermde Oorsprongsbenaming Kwaliteitswijn uit Granada. Anchurón ligt in de Spaanse provincie Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada...
Portfolio (5)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Diep kersenrood, intense aroma's van rijpe rode vruchten en zeer elegante houttonen. In de mond is het robuust, smaakvol, breed en persistent. Het wordt aanbevolen om te consumeren tussen de 14º en 16º Celsius, en is geschikt om te combineren met vleeswaren, gestoofd vlees, wild, gerijpte kazen en patés. Oorsprongsbenaming: IGP Wijnen van het Land van Castilla en León Druivensoort: Crianza Oogstjaar: 2016 Veroudering: Gemaakt van tempranillo-druiven, gerijpt in Franse eiken vaten (-allier-)...
Portfolio (12)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
Spanje, Sevilla
... biologische vruchten (CITRUS, VIGEN...). Samen met het bovenstaande, door de opleiding van ons interne personeel, opereren we als brokers in verschillende uitbreidings- en commercialisatieprojecten van voedingsproducten zoals wijnen en sterke dranken, Iberische ham en kazen, rijst, extra vierge olijfolie, enz.
Spanje, Granada
Installatie van machines en industriële apparatuur voor kassen. Automatische irrigatie- en spuitsystemen, klimaatbeheersing en controlemechanismen voor de landbouw.
Spanje, AGULLANA
Ambachtelijke Extra jam met een hoog fruitgehalte, zonder conserveermiddelen of kleurstoffen, zeer geschikt om te combineren met vlees, vis en kazen van alle soorten. Veel gebruikt in de horeca.
Spanje, Tomelloso
... een kastanjebruine rand. We kunnen frisse aroma's ruiken, die doen denken aan een soort anijslikeur of balsamische smaken, bovenop een goed rijpe achtergrond van rode en zwarte vruchten. Wanneer we het drinken, voelen we een frisse aanzet en een milde scherpte, die overgaat in een tannineachtige smaak en een warme afdronk. Het wordt vooral aanbevolen bij allerlei soorten vlees, wild en rijpe kazen...
Wij zijn een biologische boerderij in het noordwesten van Spanje. Wij zijn de op één na grootste producent van biologische melk in Spanje. Met onze melk produceren we biologische yoghurt met biologische vruchten, biologische smoothies en biologische kazen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play